< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ | Ana Konu | (112. sayfa)

-
-
İndirimli Abonelik Hala Devam Ediyor mu ?
Video Etkisiyoutube
#disneyplustürkiye --- disney plus türkiye indirim, disney plus türkiye indirim kodu, disney plus türkiye indirimli kullanma, disney plus türkiye indirim yapan kartlar 2022, disney plus türkiye indirimi olan kartlar, disney plus türkiye indirimli alma, disney plus türkiye indirimli izleme, disney plus türkiye indirim 2022, disney plus türkiye indirim kodu nasıl alınır, disney plus türkiye 50 indirim, indirimli disney plus türkiye alma, disney plus türkiye ucuz alma, disney plus türkiye indirim bilme, iletişim: videoetkisi4@gmail.com https://videoetkisi.blogspot.com/ https://twitter.com/video_etkisi https://www.instagram.com/videoetkisi44/ FERAGÂTNAME: Bu kanaldaki videoların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Video Etkisi Youtube Kanalında yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kesinlikle yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar kişisel görüşlere dayanan analizlerden oluşmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Buradaki yorumlardan yola çıkarak yatırım yapan kişilerin kararlar ve ticari amaçlı işlemlerden doğabilecek zararlardan hiçbir şekilde sorumluluk kabul edilemez ve bağlayıcılığı yoktur.https://www.youtube.com/watch?v=mxzKdGTz2W8 -
Netspeed ile bende hata kodu 73 alıyorum. Çözüm bulabilen varsa paylaşırsa sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Esrarengiz Kasaba yok ya da ben bulamadım
-
Benim de durum aynı benim maile de hala yanıt gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netspeed'in hızlıca çözmesi gerek hocam,
-
kimisine mail gelmez kimisi yanlışlıkla 349tlye satın alır, kimisi hiç satın alamaz hatadan dolayı, kimisi kayıt olamadan ban yer siteye giremez, kimisi her şeyi sorunsuz yapar ancak filmleri yada dizileri açamaz. Çok değişik bir ilk gün deneyimi oldu ve böylesine büyük bir streaming servisine yakışmayacak kalitede bir ilk gün deneyimi oldu.
-
Çevrim dışı boşta kalır 4 hat. İndirip offline izleyebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olması gerekiyor hocam.
www.disneyplus.com
Esrarengiz Kasaba İzleyin | Disney+https://www.disneyplus.com/tr-tr/series/gravity-falls/HZxayxzMJqed -
hocam Apple tv uygulaması gibi stabil değil ve arayüzü kullanışlı değil, filmi açmadan önce TR ses varmı yokmu görünmüyor, filmi diziyi durdurunca içeriğin konusu, görüntü kalitesi vs yazmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 720p göstermesinin nedeni muhtemelen DRM ile alakalı. Store'dan Disney+'ı indirip açmayı dener misiniz? Disney+ - Microsoft Store Apps
-
İndirimli olmasın normal üyelik alayım dedim oda olmuyor.
Lost a başladım bırakamıyorum valla,yıllar geçti şöyle saran bir dizi yapamadılar.Got iyiydi ama lost kadar değil
-
Kullanici Arayuzu gelistirebilinir evet haklisiniz..Amazon Prime'da da ayni sekilde..Mesela film izlerken geri yaptigim zaman Netflix'den alismisim, Filmin konusuna doner ya?
Disney de filmden cikiyor ve ana sayfaya geliyor...
Gelistirebilirler...Netflix bu konuda cok iyi..
Yarın inşallah gelir diye umuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony android tv için uygulaması var mı? Evde değilim bakamıyorum
netspeed ile görüştüm onlarda topu disney plusa attı orası ile görüşün diye..bende evde netspeed ile hiç giremedim ne android tv den ne webden ps5 den bile girmiyor..az önce cepten denedim ordan girdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 15 Haziran 2022; 0:6:6 > -
Şu haliyle Netflix ile yarışamaz.
1-Uygulamada çok eksikler var. Çok keşmekeş bir arayuz soz konusu, aradığını kolay bulamıyorsun. Oynatma ekranı hantal ileri sararken küçük ekranda nerdesin göremiyorsun. Dil seçimi direk 5.1 geliyor ayrı seçenek göremedim. Açıkçası uygulaması netflix in baya gerisinde kullanım ve pratiklik açısından
2- içerik olarak izlemediğim içerik yok gibi yani nostalji yapmak için iyi ama yeni içerik açısından zayıf. Ha keza toplam içerik olarak ta az. Netflix e her ay eklenen ve eklenecek içerik her daim daha fazla gözüküyor şu aşamada.
3- Dizilerde sezonlar hafta hafta ekleniyor misal 10 bölümlük diziyi 70 günde izliceksiniz bir nevi Tv gibi, oysa netflixte tüm bölümler oan konduğu için istediğin zaman izle. Ben ne yazıkki hafta hafta konan dizilerden kopuyorum, netflixin bu özelliği baya hoşuma gidiyor
4- Şu aşamada beni cezbeden çocuklar için çizgi film vs ancak evinizde disney junior tv kanalı varsa o yetiyor küçük çocuklara
İşin özü amazon yerine tercih edilir ama şu aşamada Netflix yerine tercih edilebilecek düzeyde değil. Özellkle yeni eklenecek eklenen içerikler bakımından boy ölçüşmesi mümkün değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sorunu çözebildiniz mi ? Sony 75xf9005 Televizyonumda aynı sorunu alıyorum ve düzeltemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X