Şimdi Ara

Discovery Turkey HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir 9E uydusunda şifresiz yayın yapan Discovery Networks geçen hafta Discovery Turkey HD kanalını ve aynı frekansta bulunan diğer Discovery kanalı tekrar şifrelenmişti. Bugün Discovery Turkey HD kanalı yeniden şifresiz olmuş ve ben de kanalı açtım izlemeye başladım, iki defa reklam verdi ama saçma sapan abuk sabuk inşaat ve gezi şirketi reklamlarından arındırılmış olarak. Şimdi sadece program tanıtımlarının olduğu bir kaç saniyelik reklamlar veriyor. Sanırım Discovery markasının değerini biliyor ve yerelleştirmeyle markasını çöpleştirmekten vazgeçmiş olmalı eğer öyleyse bu harika bir atılım olmuş. Şu an da tam bir casual kanal haline gelmiş ve tamamen Türkçe keşke diğer Discovery Networks kanalları da Discovery Turkey HD gibi Türkçe casual kanal haline gelse..




  • vee yine o "BOKTAN" reklamları yayınlamaya başladılar. Yukarıda yazdıklarımı çürütüp çöpe çevirdiler. Aslında bunu "KENDİLERİNE" yapıyorlar, durmak yok yola devam  

  • TRT belgesel,DMAX ile idare ediyorum.

  • Sansürler o kadar çok ucube boyutunda olmasaydı belki ben de izlerdim  

  • tlc eskiden güzel kanaldı her telden programlar vardı şimdi bakıyorumda sürekli sıkıcı ev yenileme programları var dmaxide ne zaman açsam sürekli araba tamiri var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şundan çok eminim saran grup gibi tematik içeriklerin yayın haklarını elinde bulunduran ve biat zihniyetiyle beslenen bir grup itaatkâr güruh var ve bu güruh Türkçe dublaj sektörünü, berbat dublaj metinleriyle yok eden güruhun ta kendisi. Şimdi böyle Türkçe diline düşman bir güruhtan, kaliteli içerikler beklemek, çölde deniz bulmakla eş değerdir. Yani özetle ülkemizde ne kadar vasat içerikler varsa, hepsi bu güruh tarafından ülkemize getirtiliyor ve bu vasat içerikleri daha da berbat hale getirenler yine aynı itaatkâr biatçı güruhlardır.


    Neden hala History 2 kanalı ülkemizde yayında değil? Ya da neden Discovery Networks'ün diğer kanalları ülkemizde yayında değil.


    Çünkü Türkçe düşmanları milletin uyutulması için hükümdarına olan kulluk görevini yerine getirip biat etmesi gerekiyor. Yani hükümdar tebâsının uyumasını istiyor ve bu güruhta tam olarak bunu gerçekleştiriyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.