Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.141
Cevap
204
Favori
471.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Andor gelmiş ikinci sezonu birinciden daha güzel diyorlar elim varıp açamadım Allah seni bildiği gibi yapsın Disney platforma üyeyiz torrentden indirip izleyeceğim ayıp beee

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PC'de bir ara Edge tarayıcısından Disney+'ı açtığımızda 1080p görüntü alabiliyorduk ama şimdi sanki 1080p görüntü alamıyorum gibi geldi bana.

PC'den artık Disney+'ı 1080p izleyemiyor muyuz acaba? Bilgisi olan var mı?

@Der Meister. @KoşanBalık

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Geçen açtım bana da rezalet geldi görüntü. Suçu pc ye buldum demek ki görüntü harbiden 720p gibi bir şey :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

@Düşünenadam07 Bildiğim kadarıyla eski Edge tarayıcısındaki DRM korumasıyla 1080p mümkündü. Yani bu gibi platformlar ondaki DRM korumasını destekliyorlardı. Fakat Chromium Edge ile birlikte iki platformda PC'de hiç 720p üzeri vermedi diye biliyorum. Diğer tarayıcılar zaten veremiyorlar, macOS tarafında Safari'den emin değilim.

Ben monitörün 2. HDMI yuvasına FTV Stick 4K Max taktım, monitörden streaming platformlarını açacağım zaman ona geçiş yapıyorum. Monitörde boşta HDMI yuvası varsa en mantıklı çözüm bu gibi stickleri kullanmak.

• @Der Meister.O zaman biz bu platformlara ne için para veriyoruz ya? Paramızla rezil oluyoruz resmen. Bir de üstüne reklamlı reklamsız paketleri çıkarttılar. Rezillik çekiyoruz resmen.  

Reddit üzerinden de araştırma yaptım. Dediğiniz gibi güncel tarih itibariyle PC platformunda Disney+'ı 1080p ve üstü çözünürlükte izlenemiyor maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 11 Mayıs 2025; 19:45:11 >
  • Bırakın Atmosu ben miboxtan izlerken DD ses bile alamıyorum, şaka gibi :)

• Reklamlı kullananlar bir kaç yorum yapabilir mi. Açıldığı günden beri kullanıyorum ama bu reklam konusu can sıkıcı gibi görünüyor. Yıllık paketim bu ay bitiyor. Reklam adetleri ve içerik başında mı çıkıyor acaba?

• Üyeliğim bir anca bitsin isteyip (2 yıldır üye idim) asla bitmesine üzülmediğim bir platform oldu.

Hocam olayın çıkış noktası güvenlik. Tarayıcılar platformların istediği güvenlik seviyesini sağlayamıyorlar dolayısıyla platformlarda yüksek destek sağlayamıyorlar. Platformlar 4K ve HDR yayınlar için HDCP 2.2, Intel SGX (Software Guard Extensions) gibi güvenli video yolları talep ediyor. PC'lerin çoğu bu altyapıya sahip değil, olsa bile işletim sistemi, ekran kartı sürücüsü, donanım zinciri tam uyumlu değilse video akışı "güvenli değil" diye işaretleniyor.

Kendi uygulamaları desen bu sefer de Windows'ta bunu sağlamak zor oluyor ve DRM ile uğraşmak masraflı oluyor. Ayrıca PC kullanıcıları çok azınlık kimse onlar için böyle bir maliyete girişmiyor.

Yakın bir zamanda çözülemeyecek gibi gözüküyor bu sorunlar maalesef

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum nerde bu atmos. Vay arkadaş nvidia shiled ı kırıyodum az daha.

• Ben iptal ettim sırf atmos yok diye atmossuz katlanamam disneye zaten bir sıkımlık canı vardı onu da atmos ile heder ettti gitti

• reklamlı olarak kullanan var mı ? Reklamlar içerik başlangıcında mı çıkıyor, yoksa filmin ortasında falan mı çıkıyor? Buna göre abonelik yenilemeyi düşüneceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mars51

reklamlı olarak kullanan var mı ? Reklamlar içerik başlangıcında mı çıkıyor, yoksa filmin ortasında falan mı çıkıyor? Buna göre abonelik yenilemeyi düşüneceğim.

20 dklık dizinin bile ortasında şak diye reklam çıkıyor 1-2 dakikalık

millet bu yüzden çok şikayetçi

max mesela öyle değil insaflı koca filmin başında 1 tane reklam gösteriyor yetiyor

• Disney+ için google playstore uzerinden abonelik var mi?

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için. Film zevkinin ortasında reklam hiç hoş değil. Yenilemeyeceğim bu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Office Prime Video’dan sonra Disney+’a da gelmiş.

• Son dönemde kullanıp da memnun olan var mı beyler

• Disney plus telefon birşey izlerken tam ekran olmuyor telefon iPhone 16 Pro Max varmı bir ayarı bulamadım

• Piyasaya çok hızlı girdi ama tutunamadı disney.
    İşe yaramaz oyuncular ile dizi film çekerse olacağı bu. Türkiye pazarında tutunmak çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien Earth iyidir

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.