Şimdi Ara

diş teli ne kadar ediyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır devlet hastanesinde 5 yıl sonrasına diş teli randevusu ala ala 18 yaşında ayrık dişlerle gezinen insana dönüştüm, allah kahretsin böyle sağlık sistemini. özelde diş teli yaptırmak kaça mal oluyor ? her türlü ağrı, estetik bozukluğu, acıya katlanırım bunları sormuyorum. yalnızca fiyat olarak kaça patlar ?

• 3000 tl idi sanırım bazıyerler daha fazla olabilir yani 1000 tl+ veya - olabilir
  • Normal diş teli 3000, saydam diş teli 5000 diye okumuştum. Konuları dolaşmalısın, bu konu hakkında konuşuldu.
  • Hocam 10 yaşındaki kardeşim için 3000 tl ödedik.
    Onun dişlerinde yamukluk vardı ortodonti deniyor sanırım.
    Bizde devlet hastanesine gittik bilmem kaç yıl sonrasına gün verdi.Dedik seni bekleyene kadar çocuğun dişleri ziyan olur,üzülür.
    Kıydık paraya özele gittik.-İzmir Dent Ekol-
    Şunuda öğrendik devlet yarısını yada %40 kadarlık bi kısmını geri ödüyormuş.Tam emin değilim ama böyle bir durum var sanırım.
    Neyse,kardeşimin tedavisi halen sürüyor.
    Bakalım umarım düzelicek.
    Sizede geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 14 Ocak 2013; 2:16:26 >
  • 2.5 senedir kullanıyorum ve 1-2 ay sonra biticek tanıdıktı 2500TL ödedik.
  • Peki tel takdırmak için parayı peşin mi vermek gerekiyor?
    Sanki taksit taksit her tel değişimine gittiğinde ödeyebilirsin gibi birşey duymuştum
  • kardeşim ben iki sene önce çıkardım telleri.ayda bir kere gidiyordum.her gittiğimde 100 dolar verdim dişçiye.15 ay sonunda bitti ödemem ama tedavim yaklaşık 18 ay sürdü.daha fazla da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim gittiğim yerler

2500 TL(Tel)+500 TL(Ek Tedaviler)=3000 TL
    3500 TL(Tel)+500 TL(Ek Tedaviler)=4000 TL
    3500 TL(Tel)+500 TL(Ek Tedaviler)=4000 TL

Gittiğim 3 yer bana böyle bir geri dönüşte bulundu. Ben 4000 TL'yi verip yaptırmayı düşünüyordum. 3000 TL denilen yeri hiç beğenmemiştim de sanki forumda millet daha ucuza takmış gibi geldi bana.
  • doğrusu bu saatten sonra ister 8 yıl takayım yine takacam başka bir seçeneğim yok çünkü.
  • 21 yasındayım 3ay oldu takalı 2500 e takıldı 12-13 ayı daha var çıkarmam için. Ondan sonra da 3tane implant yapılacak en az 1000 er liradan 3000 lira
  • dişlerin yamukluğuna da bağlı biraz. kardeşim için özel ortodontist 2500 dolar aldı, 1 sene sonra çıkardı. benim de yamuk ama istemedim takmasını, çünkü bu yaştan sonra 2 yıl ya da daha fazla sürebiliyormuş.
  • İstanbul Avrupa Yakasında tavsiye edeceğiniz yer var mı? Benim için en önemli kriterler, daha az süre vermesi ve daha az diş kayıbı olması. Mesela 3000 lira diyen doktor bana 2 sene süre verdi ve tam sayı belirtmese de çekilecek dişlerden iyice bahsetti. 4000 lira diye gittiğim doktor 1 yıl süre verdi ve diş çekimine gerek duymayacağını söyledi. Filmden sonra net anlaşılır dedi. 2. tercih daha mantıklı değil mi?
  • ayrık dişlerde diş çekiyorlar mı ki ? zaten çeneye az geldiği için ayrıklar sdfs onları da çekmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

İstanbul Avrupa Yakasında tavsiye edeceğiniz yer var mı? Benim için en önemli kriterler, daha az süre vermesi ve daha az diş kayıbı olması. Mesela 3000 lira diyen doktor bana 2 sene süre verdi ve tam sayı belirtmese de çekilecek dişlerden iyice bahsetti. 4000 lira diye gittiğim doktor 1 yıl süre verdi ve diş çekimine gerek duymayacağını söyledi. Filmden sonra net anlaşılır dedi. 2. tercih daha mantıklı değil mi?

Dentadentle görüş derim. Bakırköy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 14 Ocak 2013; 14:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

quote:

İstanbul Avrupa Yakasında tavsiye edeceğiniz yer var mı? Benim için en önemli kriterler, daha az süre vermesi ve daha az diş kayıbı olması. Mesela 3000 lira diyen doktor bana 2 sene süre verdi ve tam sayı belirtmese de çekilecek dişlerden iyice bahsetti. 4000 lira diye gittiğim doktor 1 yıl süre verdi ve diş çekimine gerek duymayacağını söyledi. Filmden sonra net anlaşılır dedi. 2. tercih daha mantıklı değil mi?

Fiyatlar hakkında bilgin var mı hocam? Hafta sonu gideyim. Ayrıca orda mı tedavi oldunuz siz?
  • Tedaviye göre değişiyor, ben bu yaşımda kullanıyorum (yaş 28) 4000 tl kadar ödüyorum. Ayrıca diş çekimleri, tellerin ağzı yara yapması vs şeyler de cabası.
  • Seneye bende taktıracağım.Çok masraflı olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

quote:

Fiyatlar hakkında bilgin var mı hocam? Hafta sonu gideyim. Ayrıca orda mı tedavi oldunuz siz?

Fiyatları tam bilmiyorum ancak çevremde (tel için giden tanımıyorum maalesef) tedavilerde gidipte memnun olmayan görmedim iyi yorumlar duydum öyle söyleyeyim.

• benim daha komplike bi tedaviydi. damak açıcı falan da oldu. 2500 dolar ödeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

yıllardır devlet hastanesinde 5 yıl sonrasına diş teli randevusu ala ala 18 yaşında ayrık dişlerle gezinen insana dönüştüm, allah kahretsin böyle sağlık sistemini. özelde diş teli yaptırmak kaça mal oluyor ? her türlü ağrı, estetik bozukluğu, acıya katlanırım bunları sormuyorum. yalnızca fiyat olarak kaça patlar ?

ben 3 sene önce 1200 TL'ye tanıdığa yaptırmıştım.Yeri güngörende adamın.Sadece üst dişlerdi

Dişlerimin sorunu:Köpek dişleri vampir gibi yukardan çıkıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.