Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (22 Mobil) - 4 Masaüstü22 Mobil
5 sn
46
Cevap
13
Favori
71.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Legal IPTV listesi işini bir projeye döktüm. Proje otomatik olarak her kanal için belirlenen linke yönlendiriyor. 26.06.2025(SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR) itibaren çalışmayan kanal yoktur. Çalışmayan kanal farkeden olursa bildirebilir.

Player Önerileri:

VideoPlayer MPD/M3U8/M3U/EPG (Chrome Eklentisi - PC/MAC için - ücretsiz) - ALTERNATİF LİSTE uyumlu

Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF

Ayarlardan şu iki seçeneği aktif edip tarayıcınızda LİSTE 'yi açmanız yeterlidir. EPG otomatik yüklenir.

TiviMate IPTV Player (Android TV - ücretsiz)

SS IPTV (Smart TV - LG/Vestel/Arçelik - ücretsiz)

OttPlayer (Smart TV - (neredeyse tüm cihazlar) - ücretsiz)

ProgTV (tüm cihazlar - ücretsiz)

Cloud Stream IPTV Player (Apple cihazlar - ücretsiz) - STANDARD LİSTE uyumlu - EPG desteklemiyor

Kod

Yığını:
    Kod Yığını: https://www.mediafire.com/file/3o7izp3ihw6c9nr/ByteFixRepairsTurkIPTV.m3u/file

EPG'yi @Muhalif09 yapmış ve sürekli güncelleniyor, doğru listeyi seçtiğinizde EPG otomatik yüklenecektir.

Kod

Yığını:
    Kod Yığını: https://epg.tvcdn.net/guide/tr-guide.xml

UYARILAR:

TAY TV , TGRT HABER , TGRT BELGESEL, TGRT EU, SHOW TURK ŞUAN YOKTUR. TJK TV VE TRT BELGESEL MEVCUTTTUR.

MİNİKA GO, MİNİKA GO ÇOCUK MEVCUT DEĞİLDİR. CARTOON NETWORK, TRT ÇOCUK , TRT ÇOCUK DİYANET MEVCUTTUR. TRT EBA MEVCUTTUR.

İSTEDİĞİNİZ KANALI BELİRTİRSENİZ EKLEYEBİLİRİM.

Herhangi bir platforma özel, paralı vs. içerik yer almamaktadır ve eklenmeyecektir.

Eksik veya açamadığı yayın, kanal vs. bilgisi olan olursa iletebilir.

NOT: LİSTE DIŞINDAKİ DİĞER YERLER @Muhalif09 ARKADAŞIMIZA AİTTİR. ANCAK IPTV M3U LİSTESİ GÜNCELLENMEDİĞİ İÇİN BİR SÜREDİR BENDE YAPMAYA KARAR VERDİM. ARKADAŞIMIZIN EPG LİSTESİ ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜĞÜM İÇİN ONU DA EKLEDİM. YANİ PLAYER AÇIKLAMALARI VE EPG KISMI @Muhalif09 AİTTİR. BİLGİSAYARDA KULLANMAK İÇİN PAYLAŞTIĞIM M3U LİSTESİNİ YÜKLEYİP VLC MEDİA PLAYER İLE AÇABİLİRSİNİZ VEYA YUKARIDAKİ GİBİ YAPABİLİRSİNİZ. TV KISMINI @Muhalif09 ARKADAŞIMIZ AÇIKLAMIŞ.

İYİ SEYİRLER...

​Notlar: 26.06.2025 04.02 TV8 çalışmadığı için güncellendi. Şuan çalışıyor. 26.06.2025 04.22 6 7 kanal çalışmadığından güncellendi. Şuan çalışıyor. NOT: A2, ATV AVRUPA ,EKOTURK , RUMELİ , TEK RUMELİ, TURKSAT SAAT, TURKSAT TANITIM Chrome eklentisiyle çalışmıyor ancak VLC Media Player ile çalışıyor.

26.06.2025 04.49 Tivi 6 kanalı eklendi.

24.07.2025 18.30 CNBC-E kanalı eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByteFix Repairs -- 24 Temmuz 2025; 18:42:32 >

• Hepsi birbirinden güzel kanal. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

15.11.1945-02.01.2025
  • ocaloguzkaan O kullanıcısına yanıt

Elimden geldiğince hobi olarak yapıyorum. Çalışmayan veya istenen kanalları ekleyebilirim. İyi seyirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bende bu işle uğraşıyorum github reponu atarsan bakmak isterim şuan güncel bi repo yapmaya uğraşıyorum kendini otomatik güncelleyen github kullandırysan seninkine göz atmak isterim iyi olur

linkten m3u yu indirip not defteri ile açabilirsin. kendi kendini güncellemesi için ayar yapmadım. Açmadığı kanal fark edersem anında güncelliyorum.

teşekkür ederim <3

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kod

Yığını:
    https://www.mediafire.com/file/3o7izp3ihw6c9nr/ByteFixRepairsTurkIPTV.m3u/file

Yükleme linki budur. Kopyalayıp tarayıcına yapıştırabilirsin. Yükleme başlar. Harici bir linki yok ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cnbc-e kanalının eklenmesi mümkün olur mu?

Merhabalar , yorumlar için hepinize teşekkürü borç bilirim.

CNBC-E Kanalı 24.07.2025 Saat 18:30 itibari ile eklenmiştir. Dosyayı tekrar indirmeniz halinde istediğiniz kanal gelecektir. Saygılar.

Merhaba, deneyeyim. Yapınca sizi etiketler linkini paylaşırım yapabilirsem. Saygılar.

Tekrardan merhaba, benim bu iptv için bir url m yok, yani bir domainim yok. Maalesef çeviremiyorum. Eğer bilgidğiniz bir yöntem var ise uygulayabilirim.

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Başka kanal lazım olursa belirtiniz. İyi seyirler :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.