durduktan sonra 1'e almayı unutuyorum da bazen sonra kalkış sıkıntı oluyor o bakımdan. not: cmts sınava girdim sonuç geldi geçmişim. hayatımda ilk kez maneul arabanın başına direksiyon dersinde oturmuştum gaz fren'i bile bilmiyordum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 28 Nisan 2021; 13:39:59 > |
Direksiyon sınavında hep 1'le gidersem kalır mıyım? (koydum geçtim)

-
-
1 e geri almayı unutuyorsan demek ki trafiğe çıkmak için yetersizsin neden bunu ortadan kaldırmak için uğraşmak yerine alternatif çözüm üretiyorsun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL1 e geri almayı unutuyorsan demek ki trafiğe çıkmak için yetersizsin neden bunu ortadan kaldırmak için uğraşmak yerine alternatif çözüm üretiyorsun ?
10 sene önce 200 metre düz yolda kullanıp ehliyet alan adam konuştu.
2-3 hafta arabayı stop ettiririm sonra öğrenirim o kadar büyütülecek bir şey değil bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 21 Nisan 2021; 20:5:28 > -
Ee o zaman şimdi öğren o kadar kolaysa...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Ee o zaman şimdi öğren o kadar kolaysa...2-3 hafta boyunca pratik yapma imkanım yok
-
Sınava girerken kendinizi kodlayın.
Benim arkadaş da 3'te kalkıyordu sürekli. 1'e al, 1'e al diye diye girdi sınava. (Aynı gün sınav olduk beraberdik). Bir sıkıntı olmadı. Parkları yapın, devamı gelir.
Edit: Hep 1'le gitmek mümkün değil. Şehir trafiğinde oluyor sınavlar. Benim yanımdan 60-70 ile geçiyorlardı. Ben 3. vites 50 ile devam ettim sürekli. Sizden de hızlanmanızı isteyebilirler. Birinci vitesteyken 6500 devirde gezmeniz lazım trafiğe ayak uydurmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 21 Nisan 2021; 20:15:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink10 sene önce 200 metre düz yolda kullanıp ehliyet alan adam konuştu.
2-3 hafta arabayı stop ettiririm sonra öğrenirim o kadar büyütülecek bir şey değil bu.
Alıntıları GösterFarzet ki ben 200m düz yolda kullanmış olayım 1. vitese almayı unutuyorum 1 viteste kullansam olur mu diye sormadım çevreme. Varsa bir eksiğim bunu gidermek için uğraştım olmuyorsa oldurana kadar çalıştım. Kaldı ki sınava girmeden önce zaten araba kullanmayı biliyordum.
Bu kadar büyütülecek bir şey yoksa 2-3 kere stop ettirip kullanmayı öğrenin sınava girip geçin.
-
Kendinizi durduğunuzda vitesi boşa almanız için kodlarsanız durduğunuzda araba stop etmeyeceği için sıkıntı yaşamayacaksınız. Kalkmak istediğinizde de haliyle vitesi 1e alıp devam edersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalırsınız. Pratik ile ilgili sorun varsa kurstan 1-2 saat özel ders talep edin, çok yüksek rakamlar isteyeceklerini sanmam.
10 sene önce 200 metre gidene ehliyet verildiği doğru, o kullanıcıların yarattığı sorunlardan dolayı düzenleme geldi, olması gereken yapıldı. Şu anda hata yaptığınız an sağa çektirip direksiyondan indiriyorlar, denetimler sık yapıldığından gözetmenler görmezden gelmiyor. Öğretmen arkadaşı bıraktılar arkada oturan öğretmenler ile eski tanıdık olduğu halde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Sınava girerken kendinizi kodlayın.
Benim arkadaş da 3'te kalkıyordu sürekli. 1'e al, 1'e al diye diye girdi sınava. (Aynı gün sınav olduk beraberdik). Bir sıkıntı olmadı. Parkları yapın, devamı gelir.
Edit: Hep 1'le gitmek mümkün değil. Şehir trafiğinde oluyor sınavlar. Benim yanımdan 60-70 ile geçiyorlardı. Ben 3. vites 50 ile devam ettim sürekli. Sizden de hızlanmanızı isteyebilirler. Birinci vitesteyken 6500 devirde gezmeniz lazım trafiğe ayak uydurmak içinhocam ben cumartesi günü sabah 8'de gireceğim yani hem erken hem de sokağa çıkma yasağı var öyle bir avantajım olacak.
-
Avantaj yerine dezavantaj da olabilir bu durum. Fazla rahatlık da kaybettirir. Ben de geçen sene aldım ehliyetimi. Çok sıkıntı yapacak bir durum yok. Dediğim gibi parktan çıkarsanız sınav bitmiş kabul edin. Elbette aracı kaldırmakla alakalı bir sorununuz yok kabul ediyorum. Dolayısıyla 1. vitese tak diye sürekli aklınızdan geçirirseniz ve alıştırırsanız kendinizi sadece sınav için değil, ileride ehliyetli araç kullanırken de yardımcı olur size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 metre sonra indirirler
-
Kalırsın sınavdan. Kurs eğitmenim özellikle ışıklarda boşa değil 1'e alıp debriyajda basılı tutmamı söyledi hep. Sende öyle yap. Nasıl unutuyorsun anlamadım.
Demek ki yetenek ve kapasiteden yok araç kullanmak için. Çok zorlama herkes araba kullanacak diye bir kural yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep 1’de gidersen zaten parkuru süresinde tamamlamayıp kalacaksın. Boşa uğraşma.
Ben de geçen sene ehliyet aldım 2 defa kaldım sınavdan. İyi ki de kalmışım diyorum çünkü eksiklerim vardı ve sınavda onlar patladı. Sen de umarım sınavdan kalırsın ve 1 hafta ek derse gider halledersin hepsini.
Ehliyet = araç kullanma kabiliyetini edinmek demektir. “2-3 hafta stop ettiririm sonra öğrenirim yia büyütülecek bişey değil” demişsin bir de utanmadan ayıp ayıp. Büyütülecek bişey değilse 1’e almayı öğren. Bugün 1’e almayı beceremeyen vasat biri yarın trafikte sinyalde vermez, yayaya da yol vermez kurallara da uymaz.
Üstteki arkadaş demek ki kabiliyetin yok demiş. Sonuna kadar katılıyorum. Trafikte başkasının başına bela olacağına hiç alma daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gel pc pc -- 21 Nisan 2021; 21:59:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gel pc pc
Hep 1’de gidersen zaten parkuru süresinde tamamlamayıp kalacaksın. Boşa uğraşma.
Ben de geçen sene ehliyet aldım 2 defa kaldım sınavdan. İyi ki de kalmışım diyorum çünkü eksiklerim vardı ve sınavda onlar patladı. Sen de umarım sınavdan kalırsın ve 1 hafta ek derse gider halledersin hepsini.
Ehliyet = araç kullanma kabiliyetini edinmek demektir. “2-3 hafta stop ettiririm sonra öğrenirim yia büyütülecek bişey değil” demişsin bir de utanmadan ayıp ayıp. Büyütülecek bişey değilse 1’e almayı öğren. Bugün 1’e almayı beceremeyen vasat biri yarın trafikte sinyalde vermez, yayaya da yol vermez kurallara da uymaz.
Üstteki arkadaş demek ki kabiliyetin yok demiş. Sonuna kadar katılıyorum. Trafikte başkasının başına bela olacağına hiç alma daha iyi.500 lira ödemek istemediğim için kalmak istemiyorum. Yoksa kalmak hiç problem değil.
-
Benim bi kuzen vardı tam bi müptezel. Kavga gürültü torpille ehliyet aldı ama çok kötü şofördü. Kırk takla attı kursu geçmek için ek para vermemek için.quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink500 lira ödemek istemediğim için kalmak istemiyorum. Yoksa kalmak hiç problem değil.
Alıntıları Göster
Ailesinin arabası yoktu, gidip bi tanıdıklarının arabasını alıp sürmüştü şehirlerarası yolda ve kaza yapıp takla attırmıştı arabaya. 2016-2017 olması lazım 40bin tl borca girdi 20 yaşında. 2-3 sene boyunca inşaatlarda lokantalarda çalıştırdı ailesi de öyle ödetti.
Demem o ki 250-500 liradan kaçmayın çok daha kötü patlar Allah korusun
-
vites yükseltmen konusunda uyarıda bulunacaktır gözetmen, bence bu konuya dikkat edin unutmamaya çalışın.
-
Tam anlamıyla öğrenmeden almayın.
Kalırsın. Net.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
1 e geri almayı unutuyorsan demek ki trafiğe çıkmak için yetersizsin neden bunu ortadan kaldırmak için uğraşmak yerine alternatif çözüm üretiyorsun ? |
Demek ki yetenek ve kapasiteden yok araç kullanmak için. Çok zorlama herkes araba kullanacak diye bir kural yok.
|
Ee o zaman şimdi öğren o kadar kolaysa...
|
Farzet ki ben 200m düz yolda kullanmış olayım 1. vitese almayı unutuyorum 1 viteste kullansam olur mu diye sormadım çevreme. Varsa bir eksiğim bunu gidermek için uğraştım olmuyorsa oldurana kadar çalıştım. Kaldı ki sınava girmeden önce zaten araba kullanmayı biliyordum. Bu kadar büyütülecek bir şey yoksa 2-3 kere stop ettirip kullanmayı öğrenin sınava girip geçin. |
Şimdiden geçmiş olsun. Senin gibi heyecanlı gençleri delik deşik ederler trafikte. O ilaçlı kas yığını satır bıçak mermi falan kaldırmaz
|
Ayrıca kavga vs. durumlarına düştüğün zaman karşı taraf "dur kardeşim hareketi yanlış yapıyorsun" demiyor. O senin yumruk vs. kavga olayları geride kaldı silah bıçak top tüfek ne varsa onla saldırıyorlar ne olduğunu anlayamıyorsun. Salonda bilmem de trafikte mermiye kaç kg basarsın hesap edemiyorum. |
Ben de geçen sene ehliyet aldım 2 defa kaldım sınavdan. İyi ki de kalmışım diyorum çünkü eksiklerim vardı ve sınavda onlar patladı. Sen de umarım sınavdan kalırsın ve 1 hafta ek derse gider halledersin hepsini. Ehliyet = araç kullanma kabiliyetini edinmek demektir. “2-3 hafta stop ettiririm sonra öğrenirim yia büyütülecek bişey değil” demişsin bir de utanmadan ayıp ayıp. Büyütülecek bişey değilse 1’e almayı öğren. Bugün 1’e almayı beceremeyen vasat biri yarın trafikte sinyalde vermez, yayaya da yol vermez kurallara da uymaz. Üstteki arkadaş demek ki kabiliyetin yok demiş. Sonuna kadar katılıyorum. Trafikte başkasının başına bela olacağına hiç alma daha iyi. |
Altı üstü ehliyet sınavı öncesinde vites değiştirmeyi bile beceremeyecek seviyedeyim dedikten sonra sınava girip koydum geçtim diye orta okul seviyesinde konuşan bence daha ağır MALDIR |
Sarışın ve mavi gözlü müsün? |
Benzer içerikler
- radyatör hortumu sertliği nasıl olmalı
- dizel araba alınır mı
- focus 3
- yolda plaka buldum ne yapmalıyım
- beyaz duman neden atar
- en çok tutulan suv araçlar
- microlino türkiye
- citroen ami özellikleri
- station wagon
- honda civic 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X