Şimdi Ara

DİREKSİYON ALSAM MI LÜTFEN YARDIM????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.ben bir tane oyun pcsi alıcam.pc almışken yanında da direksiyon alayım diyorum.bir akrabam da ben kullandım çabuk bozuluyor dedi.geç algılıyor filan dedi.ben de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye??sizce ne yapayım alsam mı almasam mı????

(konuyu yanlış yerde açtığımı biliyorum ama harici bileşenlerde açtım cevap yazan olmadı ne yapayım burda üye çok diye yaptım)

• al sıkıntı olmaz iyi marka alırsan. bin tlye logitechin bir ürünü var gerçek araba sürer gibi kullanırsın
  • bencede al iyi olur bende 4 sene öncenin snopy marka seti var hala taş gibi çalışıyor
  • direksiyon ekran kartı bölümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcili_27

Merhaba arkadaşlar.ben bir tane oyun pcsi alıcam.pc almışken yanında da direksiyon alayım diyorum.bir akrabam da ben kullandım çabuk bozuluyor dedi.geç algılıyor filan dedi.ben de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye??sizce ne yapayım alsam mı almasam mı????

(konuyu yanlış yerde açtığımı biliyorum ama harici bileşenlerde açtım cevap yazan olmadı ne yapayım burda üye çok diye yaptım)

o sizin bileceğiniz iş. ben direksiyonla rahat edemiyorum. klavyeden oynamak daha zevkli. kimisine konsolda oynamak zevk verir kimisine de direksiyonda. gidin akrabanıza. direksiyonda oynayın. zevk alırsanız hoşunuza giderse alın direksiyon. gitmez ise almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

direksiyon ekran kartı bölümü ?

dahili bileşenler bölümü burası

konuyu harici bileşenler bölümüne hatta konu dışı bölümüne aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanacaksan al.Bende snopy'nin var kenarda yatıyor,çıkarıp kullanmaya üşeniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logitecht Driving Force GT var bende gayet iyi bir direksiyon ancak pc de benim beğendiğim yarış oyunu yok , nfs shift direksiyon ile iyi oynanıyor , grid 2 var ama pek oynamadım. Konsoldaki gibi Forza ve Gran Turismo tarzı oyunlar olsaydı direksiyon almamak hata olurdu. Tabi zevkler farklı olabilir. Pc de oynanabilecek oyunlar dirt , grid, nfs , euro truck , test drive şimdilik hatırlayabildiğim. Bu oyunlar için alınabilir tabi simülasyon seviyorsanız zaten direksiyonsuz olmaz.
  • snopy v5h almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Logitecht Driving Force GT var bende gayet iyi bir direksiyon ancak pc de benim beğendiğim yarış oyunu yok , nfs shift direksiyon ile iyi oynanıyor , grid 2 var ama pek oynamadım. Konsoldaki gibi Forza ve Gran Turismo tarzı oyunlar olsaydı direksiyon almamak hata olurdu. Tabi zevkler farklı olabilir. Pc de oynanabilecek oyunlar dirt , grid, nfs , euro truck , test drive şimdilik hatırlayabildiğim. Bu oyunlar için alınabilir tabi simülasyon seviyorsanız zaten direksiyonsuz olmaz.

Kesinlikle katılmaktayım .Bende uzun süredir Driving Force Gt kullanıcısıyım .Ps3 de kullanımı daha rahat geliyor . Sanırım bunda en büyük etken F1 ve Granturismo .. Ps3 de direksiyon ayarları kendiliğinden harika bir şekilde oturmakta ama pcdeki f1 de ne ayar yaparsam yapıyım ps3 deki rahatlıgı bulamadım .Pc üzerinde en stabil ve ayarlı olarak dirt3 calısmakta.

• Kaliteli alırsan sorun olmaz.
  • ekran kartlı direksiyon al. madem konuyu buraya açmışsın , yıldızımız barışsın
  • al ama en az 250-300tl seviyesinde olsun daha düşük olanlar giriş seviyesi arkadaşının dediği gib geç algılar onlar ve sadece sağ sol vardır ok tuşu gibi, pahalı olanlar gerçek gibidir ne kadar cevirirsen araba da okadar döner
  • hangi oyunu oynayacağına bağlı.
  • Snopy alırsan 6 ay olmadan çöp olur. Ama DFGT veya G27 gibi kaliteli bir şey alırsan ömürlük falan olur herhalde. O geç algılama sorunları da snopy gibi ucuz, dandik üreten markalarda oluyor.
  • zaten almaktan vazgeçtim arkadaşlar.belki soğutucu alırım.
  • snopy mnopy oyuncaklara para verme.Gerçekten zevk alarak kullanmak istiyorsan geri tepme destekli(force feedback) bir direksiyon al.2. el olarak bulabilirsen logitech momo gayet güzeldir.Benim tavsiyem ise logitech driving force gt dir...
  • kesinlikle al.. ama aldığın direksiyon yaylı değil motorlu olsun.. yani sağa sola döndürdüğünde tekrar geri dönme işini motor yapsın..
    bide almışken f1 de manuel vites araç kullan, vites değiştirmekten parmakların ağrıyacak
  • ucuzuna kaçıcam diye kötü olanlardan alma onlar iş yapmaz :) Logitech Driving Force GT al hem fiyatı normal hemde güzel set :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.