Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
213
Favori
468.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg 55uj651v 2017 kullanıyorum şimdi baktım otomatik Disney yüklenmiş güncellemesini yapıp girdim biraz yavaş işliyor ama zamanla düzeltilir muhtemelen onun haricinde altyazı ayarlarını rahat bir şekilde yaptım kayma senkronize sorunu yaşamadım görüntü kalitesi çok çok iyi TV de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    Çok doğru katılıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cevdetgozbudak kullanıcısına yanıt

Bir tanesi ""Atlanta 4k android uydu alıcısı" diğeri "h10 play tv box"

ikisinde de videolar açılmıyor.

• The Mühendis kullanıcısına yanıt

bence kesinlikle netspeed den kaynaklı bir sorun. ben de netspeed kullanıyorum ve bir türlü giremiyorum. aile koruması yok ama mobil veriden girmeyi deneyince girebiliyorum. netspeed'i aradım bana da bizim yapabilecek bir şeyimiz yok dediler. netspeed kullanıp siteye girebilen var mı? disney'e de ulaştım onlar da ip adresimi falan kontrol ettiler bir sorun gözükmüyor sizde dediler. bekleyin düzelirse düzelire bağlandı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingot12 -- 14 Haziran 2022; 22:48:9 >
  • @BlackLead

Merhaba,

İlk mesajdaki Y2B yönlendirme linki hatalı bilginiz olsun.

Henüz doğrulanmış hesap olmasa da resmi kanal linki bu şekilde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 14 Haziran 2022; 22:55:51 >
  • bingot12 B kullanıcısına yanıt
    Netspeed kullanıyorum sorun yok bende

Hocam aynen bende giremiyorum..netspeed kullanıyorum bende..mobilde sıkıntı yok..çözüm bulursanız haberdar ederseniz memnun olurum

Dns adreslerinizi Cloudflre yada NexDns ile değiştirin

• Gazef kullanıcısına yanıt

Bence sizin uugulama kalitesiyle de alakali olabilir..Android'de goruntu kalitesi cok iyi bence..2020 Tepe model Son var bende de..Netflix'den daha iyi goruntusu bariz sekilde..Ben Apple Tv uygulamasindan film de satin aliyorum..Apple Tv'den de1 tik onde bana sorarsaniz..Amazon prime ile kafa kafaya goruntu kalitesi..

• Beyler Benim profilimden başka bir arkadaşım da girip kendi telefonuna çevrimdışı izlemek için download etse. Ben de kendi telefonuma etsem daha sonra ikimiz de çevrimdışı olup aynı anda indirdiklerimizi izlesek. Bu bir akış mı sayılır yoksa 4 hak boşta mi kalir? Sadece sistemi merak ettiğim için soruyorum.

• Bu arada benim netspeed ancak dns cloudflare ve dns over tls kullanıyorum . Disney de sıkıntı yok hiç bir yasaklı sitede sıkıntı yok

• Bilgisayarda 4k tv üzerimdem izlemek için ne yapmam gerek. Uygulama 4k açmıyor gibi windowsdaki.

• ps5 de altyazılar düzeltilmiyor siyah kutucuğun içinde çok kötü görünüyor sade olması lazım

• mi tv stick'te sorun yok, enteresan.

• Netflix değişik bir sıkıştırma yöntemi kullanımına gitti max bitrate artık 15.25mb sabitlediler çoğu 4k içeriklerde ama kalite iyi, disney ve amazon kafasına göre takılıyor. Apple tv 4k olarak başarılı ayrıca 25 Mb/s falan genelde bitrate.

Kalite, kullanılan cihaz yada tv neyse ona göre değişir, L1 , L3, L2 sertifika yani DRM yüzünden her cihazda 4k HDR falan izlenemez ayrıca en az 25mb internet bağlantı hızı ve AVR varsa HDMI 2.1 kablo gerekli Atmos için earc destekli avr vs. pc üzerinde 4k olmuyor amazon falan hep 1080p... kendi windows store uygulamasını kullanmak bi nebze daha iyi gibi ama 4k yok.

• cevdetgozbudak kullanıcısına yanıt
    sadece miler çalışır

çin media playerların l1 şifrelemesi bile olsa vermiyorlar

netdlixte de boyle oldu amazonda da disney neden yapsın ki zaten bir şekilde kopyalanıyor tüm içerikler bu şekilde en az açık vermeye çalışiyorlar sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlık bitrate ve kaliteyi göremiyorsunuz

• sadays S kullanıcısına yanıt

öyle görünüyor.

• Samsung ju6070 serisinde uygulama yok mu? Netflix ile amazon prime var iken disney+ yok.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.