Şimdi Ara

DÖNEM BAŞINDA OKULDA SINIF DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
39.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dönem başında okulda sınıf değiştirmek mümkün mü?Mümkünse bunun için neler yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dönem Başında Okulda Sınıf Değiştirmek Mümkün Mü?

Dönem başında okulda sınıf değiştirmek mümkün olup olmadığı, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişen bir konudur. Bazı okullar, dönemin başında sınıflarda değişiklik yapılmasına izin verirken, bazıları ise bu değişikliklere izin vermeyebilir.

Sınıf Değiştirme Bahaneleri

Sınıf değiştirmek isteyen öğrenciler, genellikle şu bahaneleri öne sürerler:

• Öğretmenle anlaşamamak
    • Sınıftaki öğrencilerle uyum sağlayamamak
    • Daha yüksek veya daha düşük bir akademik seviyede sınıfa geçme isteği
    • Arkadaşlarıyla aynı sınıfta olma arzusu

Lisede Sınıf Değiştirme Hakkı

Lisede sınıf değiştirme hakkı, okulun yönetmeliğine bağlıdır. Bazı liseler, öğrencilere dönem başında sınıf değiştirme hakkı tanırken, bazıları ise bu hakkı tanımaz.

Sınıf Değiştirmek İçin Ne Yapmalıyız?

Sınıf değiştirmek isteyen öğrenciler şu adımları takip edebilirler:

1. Rehberlik servisine başvurarak sınıf değiştirme talebinde bulunmak
    2. Sınıf değiştirme nedenlerini açık ve net bir şekilde belirtmek
    3. Öğretmenlerden ve velilerden destek almak
    4. Okul yönetiminin kararına saygı duymak

Önemli Notlar:

• Sınıf değiştirme kararları, okul yönetimi tarafından öğrencinin akademik başarısı, sosyal uyumu ve diğer faktörler göz önünde bulundurularak verilir.
    • Sınıf değiştirme talepleri, dönem başında yapılmalıdır.
    • Tüm liselerde sınıf değiştirme hakkı bulunmayabilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Sınıf değiştirme bahaneleri
    • Lisede sınıf değiştirme hakkı var mı
    • Lisede şube değiştirme hakkı
    • Sınıf değiştirmek için ne yapmalıyım
    • Lise sınıf değiştirme
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben ne biliyim ... git müdür yardımcısını ara sor

Değiştirilir büyük ihtimal.Müdür yardımcısı halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Ben ne biliyim ... git müdür yardımcısını ara sor

Değiştirilir büyük ihtimal.Müdür yardımcısı halleder
    Bölüm değilde sadece sınıf ise keyfi değişikliğe girer Torpil vs. sokarsan araya olabilir.Onun dışında kendi halinde normal bir adamsan,yani çoğumuz gibi.Pek birşey çıkacağını sanmıyorum.Sınıfını beğenmedin galiba Bu arada lise 2 veya üstüsün sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Bölüm değilde sadece sınıf ise keyfi değişikliğe girer Torpil vs. sokarsan araya olabilir.Onun dışında kendi halinde normal bir adamsan,yani çoğumuz gibi.Pek birşey çıkacağını sanmıyorum.Sınıfını beğenmedin galiba Bu arada lise 2 veya üstüsün sanırım.

lise 3 e geçtim
  • Bu sene sınıfta kekolardan başka adam yoktu 10 da yabancı dildeyim kafa denkleri gelir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Bu sene sınıfta kekolardan başka adam yoktu 10 da yabancı dildeyim kafa denkleri gelir umarım
    Sadece ilk 2 hafta böyle bir şey mümkün. Daha sonra asla sınıf değiştiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamz0693

quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

lise 3 e geçtim

Alıntıları Göster
    Anladım.Dediğim gibi.O değişiklik biraz keyfi duruma giriyor.Eğer bölüm için değiştiricem diyorsan okey ama aynı bölüm,farklı sınıf diyorsan ya müdürü veya yardımcısını tanıyan birini sokucaksın araya yada iyi bir nedenle değiştirme nedenini belirteceksin.Eğer sabahçı-öğlenci durumu varsa onu söyleyebilirsin neden olarak Yalnız iyi ayarlaman lazım kendini.Yoksa terslenirsin,isteğinde olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 28 Temmuz 2013; 21:26:28 >

• Mümkün bizim bi arkadaş değiştirmişti sınıftakilerden memnun
    olmadığı için
  • peki nasıl değiştridi bir bilgin var mı?
  • quote:

peki nasıl değiştridi bir bilgin var mı?

Ya değiştireceğin sınıfta yer olacak. Eğer olmazsa bir kişi bulacaksın. Anlaşacaksın. Beraber sınıf değiştireceksiniz. O senin sınıfına sende onun sınıfına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonolog

quote:

peki nasıl değiştridi bir bilgin var mı?

Ya değiştireceğin sınıfta yer olacak. Eğer olmazsa bir kişi bulacaksın. Anlaşacaksın. Beraber sınıf değiştireceksiniz. O senin sınıfına sende onun sınıfına.

Alıntıları Göster
    aynen öyle.X sınıfından Y sınıfa geçmek istiyorsan.Y sınıfından X sınıfına geçmek istiyen biriyle anlaşman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

aynen öyle.X sınıfından Y sınıfa geçmek istiyorsan.Y sınıfından X sınıfına geçmek istiyen biriyle anlaşman lazım.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

1
  • Değiştirisin de zil çalınca geri dönersin sınıfına ama çok sık diğer sınıfa gidersen seni döverler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duppo

Değiştirisin de zil çalınca geri dönersin sınıfına ama çok sık diğer sınıfa gidersen seni döverler

• quote:

Merhaba arkadaşlar dönem başında okulda sınıf değiştirmek mümkün mü?Mümkünse bunun için neler yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim

1-2 hafta için mümkün, öğretmenine bile söylersen o halleder diye düşünüyorum. Tavsiyem Dil sınıfı varsa oraya git, 4 erkek 12783612783678 kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

quote:

Merhaba arkadaşlar dönem başında okulda sınıf değiştirmek mümkün mü?Mümkünse bunun için neler yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim

1-2 hafta için mümkün, öğretmenine bile söylersen o halleder diye düşünüyorum. Tavsiyem Dil sınıfı varsa oraya git, 4 erkek 12783612783678 kız.
    up

• quote:

up

1
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablosqy

Mümkün bizim bi arkadaş değiştirmişti sınıftakilerden memnun
    olmadığı için

peki kardeş sizin lisede 10. sınıftan 11. sınıfa geçerken karma olur mu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.