Şimdi Ara

Dişleri fırçalamak işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır dişlerimi fırçalamadım ve belli bir derece sapsarı oldular. Bundan sonra günde 2 kez dişlerimi fırçalasam düzelirler mi yoksa durum mortingen strayze mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Mayıs 2021; 0:53:47 >

• Sizin durum artık mortingen strayze de değil direkt göttingen strayze olmuş.

• yıllardır fırçalamadan nasıl sağlam kalıyor ya o dişler. ben 1 ay boyunca düzenli olarak fırçalamazsam direkt kanal yapılıyor bir dişe  

• yıllarca fırçalamadım 22 gibi bi tanesinin üstü gitmeyen bi leke oldu sonra düştü 1 ay geçmeden üstteki 5 dişim birden döküldü. sonuç. 20bin tl verip dişleri zirkon kaplattım bembeyaz dişlerim var hala fırçalamıyorum ama rengi hep beyaz

• Fırçalayın hocam zararını görmezsiniz,beyazlama olur mu bilmem ama diş doktoruna gidip dişinizi beyazlattırabilirsiniz işe yarıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyazlamasa da fırçala

• Uykudan kalkınca ve yatmadan önce
    2 günde bir yatmadan önce Diş ipi de yaparsan daha iyi olur.

Kalk-diş fırçala
    Yatmadan önce- dişini fırçala+diş ipi+gargara
    Bunları yaparsan dişlerin çok sağlıklı olur. Eskiden diş fırçası mı vardı diyen arkadaşlar eskiden işlenmiş gıda da olmadığını bilmiyor olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ellerin nasıl yağ olduğunda sabunlarsın, dişleri de bir nevi sabunlamak gibi birşey diş macunu. Yoksa beyazlasın istiyorsan özel olarak dişçiye gidip beyazlattıracaksın. O reklamlardaki insanlarda binbir türlü estetik var.

• Düzenli olarak fırçalıyorum, hiç bir etkisini görmedim dişlerim hala sarımsı. Gerçi normal bir diş bembeyaz olamaz ya neyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.