Şimdi Ara

DirectX 12, Windows 8 ile birlikte 2012'de lanse edilebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şimdi öğrendim directx 31 çıkıyormuş ; ama bu özel sürüm olduğu için xxx filmleri hızlandırmak için kullanılabiliyormuş ; bu sürüm yüklü olmadan xxx hd filmlerde donanımsal hızlandırma maalesef çalışmayacakmış.....
    microsoft yazılımcıları bu sürümü çıkartmak için nedense 10 kg vermiş.......
    sürümün çıkış tarihide çok manidar ; 31 mayıs 2031
    ahlaksız iblis yaptı yapacağını yine......

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

microsoft yazılımcıları bu sürümü çıkartmak için nedense 10 kg vermiş.......

• dx 10 ve 11 nimetlerinden faydalamadan ne 12 si
  • ya bu directx ekran kartında da güncellenebilir olsun (programlanabilir shader yapısında bence imkansız değildir) ya da bu saçmalık artık bitsin.

kartın gücü artık yetersiz gelmeye başladıkca zaten değiştiriyoruz.
  • haklısınız just in time ... bu ne kadar böyle daha devam edecek acaba ; directx 12-13-14-31-75...........................
    cevap bu gidişle kıyamete kadar galiba ; tam kıyamet koparken adamın biri hadi directx 35674 ü çıkartalım deyince ;
    oha yani adamlar utanmasa öteki dünyadada directx çıkartacaklar... adamlar o kadar para göz olmuşki milleti insanları ; gitmeden yolsak kardır hesabı yapmaktalar...
    bu bill gates mezarda bile directx çıkarttırırsa şaşırmam.. ALLAH tan korksunlar yahu......

• Benim ekran kartı 1.5 sene sonra emekiye ayrılacak galiba öyle gözüküyor
  • O zamana kadar DDR5 remler çıkar Windows 8 ile birlikte DX12 bu nedir böyle yahu artık millet DX11 kartları adam akıllı kullanamıyor bile bide bunu çıkardılar milletin başına Windows 7 daha betadan dün çıktı Windows 8 çıkacak Millet DDR3 e geçti DDR5 çıkacak gibi yoruldum artık teknolojiye yetişilmiyor parada yetişmiyor.Tamamen gereksiz yenilemeler Milletin elindeki parçalar değerini kaybedip gidiyor.
  • Bunca yıldır bilgisayar kullanmaktayım ve kendime hakikaten kızıyorum. En az 5 senedir sürekli yeniliğe yetişmeye çalışıyorum extreme sistemler şunlar bunlar vs vs.
    Anladım ki hepsi gereksiz hepsi aynı işi yapıyor. Böyle Bir DX12 13 14 diye gider bu durum. Bence hiç gereği yok XP uzun yıllar gitmişti , Windows 7 şurada daha kaç senelik windows 8 de aynısı ne farkı var yani çok birbirine girdi bence biraz ara vermeli kullanıcıları merakta bırakmalı ve uzun süreler sonunda aynı xp gibi sonunda bir patlama olmalı ekran kartlarına verdiğim paralar hala aklımda üstelik yaşım daha 21 en az 10.000 tl para baydım bu aletlere aletler hep yenilendi benim paralar da hep çöpe gitti

• dx9 ile 10 arasında fark göremiyorum.12 de belki biraz belli eder.
  • bence kasmaya gerek var.
    konsol dx12 ile çıkarsa dx12 uzun yıllar rahat gider
  • Daha bi numarasını göremedik şu kartımızdaki dx11in fps düşmesinden başka bi halta yaradığı yok!!! 12 miş pehhh :D

düşünüyorumda satış stratejisi şimdi bu dx12 ide yok 3d performansı v.s diye yutturmasınlar bize
  • 12 degil 11.1 cikacak Windows 8 ile birlikte. Cok ciddi bir degisiklik yok ayrica. Illa son DirectX surumu kullanmak zorunda degilsiniz, rahat olun :)
  • bu konunun hortlatılması bence gerekli bu aralar.

windows 8 directx 12 mi 11.1 mi olacak kesin kanıtlarla anlatacak birisi lazım
  • "Directx11=sok kazığı" dediğimde,
    "sizi buraya özellikle mi yolluyorlar" diyen abiler vardı.
    Haberi okuyunca aklıma geldi. (Ayrıca teşekkürler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derincan -- 4 Nisan 2012; 0:01:04 >
  • Henüz yeni çıkan üst seviye kartlar bile DX11'li oyunları ultra ayarlarda sürekli olarak 60+ FPS ile oynatmaya başlatamadan DX12'nin gelmesi demek, "Sömürüye ful gaz devam." demek.
  • 2013 ortalarında görürüz dx12 yi herhalde ama çok birşey beklememek lazım. zira dx11 den daha pek birşey göremedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 4 Nisan 2012; 1:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Henüz yeni çıkan üst seviye kartlar bile DX11'li oyunları ultra ayarlarda sürekli olarak 60+ FPS ile oynatmaya başlatamadan DX12'nin gelmesi demek, "Sömürüye ful gaz devam." demek.

Çok doğru söylemişsiniz,hatta örneğide ben vereyim.Crysis 2 ve Metro 2033 full detay açık olarak,bırakın 2560'lı çözünürlükleri 1920x1080 min 60 fps oynatan kart yok.Hd 7990 veya Gtx 690'ın bile oynatacağından şüpheliyim.Zaten Dx12 çıkarsa Hd7990 ve Gtx 690'ı bile çöp kart yapabilmek için çıkar.Hatta çıktıktan çok kısa bir süre sonra Dx12'deki ekşın dikşın özelliği o dönemlerde çıkacak Hd 8990 ve Gtx790'ı bile çok zorlayacağından bir sonraki dönemde çıkacak ekşin dikşin performansı arttırılmış Hd 9000 serisi veya Gtx 800 serisini çıkartmanın yolunuda açmış olacaktır.Bu sayede Hd 8990 ve Gtx 790 gibi kartlar bile ölü doğmuş olacaktır.Adamlar bir önceki serideki en ala kartları bile çöp etmenin yolunu çok güzel bulmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 4 Nisan 2012; 3:45:41 >

• dx12 çıkınca daha güzel olur fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Henüz yeni çıkan üst seviye kartlar bile DX11'li oyunları ultra ayarlarda sürekli olarak 60+ FPS ile oynatmaya başlatamadan DX12'nin gelmesi demek, "Sömürüye ful gaz devam." demek.

Çok doğru söylemişsiniz,hatta örneğide ben vereyim.Crysis 2 ve Metro 2033 full detay açık olarak,bırakın 2560'lı çözünürlükleri 1920x1080 min 60 fps oynatan kart yok.Hd 7990 veya Gtx 690'ın bile oynatacağından şüpheliyim.Zaten Dx12 çıkarsa Hd7990 ve Gtx 690'ı bile çöp kart yapabilmek için çıkar.Hatta çıktıktan çok kısa bir süre sonra Dx12'deki ekşın dikşın özelliği o dönemlerde çıkacak Hd 8990 ve Gtx790'ı bile çok zorlayacağından bir sonraki dönemde çıkacak ekşin dikşin performansı arttırılmış Hd 9000 serisi veya Gtx 800 serisini çıkartmanın yolunuda açmış olacaktır.Bu sayede Hd 8990 ve Gtx 790 gibi kartlar bile ölü doğmuş olacaktır.Adamlar bir önceki serideki en ala kartları bile çöp etmenin yolunu çok güzel bulmuşlar.

Bu kadar açıklayıcı bir mesaj olamaz. Tebrik ederim, sömürü bu şekilde işliyor gerçekten.

• Microsoft çıkartıkça çıkartıyor ama piyasaya bakınca hala dx9'un kullanıldığını görüyoruz...

Eee ne anladık bu işten...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.