Binbaşı
27 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 437 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese merhaba,

Uzun zamandır hobim ve çalmak istediğim bu enstrüman için 1,5 aydır araştırma içindeyim.Çok geçmişe dayandığı ve çevremde de saksafonla ilgilenen olmadığı için son adımı bu konuyu oluşturarak bilgi almak istedim.Aklımda olan modelleri aşağıda belirteceğim.Belki yetkili arkadaşlar çıkıp bana yol gösterebilirler.Bütçe aralığım 25k-30k arası ve model olarak SML Paris modellerini düşünmekteyim sıfırdan başlayan biri olacağımı da belirteyim :)

Modeller

www.zuhalmuzik.com/sml-paris-a300-alto-saksafon-a300

İlk olarak bu modeli almayı düşünmüştüm alto SML A300

www.zuhalmuzik.com/sml-paris-a420-ii-alto-saksafon-867

www.zuhalmuzik.com/sml-paris-s620-ii-soprano-saksafon-9536

Sonrasında da şu iki arasında kaldım.Biri Soprano diğer model ise Alto. Kenny G dinleyen birisi olarak Soprano modeli de aklıma yatıyor.Fakat dediğim gibi hiçbirini deneyimlemedim ve çevremden bilgi alacağım kişi de yok maalesef.Yeni başlayan birisine Soprano saksafon önerilir mi?

Alto Saksofon paylaştığım iki linkte 6,5k fiyat farkı var sanırım o da malzeme kalitesiyle ilgilidir diye düşünüyorum.

Eğer saksafonla ilgilinen arkadaşlar varsa, bilgilendirebilirlerse beni çok sevinirim. Pm den'de yazabilirsiniz :)

Arkadaşlar merhaba.3 kişilik bir aileyiz (annem,babam,ben)...Öncelikle 2 Kasım'da babamın ortaklarından birinin sonucu pozitif çıkmasıyla,kendine de test yaptırdı pozitif çıktı; hiçbir semptom göstermemesine rağmen ilaçlarını aksatmadan kullandı ve süreci sorunsuz tamamladı.Cumartesi karantina sürecimizde (bizim karantinamız normalde bu cuma bitiyordu) annemle ikimize de test yapıldı, ben negatif ;annem pozitif çıktı...Sıkıntı durumda bu oldu..Babam herhangi bir kronik hastalığı olmadığı için rahat atlattı, annem hem kalp ilacı (beloczok)kullanduığından hem de panik atak rahatsızlığı olduğu için sıkıntılı bir durum oldu...Annemin de bu süreçte durumu babamın ilk haftasında 3-4 gün halsizlik,iştahsızlık ve öksürük gibi sorunlar yaşadı...Şuan da bu semptomları git gide hafifliyor...Biz de bu süreçte bol bol c vitamini sağlayacak ürünler (portakal,mandalina vb),İmunol(kapsül Cvitamini),Efervit(suda çözünen {C vitamini,D3 vitamini,Çinko]) kullandık....İlaçları bugün gelicek dediler ama kafamızda soru işaretleri var yan etkileri konusunda....Böyle durumda ilaçları içmeden böyle devam edilse sıkıntı olur mu? Yakını bizim gibi durumda olup-atlatan kişi varsa,beni aydınlatabilir mi acaba ?

Merhaba arkadaşlar , Lord Kinross Osmanlı kitabını okumuştum son zamanlarda ,,şimdide Cumhuriyet Sonrası Türk Tarihi ile ilgili detaylı bir kitap arıyorum Kinrossunki gibi ...Önerebileceğiniz kaynaklar var mı acaba ? “İlber Ortaylı - Türkiye Yakın Tarihi “ kitabı var ama sayfa sayısı az gibi gördüm ,,Varsa önerileriniz , teşekkür ederim şimdiden.
Günaydın arkadaşlar,,Yaklaşık 3 haftadır,ara ara da olsa sürekli bu hatayı alıyorum,Dns yi felan herşeyi değiştirsem de çözümü olmuyor,,R6 nın son güncellemesini 1 hafta içinde yapamamıştım,sonra nolduysa yaptı,,,Arada böyle yapıyor çok sinir oluyorum,plus oyunlarını da indiremiyorum mesela,,Var mı bu sorunla karşılaşan
Merhaba arkadaşlar...Şuan S3 kullanıyorum ve bir,iki güne 6s geçeceğim...İnternette araştırdım ama (http://www.backuptrans.com/android-whatsapp-to-iphone-transfer.html) kullanabileceğim program bu ...Bir de ücretli galiba....Var mı sohbet geçmişini aktarabilen benim gibi...Ya da nasıl yapabilirim , yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba arkadaşlar..Şuan elimde S3 var tabiki çok çok sorun yaşıyorum..Telefon değiştirmek istiyorum...Bütçe max şuanlık 2000 tl...Iphone 5s diyeceksiniz ama ona sıcak bakmıyorum şuan..Benim düşündüğüm telefonlar Sony M5 ve LG G4...Sizce 2 telefondan hangisi alsam daha iyi...Ya da önerebilceğiniz başka ürünler var mı ?
Arkadaslar merhaba...Ayni konuyu 3 ay once de acmistim ....İlk ds4 teki r1 sorunu ikincide de aynisi oldu...R1 i tutan iki aparat ilk ds4 te kirildi...ikinci ds4 te de bugun driveclup oynarken once yapisik oldu ondan sonra buyuk ihtimal r1i tutan aparatin teki kirildi...2.ds4 alali 2 ay oldu ben boyle dandik malzeme kalitesi gormedim...Bunu 6 yil sorunsuz Ds3 kullanan biri olarak soyluyorum....Kocaelide de bunun parcasi yok dedikleri icin yenisini almistim,2.kol bulunsun bahanesiyle...Ben suan ne yapacagim ?
Merhaba arkadaşlar...Öncelikle bir önceki nesil DS3'ü 6 yıl sorunsuz kullandım,hiçbir sıkıntı yaşamadım...Fakat DS4'teki malzeme kalitesi çok kötü mü diyeyim anlamadım....Makineyi aldıktan 2 ay sonra analoglarımda soyulmalar başlamıştı ve yaklaşık 1 aydır da R2 tuşuyla uğraşıyorum....Öncelikle sorunum BF 4 oynarken başladı...Bir süre oynadıktan sonra ,genelde sniper oynadığım için, her oynaşımdan sonra R2 ye daha çok sert basmam gerekti....Ve şuan BF'de sniperla ateş edebilmem için R2'yi kıracak şekilde basmam gerekiyor...Fakat işin öteki tarafı tabanca ve diğer silahları sorunsuz olarak kullanabilmem...İlk önce BF4'te kronik hatalar yüzünden böyle olmuştur dedim,çünkü killzone'u falan sıkıntı olmadan oynuyorum....Fakat MGS Ground Zero'su baştan oynamak istediğimde ,L2 ve R2 geçişlerinde R2 tuşunun BF'deki gibi olduğunu gördüm....Her oyunda da sıkıntı yaşamıyorum enterasan olarak....
Öncelikle elimde tek DS4 var....İkinciyi de almaya niyetliydim,kol böyle olunca da şart oldu artık..Yabancı kaynakları baktığımda da bir çok kişi bu konudan şikayetçi ve burda da tartışılmıştı diye hatırlıyorum....Bu problemin basit bir çözümü var mı acaba ? Yenisini alsam bile 2-3 ay sonra aynı sorunu yaşayacağım büyük ihtimal...
Evet arkadaşlar bir,iki bölümünü tam olarak izlemiştim..Giriş müziğinin ismini bilen varmı acaba :))
Arkadaşlar merhaba....Aralık'ın başlarında PS4 için bu kardı aldım...Öncelikle sorunum;Kredi kartı bilgi yerini kabul etmiyor....Şöyle anlatayım...Kartın içinde para yok(0 tl)....PS4'te 14 free day kullanmak için kredi kartı hesabını istiyor...Herşeyi doğru yapmama rağmen (kart bilgisi yazdığımda visa logosunu görüyorum,posta kodu,ili yazıyorum,aktifleştireceği zaman 3 sn sonra hata veriyor) o 16 hanelik kısmında hata veriyor....Bunun yüzünden kullanamıyorum..Ne yapmam gerekiyor,,Kartı hiç kullanmadım,sadece sitesinde kart bilgilerini girdim,başka bir şey daha mı yapacağım ?
Hakkında
Meslek: İşletmeci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
macBook
Mobil cihaz
apple
Operatör
turkcell
ISS
digiturk
Oyun Platformu
PlayStation
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
TV
Samsung
TV
Sony
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Samsung
Notebook
Apple
PSN ID
ReturnZuhaa
Dünyadan Futbol
Kocaelispor
Kulaklık - Amfi
sony
Basketbol
Los Angeles Lakers
Modem
Zyxel
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.446
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.883 (Bu ay: 520)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 483 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.