Teğmen
16 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 81 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Evvvet sevgili Tivibu üyeleri bu kanala bakanınız oldu mu? Nasıl bir kanal içeriği iyi mi? Ve tabii en önemlisi sansür var mı? Malum Tivibu sansürüyle menkul bir platform...  

Aşağıda ki kanal Meksika'da yayın yapıyor sanırım ama logosu Habitat Tv'nin logosuna çok benziyor ama bu Latin kanalı izlerken bir şey fark ettim kanalın jenerikleri çok harika

Merak edenler için işte link: http://s5.mexside.net:1935/telemax/telemax/.m3u8

Bir süredir 9E uydusunda şifresiz yayın yapan Discovery Networks geçen hafta Discovery Turkey HD kanalını ve aynı frekansta bulunan diğer Discovery kanalı tekrar şifrelenmişti. Bugün Discovery Turkey HD kanalı yeniden şifresiz olmuş ve ben de kanalı açtım izlemeye başladım, iki defa reklam verdi ama saçma sapan abuk sabuk inşaat ve gezi şirketi reklamlarından arındırılmış olarak. Şimdi sadece program tanıtımlarının olduğu bir kaç saniyelik reklamlar veriyor. Sanırım Discovery markasının değerini biliyor ve yerelleştirmeyle markasını çöpleştirmekten vazgeçmiş olmalı eğer öyleyse bu harika bir atılım olmuş. Şu an da tam bir casual kanal haline gelmiş ve tamamen Türkçe keşke diğer Discovery Networks kanalları da Discovery Turkey HD gibi Türkçe casual kanal haline gelse..

Yaklaşık 3 hafta önce HI-LEVEL tivimize otomatik olarak gelen bir kaç tane hd ve sd yunan kanalı var. Ama flysat gibi uydu frekans sitelerinde bu kanallar ve frekansları yok konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bu dizinin (Amerikalı Tanrılar) 4.ncü sezonu hakkında bir bilgi var mı?

American Gods (Amerikalı Tanrılar)

Amazon tıpkı Netflix gibi bu dizinin 4.ncü sezonunu ve diğer sezonlarını çekip yayınlamalı bence doğal olarak TÜRKÇE DUBLAJLI BİR ŞEKİLDE!!!

Geleceğe Dönüş Serisinin Bein Medya Digiturk kanallarında yayınlanan Türkçe Dublajını arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Kanallar neden kocaman kanal logoları kullanıyorlar ? ve neden ekranın orasında burasında yazılar var ?

Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. 9e uydusunda Multistream frekansları var ben ne yaptıysam bu kanalları yakalayamadım kullandığım ekipman skystar s2 tv kartı universal lnb ve 9e uydusuna ayarlı 110luk ofset çanak anten değerli bilgilerinizi almaya hazırım Multistream yayınları hakkında 

Kral TV Digiturk uydusunda yayına başladı frekansı 11262 H 27500 5/6 DVB-S/QPSK MPEG-2 MPEG-4

Uyarı: Yeni edindiğim bilgiye göre bu yayının Iran'lı bir grup tarafından kaçak olarak yayınlandığı iddia ediliyor....

Kral TV Digiturk Uydusunda Yayına Başladı

Fotoğraf alıntıdır.
Merhabalar arkadaşlar bilenler bilir yıllardır Digiturk'te yayın yapan ve sonra Tivibu'ya da eklenen ve hali hazırda şu anda da Tivibu'da yayın hayatına devam eden History Channel'ın geçtiğimiz ay Digiturk'te ki yayını sonlandırılmıştı. Artık Digiturk'e yeniden ekleneceğini düşünmüyorum dolayısı ile History Channel'ın yeni kardeş kanalı History 2 Channel'ın da Digiturk'e ekleneceğini düşünemiyorum. Lakin Tivibu ve D-Smart'a eklenebileceğini düşünüyorum. İşte bu yüzden de History 2 Channel'ın Türkçe ses seçenekli bir şekilde Tivibu ya da D-Smart'a eklenmesi için arz ve talep konusu açmayı düşündüm ve bu düşüncemi şu anda eyleme çevirdim. Umarım bu konu tutarda belki bir "HAYAL" gerçek olur.............
Hakkında
Meslek: Troll avcılığı
İlgi Alanları: Trolller
Hakkımda:
akpli olduğunuzu bu kadar çok belli etmeseydiniz zaten şaşırırdım :D
[simage]//forum.donanimhaber.com/Static/forum/img/ipucu-aktif.png[/simage]
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.275 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.