Şimdi Ara

DISHONORED (DH ANA KONU) IGN 9.2/10 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
10.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    2007 GOTY Bioshock Ortalama %94.95

    2008 GOTY GTA 4 Ortalama %96.22

    2009 GOTY Uncharted 2 Ortalama %96.46

    2010 GOTY Red Dead Redemption %94.18

    2011 GOTY Skyrim Ortalama %95.22


    2012 En yüksek ortalamaya sahip 3 oyun

    Mass Effect 3 Ortalama %92.12

    Borderlands 2 Ortalama %90.19

    Dishonored Ortalama %88.55

    Önceki senelere göre ne kadar dandik bir yıl olmuş göstergesi gibi adeta,%94'e ulaşan oyun yok AC3 veya Halo 4 ulaşabilir mi ? Sanmam...


    Aynı şekilde bir şey yazacaktım sen yazmışsın.Önceki senelerin GotY'ler ortada üstüne çoğunlukla seçilmeyen ancak 5-6 ödülle kapatan Fallout 3, MW2, Mass Effect 2, Portal 2 gibi oyunların ortalamaları da yine aşırı yüksek.

    Bu sene bakıyorsun ME3 dışında yok böyle geçen senelerle yarışacak.AC III eğer denildiği kadar yenilikçi olursa büyük ihtimal ulaşır ve alır GotY'leri.Halo'nun ölüsü 92-93 ortalama tutturur rahat ki biz en çok MP'ye kızıyoruz adamlar ona fazla bakmaz senaryo iyiyse 94 falan tutturur da Exc. oyun bilmiyorum ACIII'e bağlı ödül alması UC2 gibi kalite farkının açık olması lazım.

    Hiç biri olmadı Borderlands 2 alsın hak ediyor notu falan geçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 9 Ekim 2012; 20:53:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Buyukbaba

    quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    Spoiler vermemeye özellikle dikkat ettim, genel olarak bahsettim. Bunlar oyun sitelerinde de rastlanılabilecek basit bilgiler. Zaten oyun hakkında hiçbir şey bilmek istemeyen biri (mesela AC 3 DLC'sinde G. Washington'ın düşman olacağı gibi) bu tarz forumlara oyunu oynamadan girmemeli. Ağır spoiler verenleri ayrı tutuyorum tabii.

    Hayır bir oyunu geçtin, başka oyundan da veriyorsun spoilerı.Oyunu oynamadan oyun sitelerine girmeyen AC hastası adama dishonored sayfasında spoiler verdin. Hem söyleyip hem yapıyorsun. Biraz dikkat et abicim bu konulara.

    Anlamıyorsunuz işte, bu bilgiler spoiler değil. Bütün oyun sitelerinde bulunabilecek bilgiler. Gir IGN'de, Gamespot'ta AC 3 DLC'si ile ilgili bilgi anasayfada var. Hatta bazı ABD'liler "G. Washington'ı nasıl öyle yaparlar?" diye serzenişte bulunuyor. Oynamadığım, çıkmamış oyundan (AC 3 DLC) nasıl spoiler vereyim? Yani bu tarz genel bilgilerden bile rahatsız oluyorsanız oyun forumlarına da oyunu bitirmeden girmemeniz gerekir. Yanlış yerdesiniz o zaman.

    Ben şahsen dlc içeriğini senden öğrendim. O bilgileri öğrenmemek için AC3 başlıklarına girmeyenler var. Bunu Ac3 başlığında söylersen belki spoiler vermemiş sayabilirsin kendini, kaldı ki, genel olarak ortaya dökülmüş birşeyin yine de spoiler olmamasından söz edemezsin. Senin için spoiler olmayan benim alacağım zevki düşürebilir. Söyleyeceksen en azından oyunların kendi başlıklarında söyle genel dediğin bilgileri, böylece o oyunla ilgili, aslında senin tabirinle doğru yerde yani o oyun başlığı dışındaki adama spoiler vermiş olma.

    Ac3 seven adam dishonored başlığında doğru yerdedir, genel bilgiyi dishonored da veriyorsan sen yanlış yerdesin demektir.




  • Bu durumda en güzeli de oyunu bitirmeden hiç forumlara girmemek olur. Madem spoiler bu kadar subjektif birşey ise. Size katılmıyorum ancak bu konuşmayı uzatmanın manası da yok.
  • Oyun baya ses getirdi orası ayrı ama İngilizlerle bir alıp veremediği olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendomi

    oyunu açtım unreal engine yazısını gördüm,tamam harika bir oyuna başlıyorum diye düşündüm oyun açıldı grafikleri gördüm olayı bitirmedim üzüldüm hikaye oynanış çok iyi oyunda ama gel gelelim grafik berbat sanki 2007 oyununu oynuyorum unreal engine'in neler yapabildiğini gördükten sonra her halde bu ue1 motorudur dedimşimdi herkes grafik nedir oynanış hikaye diyecek tamam haklısınızda bu zamandada böyle grafik olurmu


    oyunun grafik notları 9 dan aşağı değil.senin kafan mı güzeldi oyunu oynarken?




  • Oyunun grafikleri en zayif yani bunu tartışmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikleri bence de zayıf ama birçok sitede grafikleri hareket halindeki yağlı boya tablolarına benzetmişler, yani sanatsal değeri varmış.
  • grafiklerine iyi diyen adamın gözünde sorun vardır bence grafikler orta bile değil berbat,şöyle bir örnek vereyim mesela enslaved oyunu ue ile yapılmış bir ona bakın bir bu oyuna en basit örneği,ue ile yapılan en kötü grafikli oyun budur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendomi

    grafiklerine iyi diyen adamın gözünde sorun vardır bence grafikler orta bile değil berbat,şöyle bir örnek vereyim mesela enslaved oyunu ue ile yapılmış bir ona bakın bir bu oyuna en basit örneği,ue ile yapılan en kötü grafikli oyun budur


    sen bu oyunu inceleyen bütün oyun sitesi editörlerinden iyi biliyorsun yani?bide berbatmış..hmm.ben oyunu daha oynamadım oynanış videolarına baktım ve fotolara eğer dediğin gibi berbat bir grafik varsa oyunda bundan sonra hiçbir oyun sitesini kaale almamak lazım ki bu oyuna bu konuda(grafik) kötü diyen yok
  • ha tamam dostum dediğin gibi olsun,editörmüş neler gördük biz ne oyunlara ne puanlar verdiler,geow 3 kadar pürüzsüz gözüken bir oyun gördünmü sen ben görmedim ama oyunun puanlarına bak demekki neymiş bu puanların grafikle ilgisi yokmuş,sen bu nesilde ue ile neler yapıldığını gördünmü peki bu nesili kurtaran oyun motoru nedir sorusunun cevabı ne olabilir sence peki üstelik bu oyunun oyun motoru ne acaba aaa ne tesadüf hepsinin cevabı unreal engine,sen önce unreal engine kullanılan oyunlara bak ondan sonrada bu oyuna ardından gel konuşalım,benim editörlerle işim yok oyuncu yorumlarına bakarım ancak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendomi

    ha tamam dostum dediğin gibi olsun,editörmüş neler gördük biz ne oyunlara ne puanlar verdiler,geow 3 kadar pürüzsüz gözüken bir oyun gördünmü sen ben görmedim ama oyunun puanlarına bak demekki neymiş bu puanların grafikle ilgisi yokmuş,sen bu nesilde ue ile neler yapıldığını gördünmü peki bu nesili kurtaran oyun motoru nedir sorusunun cevabı ne olabilir sence peki üstelik bu oyunun oyun motoru ne acaba aaa ne tesadüf hepsinin cevabı unreal engine,sen önce unreal engine kullanılan oyunlara bak ondan sonrada bu oyuna ardından gel konuşalım,benim editörlerle işim yok oyuncu yorumlarına bakarım ancak

    tamamda bu oyuna grafiksel yönden kötü puan veren bir site veya yorumcu yorumuna rastlamadım ki.metacritic de bile oyuncu yorumları tam puan.unreal engine ile ilgili bir sürü oyun oynadık.geow 3 kötü puanlar aldığını nerden gördün ya?bu yılın oyun ödülü adayı olmadı mı?




  • hayır olmadı işte ki geow 3 kadar pürüzsüz bir oyun görmedim 40'' tv'de bile çok iyi gözüküyor,aldığı puanlara bak birde bu oyunun puanlarına editörleri anlamak gerçekten zor
  • Thief 4 beklerken süpriz oldu bu. Yıllardır bu tarz bir oyun bekliyordum. Harika oyun. Koridor gibi dar alanlarda ilerleyip ateş etmeyi seven yeni nesili pek sarmayabilir.
  • arkadaşlar bu oyunun save olayı biraz saçma geldi mesela bi questi yapıyorum diyelim ilerledim baya questin ortasında işim cıktı kapatmak zorunda kaldım. tekrar açtığımda o questin ta başından başlıyoruz. çıkarken save yapmama rağmen baştan başlıyor. direk kaldığı yer neresiyse ordan devam etme olayı yok mu?
  • Nihayet ingilizcesi elime gecti de bugün deneme fırsatım olacak bakalım nasıl olmuş.
  • Grafikler çok güzel aslında, çizgi roman şeklinde yapılmış olduğu için bazı arkadaşlar kötü sanıyor, aslında tarzı bu diyebiliriz kaplamalar falan hepten yumuşak ve sanatsal bir hava hakim oyunda. Ben çok beğendim. Oyun zaten harika.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 11 Ekim 2012; 18:32:04 >
  • Süper bir oyun kesinlikle.
  • Oyun yaklaşık maç saat sürüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çok güzel.biraz oynanayyım dedim.şuan sokolov mu sakalov mu ne ise ona aldım omza koydum kayığa...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MiQelangelo

    Grafikler çok güzel aslında, çizgi roman şeklinde yapılmış olduğu için bazı arkadaşlar kötü sanıyor, aslında tarzı bu diyebiliriz kaplamalar falan hepten yumuşak ve sanatsal bir hava hakim oyunda. Ben çok beğendim. Oyun zaten harika.

    evet hocam o kötüleyen tipler yok mu onlara uyuz oluyorum piyasa da zaten normal grafikli tonla oyun var böyle kendine has grafikli, konsept oyunlar çok güzel oluyo aynı muhabbet borderlands'de de oluyo mesela
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.