Şimdi Ara

DiRT RALLY 2.0 (ÇIKTI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
4
Favori
9.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pc de DR ile DR2.0 arasında muazzam bi ffb farkı var bu tabi kötü yönde.. 2.0 da yolda giderken Titreşim olayını olduğu gibi kapamışlar buz pistinde gibi gidiyoruz, güncelleme bekliyoruz. PS4 dede durum böylemi oynayan varsa değerlendirebilirmi?

    Bu arada böle bi fiyat farkı steam ve psn arasında yaşanmamıştır herhalde, deluxe'ünü 85 tl'ye aldım, psn'de 400 tl.
  • Allah şu Psn’nin belasını versin bu kadar fiyat farkı çok büyük haksızlık. Xbox’da deluxe sürüm Ps’ye göre bedava resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    bütün asistleri aç, bütün asistleri kapat.. Nerdeyse oyuna hiç bir şey katmıyor. Anlatması biraz zor Xbox ta deniyorum ilk kez bu kadar zorlandım direksiyon ayarı çıkartırken. Forcefeedbackler genel olarak iyi ama yol ile ilgili problem var. Hiç gereksiz yere yolu üç katmana ayırmışlar ayarlarda full, authenic vs diye sanırım o kısımda tutturamadılar. Dirt 4' çok idealdi...
  • Digital Foundry analiz yapmış oyunda PS Pro desteği yokmuş yani 1080p 60fps de çalışıyor. One X de ise 4K 60fps imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 2 Mart 2019; 10:43:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm konsollarda 60fps imiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrc çöpü de ısrarla 30 Fps çıkarmaya devam etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çöpü gold ile bedava verdiler merak edip indirmedim bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonuncusunu arkadaştan alıp denemiştim. Belki alternatif olur diye. 30 dk sonra sildim. 30 Fps yarış yapmak hele de bu nesilde büyük başarı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Digital Foundry analiz yapmış oyunda PS Pro desteği yokmuş yani 1080p 60fps de çalışıyor. One X de ise 4K 60fps imiş.
    One X yine döktürmüş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna acilen güncelleme gerekli. İkinci kez yarış ortasında sesler kesildi. Hayır 16 Km pist tam konsantre oluyorum ses gidiyor. Sessizce yarıştım. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kapatmadan dashboard’a dön tekrar gir düzeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolasın. Ama güncelleme gelse fena olmaz. Tüm konsantrasyon gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation 4 te durum kotu :)

    Codemasters' Dirt Rally 2.0 sees the developer return to the height of its powers, delivering one of the best driving simulations of the current generation and earning a prestigious Eurogamer Essential award. The quality of the racing experience is superb but Codemasters delivers on the visual side too with a beautiful presentation powered by its proprietary Ego engine - but how do the various console versions compare? The answers are surprising.

    Perhaps the most important takeaway, however, is that Dirt Rally 2.0 looks and plays well on all consoles, with surprisingly little variance in the graphical feature set across all four versions. There are some rendering differences between the base and enhanced consoles, but the only real disappointment here concerns the PlayStation 4 Pro version of the game - limited to the same 1080p resolution as the base console, with only a smattering of visual upgrades. Meanwhile, Xbox One X offers a revelatory improvement in image quality, using dynamic resolution to move seamlessly between 1800p and full, native 2160p, depending on GPU load.

    The standard consoles, meanwhile, both target 1080p, but again, dynamic resolution is in play. Curiously, the vanilla PlayStation 4 delivers full HD (dynamic resolution is a possibility, but all of our measurements resolve at 1080p), giving an overall experience that's perhaps too similar to its Pro equivalent. Only Xbox One S tends to struggle here, with a pixel-count that varies between 1440x810 (but could potentially go lower) all the way up to native 1080p - and even with this more apparent variation in resolution, performance there isn't quite where it needs to be, though still fine overall. All console versions use TAA anti-aliasing - also an option on PC, where MSAA is also available

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Oyunda feci teknik sorunlar var. Siyah ekran sorunu, sesin komple gitmesi, açılmayan ach/trophy ler vs. şimdiye kadar çıkan en sorunlu dirt oyunu imiş Codemasters forumlarında şikayet kaynıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirime girince almak daha mantıklı olur. Hem deluxe sezonu iyice açılır hem de hataları düzelmiş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secondary satan varsa özel mesaj atabilir
  • arkadaşlar ayarlarda clutc overdrive on/off seçeneği var ne iş yarar bilen var mı? Eskiden L1 tuşu debriyajdı bu sefer bulamadım ayarını...
  • 20 saati devirmişimdir oyunda. 12 Mart'ta 2 yeni araba geliyor. Herşey çok iyi ama bir şey var ki belki de oyunun yumuşak karnını oluşturuyor. Yukarda bir arkadaşın da dediği gibi sulardan geçişlerde araba tepki vermiyor. Hiç gerçekçi olmamış. Hız bile kesmiyor araba. Düzelir umarım. Onun haricinde günlük mücadeleler acayip para kazandırıyor. Günde üç dört tane yapsan her arabayı alırsın zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FEYM

    arkadaşlar ayarlarda clutc overdrive on/off seçeneği var ne iş yarar bilen var mı? Eskiden L1 tuşu debriyajdı bu sefer bulamadım ayarını...
    Clutch Overdrive/override On/Off nedir:
    Motorun ve tekerleklerin arasındaki toplam dişli oranının, otomobilin aşırı vitese takılması ve potansiyel en yüksek hızına ulaşamamasıdır. Yani otomobilin daha düşük viteste iken motorla daha hızlı sürüş yapabilmesi ile ilgili asisttir. Eğer oyunu Manuel vites oynamıyorsan senin hayatında en ufak değişiklik olmayacaktır. Manuel vites kullanırken bazen F1 gibi simülasyonları çok oynayanlar rally oynarken çok çabuk vites değiştirdiği için ideal motor devrini kaçırabilirler. Bunu dengelemek için yapılmış bir ayardır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.