Şimdi Ara

Direksiyon Sınavın'dan 48 le Kaldım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatasız bir şekilde aracı kaldırdım daha sonra hoca 3. vites ' e tak dedi ,
    Taktım , Sonra devam ettik 1-2 araç solladım 1-2 de ışık geçtik gayet iyiydi.

Daha sonra aracı 40 km sabitledim cunku tabela vardı okul bölgesi 40 ile gidin diye.

sonra geri zekalı mütfettiş 40 km hızla mı gidicen hep dedi , dedim tabela var orada görmüyormusun.

Sonra akşam sınav sonucum 48 ile kalmışım.

Bunların allah belasını versin babadan ogula nesil bunlar

• uzun yolda sabitlenir hız sen şehir içinde okul önünde yapmışsın ayrıca konu yanlış yerde ordan da 15 gün yeme
  • Benim halam 2. Vitese takmadan ehliyet aldı adam alamamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Dün direksiyon sınavına girmiştim ,
    Hatasız bir şekilde aracı kaldırdım daha sonra hoca 3. vites ' e tak dedi ,
    Taktım , Sonra devam ettik 1-2 araç solladım 1-2 de ışık geçtik gayet iyiydi.

Daha sonra aracı 40 km sabitledim cunku tabela vardı okul bölgesi 40 ile gidin diye.

sonra geri zekalı mütfettiş 40 km hızla mı gidicen hep dedi , dedim tabela var orada görmüyormusun.

Sonra akşam sınav sonucum 48 ile kalmışım.

Bunların allah belasını versin babadan ogula nesil bunlar

3.vitese takana kadar Hocaya takam kafana diyeydin bunlar olmazdı.
  • cayır cayır pati çektirerek kalktım hocalar sakin ol öldürcen mi dediler yine de 95 le geçtim
  • Cumarteside benim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam naptın ya korkutma bizi cumartesi sınava girecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O hocalar genelde arabadan anlamaz. 3. vitese takma olayıda yemdi sende güzelce yemişsin. Sınavda sadece tüm şeritler doluyken 3e izin veriliyor.

• 90 aldım diye hır çıkaracaktım sonradan anladım hatamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

O hocalar genelde arabadan anlamaz. 3. vitese takma olayıda yemdi sende güzelce yemişsin. Sınavda sadece tüm şeritler doluyken 3e izin veriliyor.

Vitesle n'alakası var. 50-60 km hızı niye 2. viteste gideyim ki?
  • terslemesen iyiydi. ben sınavda bana verdikleri otobüsü viteste unutmuştum park ettiğimde.kurs hocası da vardı yanımızda geçiştirmişti (ki zaten onun yüzünden oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

O hocalar genelde arabadan anlamaz. 3. vitese takma olayıda yemdi sende güzelce yemişsin. Sınavda sadece tüm şeritler doluyken 3e izin veriliyor.

Vitesle n'alakası var. 50-60 km hızı niye 2. viteste gideyim ki?

adamlar acayip negatifdi zaten yok orucuz yok acelemiz var hadi hızlı olun vs..
    moralim cok bozuk su an :S , nabıcam bilmiyorum.
    100 TL isterler birde kesin gene 2. direksiyon sınavı diye.
  • Hoca takmış sana ya
  • Kac sene evel. 95 le gecmistim

• direksiyon sınavından kalmış

ben bir kere yayalar geçsin diye yanan kırmızıdan geçtim,2 kere sinyal vermeden araç solladım,2 kere stop ettim,en son park ederkende kontagı kapatmak yerine ters yere çevirp çalışan arabayı tekrar çalıştırdığım halde 90 aldım
  • Şehir içinde hız mı sabitledin anlamadım ben o kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

direksiyon sınavından kalmış

ben bir kere yayalar geçsin diye yanan kırmızıdan geçtim,2 kere sinyal vermeden araç solladım,2 kere stop ettim,en son park ederkende kontagı kapatmak yerine ters yere çevirp çalışan arabayı tekrar çalıştırdığım halde 90 aldım

• Nasıl kalıyorsunuz anlamıyorum.Önüne geleni geçiriyorlar zaten şehir içinde sabit hızla gittin diye kimse seni bırakmaz başka bir şey olmuştur.
  • 95 geçmiştim.
  • bende 94 almıştım şehir içinde 80le gittim diye kırmış puanı. Millet 1.vitesde gidiyordu bizde arabayı bağırttıra bağırttıra onlar bile 90 la falan geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 22 Temmuz 2013; 11:37:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.