Şimdi Ara

dişevi harikalar yaratıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuya girmeden önce bi özeleştiri yapayım.dişlerime hiç bakmadım arkadaş25 yaşındayım gülmeyi bırak tebessüm edince bile görünen eksik bi dişim vardı ağzımda.gülmekten utanmak nasıl bişeydir biliyomusunuz bilmiyorum.çok kötü bişey.neyse başka bi diş ağrısı sebebiyle yolumuz düştü bu çengelköydeki dişevine.girdik isim,soyisim,kayıt...vs prosedür işler bitti 5dk sonra çağırdılar çıktık.şikayetimi anlattım filmler alındı,kanal tedavisi yapıldı.genel kontrol yaparken gözünden kaçmadı tabi benim o eksik diş.ondan da çok rahatsız olduğumu anlattım yaptırmak istediğimi ama korktuğumu söyledim.bana implantın nasıl bişey olduğunu operasyonu operasyon sonrasını a'dan z'ye anlattı.duyduklarımın aksine ağrısız bi işlem olduğunu hatta kanal tedavisinden bile daha kolay bi işlem olduğunu söyledi.pek düşünmek istemedim (düşünsem kaçıcam çünkü,tanıyorum kendimi ) direk başlayalım dedim.dediği gibide oldu hiçbişey hissetmedim.sonrasında bi kaç gün dikiş yerleri acıdı biraz o kadar.3 ay geçmesi gerekiyomuş implantın kemiğe kaynaşması için.3 ay sonra porselenden bi diş koydular implantın üzerine.aynaya çekingen bi gülücük attım sonrası leeeeetttt the sun shineeee...görseniz diğer dişlerimden ayırt edemezsiniz. arkadaşlar uzun lafın kısası adamlar profesyonel.hani o özel hastanelerdeki kasıntı doktorlar gibi de değiller.benim doktorumun adı Çağrıydı.şiddetle tavsiye ediyorum kendisini.adamın duvarındaki belgeleri görünce içinize bi huzur gelecek zaten.implanttan korkmayın,çekinceleriniz varsa bide bu adamlardan dinleyin bakın nasıl rahatlıyosunuz

• Çengelköy'deki Dişevi'ne bende gidip memnun kalmıştım. Ama diş olayı zor iş, allah yaptırana kolaylık versin. Ben kurtuldum artık.
  • Dişevi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne gittim. Önce benimle ililenen doktor ne genç, dişevi acaba güvenebileceğim bir yer mi? diye düşündüm. Ama işlemimi yapan arkadaş gerçekten pamuk elli mi desem, eli çok hafif mi desem, dedimki kendi kendime 'doğru yere geldin' ve ağrıyan dolgum dışında bütün ağzımda birikmiş sorunları Dişevi'nde yaptırmaya karar verdim. Tabii önce klasik kazıklanırmıyım endişesi ile fiyatları rica ettim, ilaç yazdırmaya başka bir kliniğie gittiğimde 3800TL + 1200Usd fiyat verilmişti, aynı işlere 2700 TL fiyat verdiler Dişevi'nde. Hem dolar euro muhabettide yok Dişevi'nde. Kredi kartımada 6 taksit yaptırdım vade farkı bile istemediler. Dişevi benim gözümde öyle bir yere geldiki artık beni kovsalar bile oraya giderim. Ailemdeki herkese ve arkadaşlarıma söylüyorum birde buraya yazayım istedim.
    Birde şiir yazdım Dişevi'ne:
    Dişevi 1 numara her zaman
    doktorları çok yaman,
    Dişevi üzmez, ağlatmaz
    Bir giden birdaha kopamaz

• reklam kokan hareketler bunlar..
  • Diş evi harikalar mı yaratıyor !!
    dalga geçiyor olmalısınız. 3,5 yaşındaki oğluma etmedikleri hakaret kalmadı doktor hanımın.
    hesapta pedodonti olduğu için gittiğimiz dişevi 25-30 yaşalrındaki bir kız çocuğunun başta oğluma şirinlikler yapması daha sonra ise ne şımarma rahat dur gibilerinden hakaretlerle devam etti.
    alt tarafı bir nokta büyüklüğünde dolgu yapacak olan hanfendi karşısında 40 yaşında adam varmış gibi davrandı.
    işin kötüsü daha işi bitirmeden YAPAMYICAM RAHAT DURMUYOR KALKIN KOLTUKTAN DEDİ.
    böyle saygısızlık ve doktorluk mesleğine hakaret görmedim.
    NE GİDERİM NE TANIDIKLARIMI GÖNDERİRİM.
  • Konu hort olacak ama bende yarın gideceğim inşallah kötü bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Konu hort olacak ama bende yarın gideceğim inşallah kötü bir şey olmaz

Gidildi mi? Sonuç nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.