Şimdi Ara

Direkte boya acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün bir astra buldum km düşük hasar kaydı az bi gidip bakalım dedim mekan bir özel servis çıktı. Araba dayımın falan diyor ama yalan.
    Herneyse araca baktım içi tertemiz belli kuaföre girmiş dışı da fena değil. Bu abi 2 parça boyalı sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı demişti. Getir kardeş sende boya ölçüm makinası vardır dedim. Önümde ölçtü desiği gibi boyalı ama çamurluğun üst kısmında da boya var. Yani sağ direkte boyalı. Düzeltme yok görünüyor çünkü normal orjinal boya 150 orası 180 görünüyor.
    Midem bulandı çıktım ama araba piyasaya göre uygun ve temiz duruyor.
    Siz ne dersiniz?
    Abi ayrıca istediğim ekspertize götürebileceğimi söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 180 olmasi orijinal oldugunu gostermez. Usta isini biliyorsa mikronu tutturabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

180 olmasi orijinal oldugunu gostermez. Usta isini biliyorsa mikronu tutturabilir
    Ben orjinal demedim ki zaten normalde 150 mikron direk 180 mikron boyalı ama macun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

Ben orjinal demedim ki zaten normalde 150 mikron direk 180 mikron boyalı ama macun yok

Alıntıları Göster
    Anlatmaya calistigim 150-180 normal bi fark. Orijinal oladabilir olmayadabilir. Cihazla anlayamazsin. Profesyonel destek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Anlatmaya calistigim 150-180 normal bi fark. Orijinal oladabilir olmayadabilir. Cihazla anlayamazsin. Profesyonel destek lazim

Alıntıları Göster
    Adamda boyalı olduğunu kabul etti muhtemelen biliyordu.
    Bilmiyordum ben sadece çamurluk altta boyavar zannediyordum dedi

• Tam tarcanlar ekspertize uygun bi arac :)

• Burada ne dense boş, bizde direk ve tavan değiştirmiş araç vardı, dersin takla atmış ancak bi kamyonetin kasası arabayı yırttığı için olmuştu. Olaya ait foto olmadan her şey düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzerschiffe -- 29 Ekim 2019; 0:45:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin ehli ustalar var, fabrikanın attığı boyayı kazıyıp öyle bir boya atıyorlar ki fabrika değerlerine çok yakın bir incelikte oluyor ve dolayısıyla boya ölçüm makinesi buna kanıyor. Dipnot: Boya ölçüm makinesi boya kalınlığını ölçtüğü için boyalı mı boyasız mı bunu göstermez sadece boya kalınlığını gösterir.
  • Arkadaşlar konu boyalı mı değil mi meselesi değil
    Sağ arka direkte boya var bu kesin satıcı da kabul ediyor.diğer direklerde sorun yok.
    Satıcı zaten çamurlukta boya olduğunu söylüyordu ama üst kısımda da boya çıktı. Normalde aracın boyası 150mikron boyalı direkte 180. Bu da bana macunsuz boya izlenimi veriyor. Aşağıdaki boya ile aynı ton olması sebebiyle olabilirmi? Ya da kapı direği kastımış olabilir mi?
    Bu yönde tecrübeleriniz varsa sizden destek bekliyorum

• quote:

Arkadaşlar konu boyalı mı değil mi meselesi değil
    Sağ arka direkte boya var bu kesin satıcı da kabul ediyor.diğer direklerde sorun yok.
    Satıcı zaten çamurlukta boya olduğunu söylüyordu ama üst kısımda da boya çıktı. Normalde aracın boyası 150mikron boyalı direkte 180. Bu da bana macunsuz boya izlenimi veriyor. Aşağıdaki boya ile aynı ton olması sebebiyle olabilirmi? Ya da kapı direği kastımış olabilir mi?
    Bu yönde tecrübeleriniz varsa sizden destek bekliyorum
    Direkteki fitilleri çıkartıp arkadan bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka yorumu olan var mı??

• Orta direk mi arka direk mi? Yani B sütunu mu C sütunu mu?

Eğer kastettiğiniz yer C sütunu ise ve çamurluk işlemli+boyalı ise C sütununda yukarıya doğru geçiş boyası + pasta cila yapılmış olabilir. Boyacılar genelde yapıyor bunu renk farkında problem olmasın veya keskin geçiş olmasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Orta direk mi arka direk mi? Yani B sütunu mu C sütunu mu?

Eğer kastettiğiniz yer C sütunu ise ve çamurluk işlemli+boyalı ise C sütununda yukarıya doğru geçiş boyası + pasta cila yapılmış olabilir. Boyacılar genelde yapıyor bunu renk farkında problem olmasın veya keskin geçiş olmasın diye.
    Abi çamurluk orta direkte mi?

• Millet kafayı yemiş, çok az boyası var arabanın agır hasar kayıtlı muamelesi yapılıyor,sıfır araba al birader boya takıntın varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi çamurluk orta direkte mi?

Alıntıları Göster
    Sağ arka kapı boyalı dediğin için özellikle sordum. Kapıda boya olması B sütununun kontrol edilmesini gerektirir. ;)
  • quote:

Sağ arka kapı boyalı dediğin için özellikle sordum. Kapıda boya olması B sütununun kontrol edilmesini gerektirir. ;)

Alıntıları Göster
    Abi sağ arka çamurluk ve üstünde yani direkt boya var dedim

• quote:

Abi sağ arka çamurluk ve üstünde yani direkt boya var dedim

Alıntıları Göster
    Kardeşim zaten mesajımın devamında yazmışım C sütunu ile ilgili olarak.

Buyur;

"Eğer kastettiğiniz yer C sütunu ise ve çamurluk işlemli+boyalı ise C sütununda yukarıya doğru geçiş boyası + pasta cila yapılmış olabilir. Boyacılar genelde yapıyor bunu renk farkında problem olmasın veya keskin geçiş olmasın diye."

Uzatmaya gerek var mı? Ne diye hala inatla başka noktaya takılıyorsun ki? Konuyla ilgili yorumunu almışsın zaten.
    Valla konuya mesaj yazdığıma pişman oldum sana yardımcı olmaya gerek yokmuş.
    Hadi selametle.

• quote:

Kardeşim zaten mesajımın devamında yazmışım C sütunu ile ilgili olarak.

Buyur;

"Eğer kastettiğiniz yer C sütunu ise ve çamurluk işlemli+boyalı ise C sütununda yukarıya doğru geçiş boyası + pasta cila yapılmış olabilir. Boyacılar genelde yapıyor bunu renk farkında problem olmasın veya keskin geçiş olmasın diye."

Uzatmaya gerek var mı? Ne diye hala inatla başka noktaya takılıyorsun ki? Konuyla ilgili yorumunu almışsın zaten.
    Valla konuya mesaj yazdığıma pişman oldum sana yardımcı olmaya gerek yokmuş.
    Hadi selametle.

Alıntıları Göster
    Abi niye kızdın ben sadece :) işareti koymayı unutmuşum yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

• canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Benim aracın da sol arka çamurluk değiştiği için renk tutsun diye sol arka kapıyı biraz boyamışlar. Ama bu arkadaşınki direkte. Çamurluk değişince direk neden boyansın anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfztkn

Benim aracın da sol arka çamurluk değiştiği için renk tutsun diye sol arka kapıyı biraz boyamışlar. Ama bu arkadaşınki direkte. Çamurluk değişince direk neden boyansın anlamadım
    Çamurluğun değiştiği nerden çıktı? Ya kardeşim gözünüzü seveyim konuyu bulandırmayın
    Adam işlemliyse yani çamurlukta düzeltme varsa diyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.