Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da sarilacaklar bitecekmis gibi geldi obur bolum de obaya gidecekler önümüzdeki bolum tamamen obada fitne fesatla geçecek gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bizim moğolların içine binbir zorlukla soktuğumuz abdurrahman hemen defişre oldu..diğer yandan kocabaşın gözler fıldır fıldır dönüyor girip çıkmadığı delik yok kimsede hain olduğunu anlamıyor...arkadaş bir kerede tam tersi olsun yahu senaristler illaki izleyenleri zıvanadan çıkartacaklar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

Bana da sarilacaklar bitecekmis gibi geldi obur bolum de obaya gidecekler önümüzdeki bolum tamamen obada fitne fesatla geçecek gibi geliyor

haftaya izlenmez o zaman dizi :/
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Yo yo izlenir fragmanda bamsi göründü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek hafta bamsı geliyor

• bamsı geri dönüyor sonunda
  • Bamsı geliyor hele sonunda sungur tekini göremeden öldürdüler galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bamsı reyizzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

diziyi sonradan izleyenler lütfen resmi kanal dışında biryerden izlemesinler

https://www.youtube.com/user/TRTTelevizyon

Aynen ben de ordan izliyorum bir önceki konuda adamın teki kendi sitesi hit yapsın diye link paylaşmış adamın profiline baktım her mesajında kendi sitesinin linki var , şikayet ettim siz de şikayet edin. TRTTelevizyon resmi büyük olasılıkla ve 1080p güzel görüntü ile anında yüklüyorlar siteye ben reklam izlememek için verdiğin adresten izliyorum. Çok ta kaliteli..

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

diziyi sonradan izleyenler lütfen resmi kanal dışında biryerden izlemesinler

https://www.youtube.com/user/TRTTelevizyon

Aynen ben de ordan izliyorum bir önceki konuda adamın teki kendi sitesi hit yapsın diye link paylaşmış adamın profiline baktım her mesajında kendi sitesinin linki var , şikayet ettim siz de şikayet edin. TRTTelevizyon resmi büyük olasılıkla ve 1080p güzel görüntü ile anında yüklüyorlar siteye ben reklam izlememek için verdiğin adresten izliyorum. Çok ta kaliteli..

eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Turgut alpnsabaha kadar savassin izlerim. Helal olsun vala

Turgut Alp (Cengiz Coşkun) 'le 2 gün önce Iron Man dergisi lansmanında beraberdik. Kısaca muhabbetimiz oldu. Diziyi sordum hatta çünkü başlamayı düşünüyorum bana mutlaka izle dedi, ileri ki bölümlerde aksiyon sahneleri daha da artacakmış. Cengiz zaten 2 uzakdoğu dövüş sporunda siyah kuşak. İyi derecede wing chun biliyor. Ondan dövüş sahnelerine de yansıyordu bu özelliği. Zaten Iron Man dergisinin ilk sayısının kapağında da o var. Efsane bir vücut yapmış. Tek eksik oyunculuk maalesef. Biraz odun gibi kalıyor.
  • Yalnız fragmanda niye Ertuğrul'u arıyor obadakiler Ertokuş bey söylemiyormu gerçekleri acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Yalnız fragmanda niye Ertuğrul'u arıyor obadakiler Ertokuş bey söylemiyormu gerçekleri acaba?

Beyler bu ertokuş bey neyin nesi kime çalışıyor selçuklu devletine mi
  • Evet hocam.
  • Fragman da ertokuş bey e ok atılıyor sanırım ölecek yada ağır yaralanacak

• Artuk bey kime çalışıyor ya? ben mi atladım yoksa daha göstermediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

Artuk bey kime çalışıyor ya? ben mi atladım yoksa daha göstermediler mi?

Aksakallılara
  • Biraz hareketlenmesi gerek artık dizinin, çok sakin ilerliyor gibi geldi bana.

• Savaş sahneleri Türk dizi standartlarının çok üstünde. Emek verildiği belli.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.