Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.138
Cevap
205
Favori
471.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni Disney Plus içerikleri - en son eklenen filmler ve TV dizileri
    https://www.justwatch.com/tr/saglayici/disney-plus/yeni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden en iyi kalite 1.6 gb telefonda. Hafıza dayanmaz . Orta da iyidir sanirim. Netflix full hd 800 mb kesiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bitrate hayli yüksek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Disney + bütçe olarak belki 20 katı netflixin ama insanları şimdiden mağdur ediyor 5 yıllık cihazıma uygulama yüklenmiyor neymiş 2017 öncesi tv lere destek veremiyorlarmış, bunu baştan niye söylemiyorsunuz yıllık abone oldum bir de, babamın 11 yıllık tv sinde netflix izliyorum ama 5 yıllık cihazda disney+ yok aferin devam edin bu anlayışla

• Taktaktikitikitak kullanıcısına yanıt

Netflix kaç senedir var ülkemizde? Disney + daha bugün açıldı ona rağmen içeriği gayet iyi. fiyatından bahsetmiyorum bile. ortak olarak girersen 1sene 70tl. Bedavadan biraz pahalı.

• king in the north kullanıcısına yanıt
    2016 Samsung Tv mde izliyorum

• king in the north kullanıcısına yanıt

Bunun disneyle alakası yok, üretici firma ile alakası var.. Misal sony nin 2021 model linuxlu tv sindede disney yok ve sony disney olmayacak diyor. Yani kızacaksanız tv nizin üretici firmasına kızacaksınız. Yada android tv google tv yazılımı olan tvler alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Haziran 2022; 18:11:5 >
  • Aynen birazdan deniyecegim. Her kaliyede 3 bölüm indirip koyaslarim. 40kusur gb hafiza var 30bolum en iyi ediyor sıkıntı yok şuan 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 14 Haziran 2022; 18:13:14 >
  • EditörünSeçimi kullanıcısına yanıt

Gmail'de tanıtımlarda bak orda gelmiştir belki

Disney+ | Ana Konu |

Hotmail ise spam'a bak

• Hala daha mail gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mail arama kutusuna disney yazın görülebilir. bende gmail'de böyle çıkmıştı.

• Frobisher kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum yok

• Disney+ | Ana Konu |

• Hata kodu 41 nedir

• Mobil uygulama bug dolu maalesef. Benim arkadaş hiç giriş yapamadı. Bende indiriliyor diye indirmiyor iptal et başka dene de e indiriyoru..

• Arkadaşlar bu yıllık 350 tllik üyelikte, sadece tek profil ve tek cihaz üzerinden mi izleyebiliyoruz yoksa Netflix’deki gibi hesabı aynı anda 4 kişi ortak kullanıp, 4 farklı cihazdan izleyebiliyor muyuz ? Bir de indirim kodunu almak için ne yapmamız gerekiyor acaba ?

• Felurian kullanıcısına yanıt
    7 profil 4 aynı anda izleme

• Mail gelmeyen arkadaşlar mail gelmeden önce disney sitesini girip kayıt yaptırdınızmı

• Öyleyse çok iyiymiş Netflix’den çok daha ucuza geliyor.Netflix grup üyeliğiyle 19,5’a geliyor şuan aylık bu ise 7,5 tl falan yapıyor.Netflix’ten pahalı falan yazanlar olmuş internet de neye göre yaptılar bu yorumu anlayamadım.Bir de şu indirim koduyla 280 tlye gelme olayı varmış onu nasıl yapıcaz acaba

• Arkadaşlar philips android tv de uygulama içerisine giriyorum, filmi oynat dediğimde direk hata veriyor. Hata kodu yok. Oynatılmıyor diyor. Varmı çözümü olan bir dost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badi Ekrem -- 14 Haziran 2022; 18:24:55 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.