Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.138
Cevap
205
Favori
471.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 279 liradan yararlanmak için nereden talep oluşturuyoruz? ben herhangi bir yere ön başvuru yapmadım direk 279 oluyor diye ama şuan sitede 350 gösteriyor

• kron0S K kullanıcısına yanıt

@kron0S İlginç, yıllardır kullanıyorum ve PC'de görüntü gözüme hep 1080p gibi görünüyordu. Araştırdım, gerçekten de 720p'imiş ama başkalarının da gözüne 1080p gibi görünüyormuş. O değil benim monitör bir de 2K yani daha da kötü görünmesi lazım aslında. :) Peki ekran görüntüsü aldığınızda sizde de ekran kopya korumasından dolayı siyah mı çıkıyor?

Disney+ | Ana Konu |

• davidddd kullanıcısına yanıt
    PM bakın link olarak attım ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hocam Türkçe altyazı açın arından türkçe ses olan bir içerik açın altyazı kapanıyor mu bendeki tv LG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Bende alabilir miyim?

• SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

Benim Tv Tizen ama android de var mı dır bu simge bilmiyorum. Sağ üst köşe simgesine tıklayınca ses ve alt yazı seçme kısmı çıkıyor bende

Disney+ | Ana Konu |

İkinci görsel altyazı stil ayarları

Disney+ | Ana Konu |

• Lg tv nin disney uygulamasını kullanıyorum görüntü beni pek tatmin etmedi sanki
    Disney+ | Ana Konu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 14 Haziran 2022; 17:4:16 >
  • Pc'de indirip izleme seçeneği bulunuyor mu?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Tüm cihazlarda aynı ekran var hocam Seçenekler aynı yerde

• Altyazı stili ayarları konusunda Disney sınıfta kalıyor şuan için. En azından netflix benzer fontlar yapsalar iyi olacak. Aslında güzel bir font var ama onda da bazı harfler diğer harflerle tarz olarak uyumsuz

• Arkadaşlar 279 liradan kayıt için elinde kullanılmamış link olan varsa bana verebilir mi? Hemen üyelik yapacağım ama 350 lira gösterdiği için yapamadım

• National Geographic kategorisinde neden Mega Yapılar yok ? Aslında geçmişte yayınlanan yapımlar arasında kanalın en ilgi çeken programlardan biriydi. Sonra orijinal ismi Big, Biggeri Biggest progreamını da göremedim. Yayın hakları vs başka platformlarda mı acaba ?

• Elimde olan 5 kodu arkadaşlara ulaştırdım …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teklif geldi bilgileri giriyorum 3 kartımlada hata verdi. Saçma sapan iş çözen var mı aynı durumu?

• Eğer monitörünüz 4k ise sadece microsoft edge browser ile 4k olur hocam.

Kaçırdık desenize hocam :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Akşam eve gidince kontrol edeceğim hocam sanki 4k ile bizim cihaz uyumlu olsa direkt 4k yazardı diye düşünüyordum. Netflixte amazonda yazıyor çünkü

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Belki sorun benim cihazdadır destek gelmemiştir Türkiye için 4k'ya chromecastte. Bilemedim. Akşam eve geçince tekrar bakacağım

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

Örneğin Obi-Wan Kenobi 720p'de 6500 bitratelere kadar çıkıyor, haliyle görüntü kalitesi iyi görünüyor. 1080p sanılmasının nedeni bu diye düşünüyorum.

Windows kitlesi çok büyük, gerçekten rezalet bir durum. Rakip firmaların çoğu 1080p oynatmada sorun yaşatmıyor. Ve evet, bende de siyah çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 14 Haziran 2022; 17:13:9 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.