Yaklaşık 3 hafta önce HI-LEVEL tivimize otomatik olarak gelen bir kaç tane hd ve sd yunan kanalı var. Ama flysat gibi uydu frekans sitelerinde bu kanallar ve frekansları yok konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
American Gods (Amerikalı Tanrılar)
Bu dizinin (Amerikalı Tanrılar) 4.ncü sezonu hakkında bir bilgi var mı?

Amazon tıpkı Netflix gibi bu dizinin 4.ncü sezonunu ve diğer sezonlarını çekip yayınlamalı bence doğal olarak TÜRKÇE DUBLAJLI BİR ŞEKİLDE!!!
Geleceğe Dönüş Serisinin Bein Medya Digiturk kanallarında yayınlanan Türkçe Dublajını arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Kanallar neden kocaman kanal logoları kullanıyorlar ? ve neden ekranın orasında burasında yazılar var ?
Multistream yayınları hakkında
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. 9e uydusunda Multistream frekansları var ben ne yaptıysam bu kanalları yakalayamadım kullandığım ekipman skystar s2 tv kartı universal lnb ve 9e uydusuna ayarlı 110luk ofset çanak anten değerli bilgilerinizi almaya hazırım
|
|
Sil.
|
Meslek: Troll avcılığı
İlgi Alanları: Trolller
akpli olduğunuzu bu kadar çok belli etmeseydiniz zaten şaşırırdım :D [simage]//forum.donanimhaber.com/Static/forum/img/ipucu-aktif.png[/simage] |
Son Giriş: 19 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 8)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar