Şimdi Ara

“Disko Kralı” bu gece başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Okan bizi diskoya götür" meselesi bu Cumartesi çözülüyor!
    Okan Bayülgen'in merakla beklenen yeni programı “Disko Kralı” bu gece başlıyor.

Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen bu gece Kanal D’de, “Disko Kralı” adlı yepyeni bir şovla tiryakileriyle yeniden buluşuyor.

Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, yepyeni bir şov!

“Disko Kralı”nın bu sezon gece şovlarına getireceği en büyük yenilik, tek bir stüdyo içinde üç ayrı dekor kullanması olacak. Taşınabilir olarak tasarlanan bu dekorlar yayın sırasında değiştirilebilecek. Programın üç ana bölümünü; dört konuklu sohbet masası, üç konuklu talk-show kanepesi ve Bayülgen'in tek bir konukla başbaşa kalacağı alan oluşturuyor.

Disko Kralı'nın diğer yenilikleri ise Hakkı Devrim, Aydın Boysan ve Erol Günaydın'dan oluşan "İhtiyar Heyeti" ile Makina muhabiri Özgür Çakıt'ın program içinde hazırlayıp canlı olarak sunacakları "Özgür Show" adlı küçük talk show bölümü.

Konuklara yapılacak psikoloji testi "Heboköbe", sert sorulardan oluşan "Cevap Hakkı" ve telefon konuklarına yöneltilecek "Malumatfüruş" soruları ise Disko Kralı'nın bölümlerinden bazıları.

Makina’nın "Medya Arkası" bölümü “Disko Kralı”nda "Medya Canavarı" olarak yer alacak. Hakkı Devrim'in Medya Arkası ise devam edecek.

Disko Kralı, yepyeni oyuncuları, canlı ve bant skeçleri, orkestrası, araştırma dosyaları, canlı performansları ve akla hayale gelmedik tüm delilikleriyle bu gece yarısı Kanal D'de başlıyor. Sakın kaçırmayın!

1 yil aradan sonra

ozletti kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Ekim 2008; 15:09:48 >

• Sonunda!
  • inşAllah seyrederim süper bişey olucak gibi
  • bu adamın sevenimi daha çoktur sevmeyenimi acaba
  • beyaz'ıda severim okan'ıda ama beyaz'ı izlerken uykum varsa uyurum ama okan'ı izlerken uyuyamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

bu adamın sevenimi daha çoktur sevmeyenimi acaba

espri anlayışı gaz çıkarmaya gülmek olanlar pek sevmiyolar,bence esprileri ve tavrı çok hoş özellikle gelen konuğa yalakalık yapmaması çok hoş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okan Bayülgen yapıyorsa tam yapar.
  • Şimdi baktımda tam 4 topic açılmış bu program için. Özlemişiz be okanı, disko misko ne yapsa giderdi zaten... alayına isyan indına okan...
  • Bugünkü program harikaydı ya.Yavuz kopardı abi.Yalnız kısa sürdü biraz,sonunda koptum zaten şarkılarda değiştirmiştim kanalı.
  • 12 Ekim 2008; 4:48:23

Benim son gördüğüm mesajın tarihi bu, fakat konu üstte güncel olarak görünüyor. Sorun falan mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 23 Kasım 2008; 4:44:12 >
  • Up
    Birazdan başlayacak
  • Cem Karaca özel programı yapıyorlar...
    süper bir program olucak harika...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.