Şimdi Ara

DISHONORED (DH ANA KONU) IGN 9.2/10 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
10.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu grafikleri beğenmeyen yeni konsolları herkesten önce aldı sanırım.Hele çamur gibi falan diyen olmuş tam komedi.

    Çok sanatsal bir havası var oyunun ve grafikler gayet tatmin edici hatta ben çok beğendim desem yeridir.













  • Oyunun görev mekanizması nasıl? Git görev al yan görevler ana görevler falan bu şekilde mi? Görev bitirince şuna git diyo gidiyosun o bir görev veriyo falan gidiyosun suikast yapıyosun.Bu mudur?
  • oyunu pc de oynuyorum yani grafiğin tavan yapabileceği bir platformda ve bu kadar berbat kaplamaları hiçbir oyunda görmedim.fotoğraf makinesiyle uzaktan ninemi çeksen adriana lima gibi görünür zaten bu fotolara bakıpta aldanmayın.biz de biliyoruz oyunun değişik bir tarzı var ama çizgi roman havası yakalanacak diye kaplamalar bu kadar berbat yapılmamalıydı.ayrıca oyunun başlangıcını,olayın çok basit bir şekilde önümüze sunmasını hiç beğenmedim.insan biraz sarayı gösterir vakit geçirtir ama aptalca bir saklambaç oyunundan başka hiçbir şey yok.2 dakikada ne olduğunu anlamıyoruz.açıkçası ilk izlenimlerime göre oyun ilerde açılsa bile bir cacık olmayacak senaryodan durum onu gösteriyor.her neyse umarım yanılırımda güzel bir oyun oynamış olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

    oyunu pc de oynuyorum yani grafiğin tavan yapabileceği bir platformda ve bu kadar berbat kaplamaları hiçbir oyunda görmedim.fotoğraf makinesiyle uzaktan ninemi çeksen adriana lima gibi görünür zaten bu fotolara bakıpta aldanmayın.biz de biliyoruz oyunun değişik bir tarzı var ama çizgi roman havası yakalanacak diye kaplamalar bu kadar berbat yapılmamalıydı.ayrıca oyunun başlangıcını,olayın çok basit bir şekilde önümüze sunmasını hiç beğenmedim.insan biraz sarayı gösterir vakit geçirtir ama aptalca bir saklambaç oyunundan başka hiçbir şey yok.2 dakikada ne olduğunu anlamıyoruz.açıkçası ilk izlenimlerime göre oyun ilerde açılsa bile bir cacık olmayacak senaryodan durum onu gösteriyor.her neyse umarım yanılırımda güzel bir oyun oynamış olurum.

    Oyunun başlangıcı hakkındaki yoruma katılmakla birlikte.

    Konsolda oyun mesafesi belli.O mesafeden bana kaplamalar sırıtmıyor.Ha evet dibine kadar girersen kaplama çözünürlüğü çok düşük ancak o kadar yakına zorla bakmadıkça dikkatini çekmiyor.Oyunun çizdiği genel tablo gayet güzel görünüyor bu şekilde.




  • Hd texture pack falan çıkartırlar yakında kesin
  • benim de merak ettiğim nokta oyunun işleyişi nasıl. görevler sürekli aynı mı mesela? oyunda biraz ilerleyen arkadaşlar paylaşabilir mi?
  • Yazıda görevler ve oynayış hakkında bazı küçük spoilerlar var ona göre okuyup okumamak süze kalmış.

    Oyun güzel olmuş arkadaşlar ama şimdilik beni fena zoradığını itiraf etmem gerek.Hard seviyesinde cephane yoksa birkaç düşmanla uğraşamıyorsunuz çünkü A.C. gibi sıra beklemiyor allah ne verdiyse dalıyorlar.Oyunu oynarken çok yönlü düşünüp düşman rotasını takip edip ona göre hareket etmek gerek.Oyunda yapacağımız upgradeler bölüm içine dağıtılmış alıp almamak size kalmış o da ayrı bir zorluk katmış gelişmek istiyorsanız risk alacaksınız.Malum suikastçiyiz o yüzden görevler de suikast ağırlıklı.Hitman severlerin hoşuna gidecek bir yapım çünkü intihar ya da kaza süsü verebilir ya da allah ne verdiyse dalıp ben buradayım diye bağırabilirsiniz.Oyun birden fazla bitirmeye elverişli hayalet gibi ya da battal gazi gibi bitirebilirsiniz.Bunlar kısa oynayış süremdeki tecrübelerim ileride ne olur bilemem malum biraz alışmak lazım şimdi üstümüzde acemilik var.Son olarak grafiklere gelirsek biraz arada kalmış gerekçi grafikle çizim arası benim pek alışık olmadığım grafikleri var ama bahsedildiği gibi kötü değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler. bir hitman sever olarak bir an önce oynamalıyım. tr psn e gelmesini bekliyorum hala gelmedi.
  • 10 numara oyun
  • Bizi görevlere götüren amcayla aramızdaki diyaloglara bakılırsa son göreve geçtim hastalıktan geberiyor olmama rağmen başında tuttu uzun zaman sonra bitirebildiğim ilk oyun olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 13 Ekim 2012; 16:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store'da ücretsiz fruit ninja tarzında oyunu da var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tek kelimeyle muthis ve gizlenmek cok zor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun uzun sürdü yukarıdaki mesajımdan sonra birhayli oynadım ama bu birazda herkesi gizlice öldüreyim çabamdan oldu.Keşke oyun sonunda New Game+ seçeneği koyup tüm özellikler açık olarak full ekipmanla başlamamızı sağlasalardı.En baştan oynardım ama gördüğüm kadarıyla yok.İlk başlarda sıvayabilirsiniz üzülmeyin özellikler açıldıkça hayalet ölüm makinasına dönüyorsunuz.Tavsiyem yan görevleri yapın ana göreve inanılmaz katkıları oluyor boşuna koymamışlar yani.Blink özelliğini ilk başta tam upgrade yapıp ardından shadow kill yaparsanız işiniz birhayli kolaylaşır stealth ilerleyecekler için tabi.Bu arada senaryoda klişe yerler olsa da sevdim güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Ekim 2012; 13:33:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

    Oyun uzun sürdü yukarıdaki mesajımdan sonra birhayli oynadım ama bu birazda herkesi gizlice öldüreyim çabamdan oldu.Keşke oyun sonunda New Game+ seçeneği koyup tüm özellikler açık olarak full ekipmanla başlamamızı sağlasalardı.En baştan oynardım ama gördüğüm kadarıyla yok.İlk başlarda sıvayabilirsiniz üzülmeyin özellikler açıldıkça hayalet ölüm makinasına dönüyorsunuz.Tavsiyem yan görevleri yapın ana göreve inanılmaz katkıları oluyor boşuna koymamışlar yani.Blink özelliğini ilk başta tam upgrade yapıp ardından shadow kill yaparsanız işiniz birhayli kolaylaşır stealth ilerleyecekler için tabi.Bu arada senaryoda klişe yerler olsa da sevdim güzeldi.

    Ortalama kaç saat sürdü?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: profxxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

    Oyun uzun sürdü yukarıdaki mesajımdan sonra birhayli oynadım ama bu birazda herkesi gizlice öldüreyim çabamdan oldu.Keşke oyun sonunda New Game+ seçeneği koyup tüm özellikler açık olarak full ekipmanla başlamamızı sağlasalardı.En baştan oynardım ama gördüğüm kadarıyla yok.İlk başlarda sıvayabilirsiniz üzülmeyin özellikler açıldıkça hayalet ölüm makinasına dönüyorsunuz.Tavsiyem yan görevleri yapın ana göreve inanılmaz katkıları oluyor boşuna koymamışlar yani.Blink özelliğini ilk başta tam upgrade yapıp ardından shadow kill yaparsanız işiniz birhayli kolaylaşır stealth ilerleyecekler için tabi.Bu arada senaryoda klişe yerler olsa da sevdim güzeldi.

    Ortalama kaç saat sürdü?

    Dostum inan farkında değilim Ama yeterince uzun bir oyun tabi bu oynayış şekline bağlı upgrade topla yan görev yap oldukça çok adamı gizlice öldür çevreyi araştır falan derken birhayli uzattım ama bunları atlarsan oyun birhayli kısalır tamamen oyayana kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyun bitti uzuldum valla
  • oyunu bitirdim son görüşlerim : (bitirmeyen okumasın)(isterseniz okuyun bir şey kaybetmezsiniz)


    oyunda grafik,yapay zeka,oynanış ve senaryoya dair hiçbir şey yok.en zorda oynamama kadar önünden koşarak geçtiğim polislerin aval aval bakıp huh? demesi,aynı yerlerde aptalca aynı pozisyonlara girmeleri,gözünün önünde duvara çıktıktan sonra duvarın bir üstüne daha çıkmamla seni bulucam geberticem tarzında aptallıklarını gösteren yapay zeka sorunları...say say bitmez.baloda elimde bıçak ve silahla dolanmamda bu işin tuzu biberi oldu.ulan baloya gelmişsin suikast yapacaksın herkesin elinde şampanya senin elinde bıçak ve silah dolanıp duruyorsun kimsede demiyor ki ne bu kılıç.yine bir örnek vermek gerekirse oyunda çeşitli kumpaslarla tahta geçen lordu öldürmeye gittiğimizde karşımıza çıkıyor.adam o kadar anlatıyor işte şöyle güvenlikle saray böyle güvenlikli.ulan güvenliğe bak güvenliğe.kıçına kadar girmişiz sarayın adamlar bizi görmüyor.son olarak son görevde kale gibi bir yere yine tekneyle gidiyoruz.adam yine anlatıyor şöyle böyle güvenlikli zaten uzaktan bakan anlar şatafatlı bir kale olduğunu.eleman bizi kalenin dibinde yine bırakıyor.Kardeşim bu adamlar salak mı öyle bir kale yapacaksınız 2 adım ötenden gelen botu göremeyeceksin.Resmen mantığın içine etmişler.Bu oyun gelmeden önce dediler ki suikastinizi birkaç yoldan yapabileceksiniz değişik yollardan gidebileceksiniz falan.inanın bu olay komple yalan.bazı bölümlerde sadece BİR tane gidiş yolu var ve diğer yollarda bu ana yolu uzatan saçma sapan yollar.yani yol dedikleri buysa üstü kalsın.oyunda senaryo yok.evet yanlış okumadınız yok.eğer bu senaryoysa diğer oyunlardaki ne merak ediyorum.daha oyunun başından kıllanıyor insan.2 dakikada önümüzde imparatoriçeyi öldürüyorlar ve kızını kaçırıyorlar.bizimkisi (seside yok garibimin) öküz gibi bakıyor.daha sonra bardakilerin yardımıyla kurtuluyoruz ve barda ilk gecemizi geçiriyoruz. o da ne! hokus pokus yapan biri ışınlanıyor ve bize sihirli güçler veriyor! ulan sen kimsin nerden çıktın niye veriyorsun adam gibi açıklaması yok.neyse oyunun sonuna kadar öğreniyoruz bu adamla ve sihirle birkaç şey ama o kadar yani tam anlamıyla bir şey yok.Karakterlerin konuşmalarından ve hareketlerinden senaryodaki her olacağı önceden anlıyorsunuz.Şaşırtıcı ve meraklandırıcı hiçbir şey yok.Hele hele oyunun sonu hayatım boyunca gördüğüm en aptalca sonlardan biri.Ne olduğunu bile anlamıyorsunuz.Çeşitli yerlere kitaplar yerleştirmişler okuyalım diye ama neden okuyayım ki? sen beni meraklandırıyor musun ki ben bu kitapları okuyayım.Skyrim i ele alırsak kiminle konuşsak sürekli birilerinden,savaşlardan ve tarihi olaylardan bahsedir durur npc ler.Atmosferin içine sokarlar bizi ve meraklandırırlar.Ama bu oyunda böyle bir şey var mı? Katiyen yok! Oyunda bulunması gereken itemler ve perkler resmen rezillik ve komedi.Oyunu sadece 3 tane perkle bitirdim ve diğer rune lar çöpe gitti.Işınlanma,duvar arkasını görme ve adam ölünce kül haline gelmesi dışında kullanmam gereken bir şey kalmadı.Bunlarda daha oyunun başında açıldığından oyun çok kolay bitti.Üstüne yapay zekanın yapaylığıda eklenince kolayın kolayı bir şekilde bitti.Grafiklere gelirsek kaplama diye bir şey yok oyunda.Adamlar resmen paintte renk paletinden renk seçip yapıştırmışlar.Animasyonlarda sağa ve sola yatmaktan başka bir şey yok.Son olarak sesler hakkındada bir kaç şeyden bahsediyim.2 tane etkileyici müziğinden başka müzik yok.İlki görev bitimi maskeyi çıkarırken çalan birden yükselen ses diğeri ise ölünce ana ekranda çalan müzik.Seslendirmeler ise bazı karakterlere yakışmış bazılarına ise hiç gitmemiş.

    10 üzerinden puanlarsak

    Senaryo: 3
    Grafik:3
    Oynanış:5
    Ses:5

    Genel olarak puanlarsam : 5

    Bu oyuna güzel ve GOTY diyenler var ya...Hiçbiriniz oyundan anlamıyorsunuz.Ya yaşınız küçük bütün hayatınız boyunca oyun görmediniz(anlayışla karşılarım) ya da oyundan zerre anlamıyorsunuz.Başka bir açıklaması olamaz.Önceki senelerin GOTY lerine bakarsanız neyin ne olduğunu anlarsınız.Bu oyun senenin patlayan balonları arasında yer alır. Bir konuya daha değinmek istiyorum.Büyük sitelerin hepsi bu oyuna yüksek puanlar verdi.Ya oyunu tamamiyle bitirmeden incelediler ya da zenimax bunlara güzel para dağıttı.Bununda başka bir açıklaması olamaz.

    Hele bir ac3 çıksında piyasaya GOTY neymiş o zaman tekrar konuşuruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 15 Ekim 2012; 20:26:26 >




  • Sonunda oynayacağım ben de
  • oyunun eksikleri olabilir tabi ama bu yoklukta zevkle oynadıgım bir oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Sonunda oynayacağım ben de

    ayrıntılı yorum bekliyorum Burak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.