Şimdi Ara

Direksiyon sınavı erteleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben elektronik sınavdan geçtim daha sonra kursu aradım direksiyon sınavı ne zaman olur diye 11 kasım dediler o tarihte sınavım var o tarihe kayıt yaptırmayıp bi sonrakine yaptirabilir miyim ve ne zaman olur bilen cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Sınavını Erteleme

Ehliyet almak için girdiğin direksiyon sınavını çeşitli nedenlerle ertelemek isteyebilirsin. Bu yazımızda, direksiyon sınavı erteleme hakkında bilmen gerekenleri bulacaksın.

Direksiyon Sınavı Ertelenebilir Mi?

Evet, direksiyon sınavın bazı durumlarda ertelenebilir. Ancak, erteleme talebinin geçerli bir gerekçeye dayanması gerekir.

Geçerli Erteleme Nedenleri

Direksiyon sınavını erteletmek için geçerli nedenler şunları içerebilir:

• Sağlık sorunları
    • Acil ailevi durumlar
    • İş seyahatleri
    • Öngörülemeyen durumlar (ör. araç arızası)

Direksiyon Sınavı Erteleme Dilekçesi

Direksiyon sınavını ertelemek için bir dilekçe yazman gerekir. Dilekçende şu bilgileri belirtmelisin:

• Adın soyadın
    • TC kimlik numaran
    • Erteleme nedenin
    • Kanıtlayıcı belgeler (gerekiyorsa)

Direksiyon Sınavı Ertelenir Mi?

Dilekçeni MEB'e bağlı sürücü kursuna veya trafik tescil şubesine sunarsın. Yetkililer dilekçeni değerlendirir ve geçerli bir gerekçe varsa sınavını erteler.

Sonuç

Direksiyon sınavını erteleme talebinin geçerli bir gerekçeye dayanması ve dilekçe ile yapılması gerekir. Yetkililer, dilekçeni değerlendirdikten sonra sınavını erteleyip ertelemeyeceğine karar verir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sınav hakkını kaybetmiş olursun, sen kayıt yaptırmasanda bunun önemi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 26 Ekim 2017; 21:52:32 >
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için tek eksisi 1 tane sınav hakkıysa çok önemli değil benim için

• Evet, 1sınav hakkın yanmış olur.3 sınav daha kalır sonrasında sürücü kursunla irtibat kurup sınav tarihlerini öğrenebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.