Şimdi Ara

Dişim Ağrıyorr Nolur bişey Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dişim Ağrıyorr Nolur bişey Önerin soğuk suyla idare ediyorum.tuz koyuyodum geçiyodu şimdi oda fayda etmiyor yarın 2tane sınavım var hiç çalışamadım ne yapacam ben?

• Rakı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Rakı

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Rakı

hocam 17 yaşındayım rakı ağzıma süremem malasef şuan biraz geçti bimden buğğday ekmeği almıştım onu yedim
  • Bu sana ders olsun dişlerini fırçalamayı ihmal etme ve tatlıdan mümkünse uzak durmaya çalış.
  • ben dün konu açtım kıvanıyordum evde 1 haftadır. ince iğne gibi birşeyle çürüğün içinden yemek artığı çıkarttım sabahleyin. o zamandan beri arada sızlamasından baska hiç birşey olmuyor. apranax fort ve augmentin içiyorum. yemek artığını çıkarttıkttan sonra orayı iyice fırçaladım, acıdığı için fırçalayamıordum şimdi ağrı falan kalmadı valla 1 haftadır boşuna kıvranıyormuşum :(
  • Soğuk sıcak tatlı şeylerden uzak dur , Benimde bir ara çok ağrımıştı buz iyi geliyor baya uzun süre tut ama .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuz.koyma da ne yaparsan yap.Disinol diye illac var biraz uyusturur ama recetesiz veriliyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karanfil yağı öneririm ilk yirmiliğim bu yaz çıktı ve inan çok canım yanmıştı o zamanlar karanfil yağı baya işe yaramıştı kulak çubuğuna bir miktar sürdükten sonra kulak çubuğunun yardımıyla ağrıyan dişinin üzerine diş etine vs sürebilirsin anında uyuşturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 6 Ocak 2014; 2:36:57 >
  • Apranax fort. Dehşet bir ilaç. Ağrıyı anında kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacağını kır dişinin ağrısını bastırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

Dişim Ağrıyorr Nolur bişey Önerin soğuk suyla idare ediyorum.tuz koyuyodum geçiyodu şimdi oda fayda etmiyor yarın 2tane sınavım var hiç çalışamadım ne yapacam ben?

Git nöbetçi eczaneye apranax fort al kesin çözüm
  • Pamuga kolonya sür , dişinle bastır.Sakın yutkunma ama sonra helvanı falan yeriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.