Şimdi Ara

5 Ayda TYT'de 77.5'dan 105'e çıkılır mı ? (anketli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2022)
Giriş
  • 2020 tyt netlerim bunlar. Ea'cıyım hayatımda hiç fen, sosyal, türkçe çalışmadım. Geçen sene Mat için sadece 345 sb çözdüm. Adamakıllı deneme de çözmedim. Sizce yapabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 8 Eylül 2020; 14:5:43 >

• Sınava 9 ay var hocam 5 ay niye ?

Çıkarılır mı çıkarılır neden olmasın imkansız diye bir şey yok bence. Yeter ki çalışın ve öğrenin. Ha bana kalırsa tyt nin +95 üstü olması biraz da şansa bağlı. (Özellikle sınav anı)
  • evet hocam 100+'ya cikabilirsin.turkce ve sos iyi zaten.tyt fen calisinca o da 15+ olur
  • konu eksiğin varsa yapılabilir,2019 da ağustos civarı ilk denemem 53 netti kasıma kadar sadece tyt çalışmıştım 85 nete çıkarmıştım,3 ayda 32 net arttırmıştım yani ama tabi yukarılara çıktıkça arttırmak zorlaşıyo
  • Çıkılır hocam
  • deneme coze coze rahat yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Sınava 9 ay var hocam 5 ay niye ?

Çıkarılır mı çıkarılır neden olmasın imkansız diye bir şey yok bence. Yeter ki çalışın ve öğrenin. Ha bana kalırsa tyt nin +95 üstü olması biraz da şansa bağlı. (Özellikle sınav anı)
    üni hazırlıktayım hocam. hazırlığı ilk dönemde bitirip ikinci dönem yks kasmayı planlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öneli olan kaç ay çalışacağın değil ki nasıl çalıştığın günde 12 13 saat kendini soyutladığıın taktirde 3 ayda bile çıkarsın
  • çok zor
  • Eylülde 70 civarlarındayken Nisanda 105-110 arası netleri görmüştüm.Sağlam bir program yapıp dersleri konu konu düzenli bir ritimle hallettiğiniz sürece niçin çıkmayasınız?
  • çıkılır eksik netin olan kısım zaten netlerin hızlı arttığı bölümler
  • Matematikde deneme çöz, SB girme. Fen zaten kendin söylemişsin oturup konu çalış.
  • Superational273 S kullanıcısına yanıt
    Nereyi kazandınız hocam
  • Önce fendeki eksiklerini kapat yoksa sınava doğru o netleri yukarı çıkarmak ve ders çalışmak zor oluyor. Matematik ve Türkçe netlerini de artırmaya bak ama önceliğin fen olsun ondan sonra netler yükselmeye başlar. EA olduğun için fen derslerinde her ders için tek soru bankası alabilirsin. Biyoloji için Palme, Kimya için Bilgi Sarmal öneriyorum. Fizik için öneri veremiyorum çünkü o kadar bilgim yok maalesef. Forumda fizik için Nihat Bilgin ve Karaağaç öneriliyordu. Onlara bakmanı tavsiye ediyorum. Ekstra çözmek istiyorsan 1-2 kaynak daha alabilirsin, çeşitlilik her zaman iyidir.
  • Ya böyle cevaplar vererek anca insanların motivasyonlarını düşürüyorsunuz. Sadece korona yüzünden uninin tatil olduğu 2 aylık kısımda tyt çalıştım ve ilk denemede 75 net yapmıştım gerçek tytde 104 net yaptım. Her şey olabilir yeterki çalışsın.
  • Ea cısın. Fen harici nelerin çok rahat artar. Tabii fen bilgin ne kadar bilmiyorum ama Ea cıların genelde fen bakmadığını sınava son günler kala baktığını duymuştum. Öyleyse en fazla 10 net yaparsın fenden. Ama düzenli bir çalışma ile 2y/3y yapabilirsin.

Türkçe/Mat sağlamlaştır. 35+ yap ikisinden de...
    Sosyalde ise full/1y/2y yapsan diyelim.

En fazla 13y ediyor... O da 103,75 gibi bir net. Ama burada Mat/TR nin önemi çok büyük. 35+ şart her ikisine de. Veya birini fulleyeceksin ki diğerinde 32+ yapma şansın olsun.
  • YTÜ bilgisayar hocam.
  • Sosyaliniz iyi bu bantta kalmaya bakın lakin matematiğe biraz daha ağırlık vermelisiniz.Fenden de biraz konu çalışmanız yararınıza olur,zaten tyt fen o kadar zor değil.Türkçe için de deneme çözmeniz gerek ve dilbilgisinden eksiğiniz varsa çalışmalısınız.Bir de 1.dönemde hazırlığı bitirmek istiyorsunuz ama 1.dönemde de 2.dönem kadar olmasa da yks'e bakmanızı öneririm.

2.dönem çalışırken rahat edersiniz.Kolay gelsin umarım başarırsınız,yapabileceğinize inanıyorum siz de kendinize inanın lütfen.
  • Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim moral verdiniz bana.
  • tyt'de süre sıkıntısı olmasa 2 ayda bile çıkarsın o netlere hocam. zaten tyt'nin asıl olayı hızlı ve pratik olmak, çok fazla bilgi gerektirmiyor. pratik zeka önemli. hızlanma ve pratikleşmeye yoğunlaşırsan totalde 5 ay değil 3-4 aya bile çıkabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.