Hocam mac hiç kullanmadım ne desem yalan olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ | Ana Konu | (101. sayfa)

-
-
Bana kod gelmedi,kod hangi tarihi kadar gelecek acaba beklemeye devam edim mi
-
Bu saçma şekilde en başta bende de olmadı. Limiti 305TL yaptım ve oldu. 279TL çekti sorunsuz bir şekilde.
-
Hocam telefondan dener misiniz? Ben önceki sayfalarda ki mesajlara bakarak mobilden yaptım ödemeyi. Sıkıntı oluşturmadı.
-
Malesef indirim kodu kalmadı ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod gelmedi halen. Fazla kodu olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
-
14 haziran'a kadar mail ile ön kayıt yaptırmak gerekiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla kodu olan paylaşabilir mi? Kod işi yerine ilk 7 gün kayıt olanlar diye yapsalarmış daha iyi olabilirdi.
-
iPhone 13 pro max kullanıyor.4K HDR desteği var …
LG tv lerde 2016 öncesi Samsung tv lerde 2017 öncesi desteklenmiyor, bu nasıl iştir millet sırf disney plus izlemek için de yeni tv almaz, bu kafa yapısıyla disneyden bir halt olmaz, forumda kimse bu durumdan şikayet de etmemiş ilginç herkes yeni aldı televizyonlarını galiba
İşyeri statik ip hocam işe yaramaz.
Browserlarda max 720p ama windows uygulamasında 1080pmiş arkadaşlar bilginiz olsun.
-
alt yazılı olarak family guy var.
Sanmıyorum hocam hiç giriş yapamadım siteye.
@The Mühendis adlı arkadaşa müteşekkirim. Faydalandım.
Paycell sanal kart ile ödeme yaptım ve direkt 279.90 çekmiş. Sıkıntı olmadı.
-
benimde mailim henüz gelmedi fazla kodu olan varsa rica edebilir miyim arkadaşlar? bir kod bulursam sonradan bana gelen kod olursa bende sizlerle paylaşırım..
-
İçerik olarak şuan Netflix ile kıyaslanamaz bence, gaza gelenlerin gazı alındıktan sonra gerçek ortaya çıkar
Hakan muhafız izle hocam Obi - wan izliyorum
Güzel bir bilgi teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X