Şimdi Ara

Burun bantları işe yarıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
45.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Horlama ve burun tıkanıklığı için özellikle.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burun Bantları İşe Yarıyor mu?

Horlama ve burun tıkanıklığı gibi solunum sorunlarına çözüm bulmak isteyenler, burun bantlarına yöneliyor. Peki, burun bantları gerçekten işe yarıyor mu?

Burun bantları, burun deliklerinin içine yerleştirilen ve burun kanallarını açmaya yardımcı olan küçük, esnek bantlardır. Horlama için burun bandı adı verilen modeller, horlamayı azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Burun bantlarının etkinliği, bireysel faktörlere depending olarak değişse de, bazı durumlarda işe yaradığı gösterilmiştir. Burun bantları, burun deliklerini tıkayan burun tıkanıklığına neden olan alerjiler veya soğuk algınlığı gibi sorunlarda geçici rahatlama sağlayabilir.

Horlama için burun bandı olarak bilinen modeller ise, horlamayı azaltmak için burun kanallarını açmayı amaçlar. Ancak, horlamanın altında yatan nedenlere bağlı olarak bu bantlar herkes için etkili olmayabilir.

Burun bantları kullanmadan önce, altta yatan solunum sorunlarının teşhis edilmesi ve tedavi edilmesi önemlidir. Eğer solunum problemleriniz devam ediyorsa, bir doktora danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullanmadım, İşe yaramıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtr57

Kullanmadım, İşe yaramıyor ..

Adam kullanmadan biliyor sonucu.
  • pes yani .
  • Koli bandıyla delikleri bantla, ne horlama ne sümük.
  • Kullandım, son derece saçma, burnu rahatsız ediyor, bununla hayatta uyunulmaz, bunun yerine eczaneye git 3 tl ye otrivine sprey al.
  • Kullandim ise yariyor ama beklentinizi ust seviyede tutmayin

Rahat bi uyku sagliyor dinc kalkabiliyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Spor yay ne işe yarıyor?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Koli bandıyla delikleri bantla, ne horlama ne sümük.

• Annem kullandı işe yaradığını söyledi. Breath rite mı ne öyle bişey markası
  • yeni kullanmaya başladım.bildigin geniz falan acildi.işe yaramiyor diyenler de başka bi sıkıntı olsa gerek.breathe right kullandim bende.
  • Yapıştırdım, çok sert yapıştırmışım rahatsız etti uyuyamadım. Kalktım, söktüm öyle uyudum.
  • yarıyor süper birşey
  • bildiğin tıkalı burunu açıyor brathe right ..
  • Kuzenim askerde kullanıyor, burun etleri şişmemiş haldeyse, hasta değilse yani nefesini açıyormuş...
  • Uyurken kullanmadım hiç fakat hasta olduğum zamanlar idmana çıkarken kullanıyorum.
    Burun tıkanıklığını açtığı için oldukça yararlı oluyor. Muhtemelen uyurken de aynı etkiyi verir.
  • Mesajım bulunsun evde bakarım.
  • işe yarıyor ama fiyat çok pahalı 10 tanesi için 15 TL verirsen ve günde takarsan vay haline
  • şu anda kullanıyorm ve harbi işe yarıyor , yaramıyo diyenler takamamıstır .
  • Upp başka ???
  • düzgün söküp takarsan bir tanesi 2-3 günü çok rahat çıkartıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.