< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Aralık 2022; 18:48:37 > |
Disney+ | Ana Konu |

-
-
Netflix var bunuda alırız. -
KÜFÜR EDİCEM AZ KALDI
arkadaş herşey ayrı ayrı
biri gelip demeyecek mi hepsini birleştirdim -
hocam netflix'in cukkaladığı paraları görünce herkesin ağzı sulandı. E dünyanın en büyük yapım firmalarına sahip olan disney'in de bu adımı atacağı barizdi zaten.
aslında bu önümüzde ki aylarda apple yeni bir video servisi duyurucak. En mantıklısını o yapıyor. O servisi kullanarak başka kanallara üyelik açmaya olanak sağlayacak. Ayrıca orjinal içeriklerde olacak apple'ın . Böylece tüm kanallar ve platformlar tek serviste toplanmış olacaktı. Ama tabi onu da netflix ve hulu biz buraya dahil olmayız diye reddetmiş. Hbo ve cbs gibi kanallar kabul etti diye konuşuluyor. Disney+'ta reddedecek bunu büyük ihtimal.
yani birleştirelim hepsini diyen var ama kabul eden hak getire. -
sıkıntı ya hepsi ayrı ayrı. Netflix dışında devam etmem sürekli olarak. Arada açar bakarım biquote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
hocam netflix'in cukkaladığı paraları görünce herkesin ağzı sulandı. E dünyanın en büyük yapım firmalarına sahip olan disney'in de bu adımı atacağı barizdi zaten.
aslında bu önümüzde ki aylarda apple yeni bir video servisi duyurucak. En mantıklısını o yapıyor. O servisi kullanarak başka kanallara üyelik açmaya olanak sağlayacak. Ayrıca orjinal içeriklerde olacak apple'ın . Böylece tüm kanallar ve platformlar tek serviste toplanmış olacaktı. Ama tabi onu da netflix ve hulu biz buraya dahil olmayız diye reddetmiş. Hbo ve cbs gibi kanallar kabul etti diye konuşuluyor. Disney+'ta reddedecek bunu büyük ihtimal.
yani birleştirelim hepsini diyen var ama kabul eden hak getire.
-
Disney+ tahmin ettiğim gibi gelirse, film arşivi kısmında Netflix Türkiye'yi zora sokabilir.
Ama 2019 sonunda ABD deniliyorsa, daha bize çoook var.. :) -
Fox tam anlamıyla Disney'e satıldı.
Disney, 21st Century Fox'u 71 milyar dolara satın aldı. Satın almayla birlikte 'The Simpsons' ve X-Men'in de aralarında olduğu pek çok serinin hakları Disney'in eline geçti. Netflix ile rekabete hazırlanan Disney'in binlerce kişiyi işten çıkartması bekleniyor.
Son yıllarda Star Wars, Pixar ve kimi Marvel karakterlerinin yayın haklarını satın alan Disney, 21st Century Fox'u satın alarak FX Networks ve National Geographic kanallarının da sahibi oldu.
Disney'in gerçekleştirdiği satın almalarla birlikte televizyon programları ve filmleri baştan sona kontrol altına almak istediği, üretimden dağıtıma kadar bütün aşamalarını elinde topladığı görülüyor. -
Vay be, adamlar daha da devleşti. Deadpool bildiğim kadarıyla FOX'ta idi. Artık Marvel filmlerinde kullanabilir Disney isterse. :) -
vaayy ciddi bir rakip geliyor bakalım nasıl olacak -
Bunlara ek hulunun da %60 hissesi disney e ait. Orada da bir birleşme olması ihtimali yüksek
Gerçekten disney sağlam geliyor -
Netflix pasta ise Disney+ pastadaki çilek olacak gibi.Umarım aile paylaşımına izin verir. -
12 kasım'da erişime açılacak. Amerika üyeliği 6.99 dolar olacak yani netflix'e göre bir tık ucuz olacak. Türkiye veya avrupa fiyatlandırması hakkında bilgi yok. -
işte bu çok iyi haber. Şimdiden üyelik alacağım kesinleşti
-
Keşke hemen Türkiye'ye de gelse. Benim asıl merak ettiğim yine telefonlarda L1 lisans isteecek mi hd izlemek için. -
Takip -
kasım'da ki abd çıkışından sonra pek geç olmadan türkiye dahil pek çok ülkede ocak 2020 gibi çıkışını gerçekleştireceğini düşünüyorum hocam ben.quote:
Orijinalden alıntı: The Red Devil
Keşke hemen Türkiye'ye de gelse. Benim asıl merak ettiğim yine telefonlarda L1 lisans isteecek mi hd izlemek için.
ne kadar vakit kaybederlerse o kadar çok netflix büyüyor karşılarında sonuçta. -
İnşallah öyle olur bence de çok uzun sürmez zaten ileride fiyatı da yukarı çekeceklerdir. Dediğim gibi tek endişem L1 isterse hd için üzülürüm çok.quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
kasım'da ki abd çıkışından sonra pek geç olmadan türkiye dahil pek çok ülkede ocak 2020 gibi çıkışını gerçekleştireceğini düşünüyorum hocam ben.
ne kadar vakit kaybederlerse o kadar çok netflix büyüyor karşılarında sonuçta.
Alıntıları Göster -
Lisans olaylarından dolayı L1 kesin olur -
Açılsın, deneriz. -
Konunun TR ile alakası yok.
Arkadaşlar, Google bedava. Biraz araştırabilirsiniz. Yukarıda bir arkadaş Westworld'un Netflix'e gelmesini bekliyormuş. HBO, Netflix gibi başlı başına bir platform yahu. Rakibi adamların yani. Kendi dizisini neden Netflix'e versin?
|
Hocam kusura bakmayın ama Netflix'in 4K planı (77,90₺) fiyatına,
• Disney+ (29,15₺/Ay) aboneliği, • Gain (13,90₺/Ay) aboneliği, • BluTV (22,90₺/Ay) aboneliği, • Amazon Prime (7,90₺/Ay) aboneliği alabiliyorsunuz. +4 TL'de artıyor. ya da • 6 TL daha fazla vererek Youtube Premium (öğrenci) aboneliği alabiliyorsunuz. Netflix bu kadar değerli bir platform değil, içerik bakımından diğerlerine göre fazla olsada, malesef ederi bu değil. Bu arada içerik kalitesi kişiden kişiye göre değişir. Bana göre Gain'de bile Netflix'in birçok içeriğinden kaliteli içerikler var. |
Büyük gün geldi hadi bakalım. 3,5 senedir bu anı bekliyorduk. Konuyu açalı da 3,5 sene olmuş vay be. |
Burası mubi sinema konusumu gebeş
|
Aşırı popüler yapımlara girmeden, duymamış veya izlememiş olabileceğiniz çok iyi filmlerden bir liste hazırladım. Korku/Bilim kurgu/Fantezi Omen (1976) Willow (1988) The Black Hole (1979) The League of Extraordinary Gentlemen (2003) The Cat from Outer Space (1978) Hocus Pocus (1993) Planet of the Apes (1968) Toplam 4 film hepsi mevcut ve orjinal seri remake versiyonundan çok daha iyi Fly (1986) Tron (1982) Conan (1982) Escape to Witch Mountain (1975) 1 ve 2 mevcut Gençlik/Komedi Can't Buy Me Love (1987) Big (1988) Encino Man (1992) Adventures in Babysitting (1987) The Mighty Ducks (1992) 3 filmden oluşuyor 1 ve 2 mevcut Honey, I Shrunk the Kids (1989) 3 filmden oluşuyor hepsi mevcut Rookie of the Year (1993) Freaky Friday (1976) Aile/Eğlence Mrs. Doubtfire (1993) Father of the Bride (1991) Who Framed Roger Rabbit (1988) The Gods Must Be Crazy (1980) 1 ve 2 mevcut The Ugly Dachshund (1966) Cool Runnings (1993) Turner & Hooch (1989) Stakeout (1987) The Air Up There (1994) Candleshoe (1977) |
Eşcinsel bir rol görüp ahlakı yaralanan var mı gerçekten
![]() ![]() |
Ülkenin özeti yaptığın çünkü. 300 Aldığın bir şeyi zam geldi diye hemen 500'e satma çabaları işte fırsatçılık bu yani. Bunu kabul etmelisin. Senin gibi yapan herkes yaptığını kabul etmeli. Çıkıp şunu desen ulan ben fırsatçıyım bir fırsat gördüm yakaladım bunu yapıyorum size ne desen valla hak veririm sana bu ayrı bir şey. |
Moda oldu bu dizilere gay ya da lezbiyen sahneleri eklemek
İnsanı diziden soğutuyor. Walkimg dead izliyorum. Adam kızına erkek sevgilisiyle nasıl tanıştığını anlatıyor. Daha iğrenç bir şey olamaz heralde |
Anladım o zaman iyi ki Amazon prime'a da üye olmamışım. Bir ülkede hizmet veriyorsan o ülkenin konuştuğu dilde dublaj hizmetinde olacak eğer bunu yapamıyorsan yayılmacı parazitlerden bir farkın kalmaz. Biraz evvel de Blu tv'de yayınlanan Westworld dizisinin Türkçe dublajlı olmadığını öğrendim ve oraya da 19.90 TL ödemekten kurtuldum. Umarım Netflix bir gün Westworld dizisini Türkçe dublajlı olarak yayınlamaya başlar eğer bunu yaparlarsa kesinlikle daimi olarak her ay UHD aboneliğimi yenilerim çünkü bana istediğimi vereceklerini biliyorum. Ama şimdi yani iki gün sonra ortak olarak olduğum üyelikten ayrılıcam çünkü neredeyse izleyebileceğim hiçbir dizi ve film kalmadı Netflix'te sadece Westworld dizisini hiç izlemedim Blu tv'de yayınlandığını duyunca heyecanla Blu tv'ye baktım ve iki sezon olarak yayınlandığını gördüm ama maalesef Türkçe dublajlı değilmiş yani bütün hevesim ve heyecanım suya düştü :( Türkçe dublaj yoksa bende o platforma abone olmam nokta.
|
Benzer içerikler
- disney plus mı netflix mi
- loki 2. sezon
- disney plus kaç kişilik
- disney plus indirim
- recep ivedik 7 yorumları
- rangers of the new republic
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X