Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İl teber

Savaş sahneleri Türk dizi standartlarının çok üstünde. Emek verildiği belli.

bana çok abartı geliyor sahneler.adam boynuna kılıç darbesi alıyor havada 2 parende atıp öyle yere düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Savaş sahneleri Türk dizi standartlarının çok üstünde. Emek verildiği belli.

bana çok abartı geliyor sahneler.adam boynuna kılıç darbesi alıyor havada 2 parende atıp öyle yere düşüyor.

Zaten Türk dizileri arasında dedim.

Absürt hareketler yok değil ama.
  • Noyan in kampi cok sacma.. Diziye harcanan masraf ve emekten hic nasibini almamis.
  • Diziye dun basladim 3 bolumunu izledim bu diziyi izleyince muhtesem yuzyili nasil izledigime sasiriyorum muhtesem yzyil surekli harem sahneleriyle geciyordu ne catisma sahnesini goruyorduk nede bisi hatta suleymanin ata bindigini bile gormedim dogru durust surekli kari pesindeydi daha 3 bolum izlememe ragmen diziye bayildim valla 2 saatlik dizi hic SIkmIyor durdurmadan ara vermeden izliyorum koca bolumu harika bi dizi yapmis adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz dün marco poloyu izlerken karsilastirdim bi an. Dirilis hakikaten cok ust duzey bir dizi kesinlikle. O dizinin 200M dolar maliyeti varken, dirilise elimizden geldigince destek vermeliyiz. Savas sahneleri cok iyi yapilmis, gayet guzel koreografiler iceriyor.
    Daha da iyi olur umarim.
    Muhtesem yuzyili satin aldi haberi vardi netflixin, bu diziyide alir umarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar diziye yeni basladim bu gundogdu nun karisi kimci neci kadin hain bu nasil gundogdu ile evlenmis babamin intikamini alcam diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Arkadaslar diziye yeni basladim bu gundogdu nun karisi kimci neci kadin hain bu nasil gundogdu ile evlenmis babamin intikamini alcam diyor

süleyman şah o kadının ve kardeşinin babasını savaş meydanında öldürmüş, kızlarınıda evlatlık almış. kızlarıda obayı ele geçirmeye yemin etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

quote:

Arkadaslar diziye yeni basladim bu gundogdu nun karisi kimci neci kadin hain bu nasil gundogdu ile evlenmis babamin intikamini alcam diyor

süleyman şah o kadının ve kardeşinin babasını savaş meydanında öldürmüş, kızlarınıda evlatlık almış. kızlarıda obayı ele geçirmeye yemin etmiş.

Savaş meydanında değil hainlik yaptığı için öldürüldü.Süleyman Şah ve Selcanın babası arkadaştı Kurdoğlu gibi oldu sonu.

• su adami gordukce agzina kurekle vurasim geliyor tipini sevdim insallah gitmistir ilerleyen bolumlerde 9. bolumdeyim kafasini gormek istemiyorum

Bu arada dizi allak bullak arkadas gundogdunun karisi kiz kardesi gokceye diyorki ne yap ne et ertugrul ile evlen diyor ama her defasinda olmesini istiyor ertugrulun kiz kardesini niye boyle zorluyor evlenceksin ertugrul la diye

Halime ile babasi ne satmis be ertugrul u kac kere hayatlarini kurtardi yaptiklarina bakin sinir oldum izlerken ekrana tukuruyordum tuh size diye 11. Bolumdeyim ilk 5 bolum iyi izliyordum zevk aliyordum izlerken ama turgut yakalaninca felan sinirlenmeye basladim umarim ilerleyen bolumlerde sakin izlerim hep hainlerin yuzu guluyor el azize de gicik oldum adam sipsevdi bi ara hizmetci eftelyaya yavsiyordu sonra halimeye yavsadi it herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 7 Aralık 2015; 23:35:30 >

• Ula bu gundogdu ne diye evlenmis abi bu deliyle kari manyak arkadas cocugunu buyucu dusurttu ilacla aykizin ustune atti boyle karilar varmiki gercek hayatta yav vardir demi Allah boylelerinden uzak tutsun cumlemizi seytani carsiya yollar boyleleri ama sercan sevcan midir kari iyi oynuyor rolunu

• quote:

Ula bu gundogdu ne diye evlenmis abi bu deliyle kari manyak arkadas cocugunu buyucu dusurttu ilacla aykizin ustune atti boyle karilar varmiki gercek hayatta yav vardir demi Allah boylelerinden uzak tutsun cumlemizi seytani carsiya yollar boyleleri ama sercan sevcan midir kari iyi oynuyor rolunu

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Selcan candır, Halime heyecandır. İzledikçe hak verecen.

• Fragmanda Bamsı'nın kılıç çektiği sahne inşallah bölümün sonu değildir.Bu bölüm izleyelim biraz.

Edit: Dizide düzgün kadın karakter yok Yeni gelen kadın gelmiş Gündoğdu'ya trip atıyor Bıktırdılar artık.Yarısı fitneci zaten diğer yarısı da salak salak hareket yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 9 Aralık 2015; 22:01:55 >
  • Aytolun gokce halime aytolunun yegeni valla biktirdilar her hafta fragmana bakip muthis bi bolum geliyor diyorum sonra hep ayni seyler

• Allah Bamsı be

• Bu sezon fitnecilerde artış var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of thrones de. Yüz tane entrika var arkadaşlar. Bütün dünya izliyor. Kaç bölüm savaş. Bile olmadı

entrika illaki olacak. Dizinin. Tabiatı. İcabı olmak zorunda. Ki. Dizi gayet güzel.

• Güya bu sezon moğollar işlenecekti.. Noyan sezonun ilk bölümü hariç paso kampında pinekliyor, her bölüm obada ki fitneyi izliyoruz, her bölüm 3 kişinin 10 kişiyi biçtiğini izliyoruz. İlk sezondan zerre farkı yok dizinin bende dedim Moğollar deyince bambaşka ilerliyecek bu sezon. Nerede 2.sezonun 1.bölümü nerede şimdiki bölümler.. Her türk dizisinin kaderi de aynı olur mu arkadaş ya. Güzel başlıyorlar kötü devam ediyorlar iyice soğudum.. Zaten topu topu 2 türk dizisi izliyorum bunuda bıraktım bırakıcam..
  • Yeeetttiiimmm Gaaaarrdaaasss

• Hülya Darcan ' nın oyunculuğu süper .

Halime sultan hayme anaya dediğinden sonra Hayme ananın tepkisi muazzam o nasıl bir duygu boşalmasıdır nasıl oynadın helal olsun diyorum .
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.