Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDAN KALDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta aracın kaputunu açtım akü motor falan tanıttım sonra arkaya geçtim arkadaki şeyleri söyledim.

Sonra tamam çalıştıralım dedi sol sinyali verdim aynaları kontrol ettim bastım gaza önümde tam 3 tane sınav arabası var aynı hızda arka arkaya gidiyorlar.Dedim kendi kendime eğer bunların arkasında kalırsam park yerinde sıçarız.Hemen solladım üçünüde yanımda karı oturuyodu yavaş git oğlum dedi.Hemen yavaşladım sonra gttim park alanına park alanı ful dolu.25 metreyi yapamadım dolu olduğu için hemen park yapmaya başladım.4 lüleri yaktım geri geri geliyorum.Sonra direksiyonu tam tur çevirdim ikinci hamleyi yaptım arabanın tekerlekteri sarı çizgiye gelmedi sonra 3. hamle hakkım vardır tam sağ yaptım tekerlekleri sarı çizgi soktum tak gittim o anasını saatımın öndeki dubasına çarptım.Karı tam bi şans daha verir misin demeden ''hadi arkaya geç'' dedi ondan sonra başladım içimden küfür etmeye.Ama kendimdede hata vardı.Çünkü çok acele ediyordum.Hemen bu park alanını bitireyim gerisi kolay diye boşa dememişler acele işe şeytan karışır.Siz siz olun asla acele etmeyin varsın süreniz geçsin ama dikkatli yapın.Burdan da milli eğitimden gelen komisyonların ta ............

• Bugun bende parktan kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında bende gircem kalanları görünce moralim bozuluyor

• Sabah da benim sınavım var parkta hata yaparım diye korkuyorum hayırlısı

• 10 yıllık sürücü bile getirim sınava soksan o bile kalır öyle bir psikoloji uyguluyolar.
  • enders07 kullanıcısına yanıt
    Hangisini önce yapacağımızı komisyondakiler mi söylüyor ilk defa gireceğim de bilmiyorum mesela ilk park sonra geri geri gitme falan böyle bir sıralama var mı acaba ya da biz kendimiz mi hangisini yapacağımıza karar veriyoruz alan boşsa direkt parka mi girmek gerekir cevaplarsanız çok sevinirim biraz strese girdim

• Cevaba gerek kalmadı, teşekkürler. Sınavdan şimdi geldim. İlk girişimdi, geçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senahizm S kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim :D
  • Bilgi olsun diye yazayım istedim. 4 haziranda sınava girdim sınavdan bir saat önce oradaydım en az dört kere farklı hocalardan dinledim iyice ezberledim ne olur ne olmaz diye. Benden önceki kursiyerin sınavını da izledim. Onun sınavı bitti hocalar indi hocalardan biriyle muhabbet ettim nerede okuyorsun vs sordu iyi biriydi. Hoca araba parçalarını sorduktan sonra kurs hocası bana kapıyı açtı bin dedi. Bindik arkadaki kurs hocası ne yapmam gerektiğini söyledi emniyet kemeri tak falan. Çalıştırdım arabayı çıktık yola arkadaki hoca sınavın ne zaman hangi bölüm istiyorsun diye sordu muhabbet ettik yol boyu. İyice yavaş sürdüm, 30 dakikadan az sürerse fazladan tur atmamak için. Parka geldik hangisine gireyim dedim yandaki hoca sen seç dedi. Yanaştım arkadaki hoca indi. Geri gelmeye başladım kurs hocası gel dedi beni yönlendirdi kusursuz park yaptım(yaptırdı desek daha doğru olur). 25 metre pistine girdim onda da sorun çıkmadı. Sonra tur attık bir kavşakta yavaşladım orada tur atan bir acemi yüzünden ben de kavşaktan geçemedim iyice yavaşladım ve istop(kavşak eğimliydi). Aldırmadan tekrar çalıştırdım yokuşa gittik geri kaçirmadan aracı kaldırdım devam ettik ve turu bitirdik. Komisyon hocaları gayet iyi insanlardı problem çıkarmadılar. Ama kıllık yapan hocalar da kurstaki 24 kursiyerden 7 tanesine yakını bırakmış sınavdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senahizm

Cevaba gerek kalmadı, teşekkürler. Sınavdan şimdi geldim. İlk girişimdi, geçtim

Hocam ayın 11-12 sinde direksiyon sınavı varmıydı ? Bana ertelendi dediler ayın 18 ine. Birde sınavın harç ücreti 70 tl miydi ? Perşembe günü kursa verecemde. Bu arada ilk girişim sınava. Cevaplarsanız sevinirim.

• dstrykmrs D kullanıcısına yanıt
    bulunduğun ile göre değişebiliyor bazen hava koşulları cart curt
  • quote:

Orijinalden alıntı: enders07

bulunduğun ile göre değişebiliyor bazen hava koşulları cart curt

Hocam peki sınav harç ücreti 70 tl mi ?

yazılı sınav 60 tl direksiyon sınavı 100 tl
    Sınava 12sinde girdim. dün sabah yani. benim de ilk girişimdi, geçtim. direksiyon sınavına 70 tl verdim yazılı sınava da 60 tl vermiştim... umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • senahizm S kullanıcısına yanıt
    demekki şehirden şehire değişiyormuş
  • enders07 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam bilemiyorum. Teorik sınav için atmden kendim yatırmıştım fakat direksiyon sınavı ödemesini kursa yaptım.
  • Hiiç öyle küfür edecek yakınacak isyan edecek bir şey yok. Son derece anlayışlı insanlar ancak kural kuraldır. Acele edip sollanmıyıcak yerde sollarsan "BEN ÇOK BİLİYORUM. ARABA KULLANMAK NEDİR Kİ?" edası verirsen komisyonda anlayışta kalmaz başka bir şey de. Bu sefer hata yapmanı bekler hatanı kovalar. Sonrada vay efendim kaldım. Bende girdim cumartesi günü sınava 4 senedir araba kullanıyorum ben bilmiyo muyum önümdeki araçları sollamayı şekil şukul yapmayı? Gereği yok he yaparsan da böyle kalırsın insanlara laf atmanın manası yok.
  • eeberkk kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun hocam hatamı anladım zaten sonra 2. kez bir daha aynı hatayı yapmıcam
  • Ben 3 defa kaldım 4. De geçtim kafaya çok da takmamak lazım sınavı gozunde büyütme geçiliyor

• aynen bir dahakine sanki dersmiş gibi gidicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.