Şimdi Ara

DirectX 12, Windows 8 ile birlikte 2012'de lanse edilebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bu haberi duymaktan korkuyordum ve duymak istemiyordum ama acı gerçek dostlar. aldığınız kartlar 2-3 sene idare eder sonra yine upgrade ...

OC dibine vurup tadını çıkarmaya bakın vaktiniz varken bendne söylemsi yoksa pişma olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu kadar sıkıntı yapmayın çok zorunuza gidiyosa almayın ki zaten çoğunuzun pc de Kopya windows yüklüdür (yeni işletim sistemi satmaya çalışıyor diyen arkadaşlara ) ayrıca elemanlar çalışıp yapıyor herşey adamların elinde isterse şimdi bırakır yeni bişeyler çıkarmayıortada kalırsınız madem ucuz almak istiyonuz sabah akşam pc başında oyun onayacağınıza gidip biraz bu ülkeye nası faydalı olurum diye düşünüp ona göre çalışın

Benim yazılıma verecek gram kuruşum yok heleki allahın amerikalısına metaligim yok verecek.

Sen çok zenginsin sanırsam sen satın al biz bakarız sıkıntı yok

Bu ülkeye de yazılım satın alınarak yararlı olamazsın beyni minicik insan

• Bence yesi nesil alınan kartlar en az 5 yıl idare eder ama aldıktan 2 yıl sonra dx bilmemne çıkar onuda pas geçiceksin artık yapıcak bişi yok.

dx11 in dx 10 dan farkı sağdan soldan kaynağı belli olmayan 1-2 fazla ışık o kadar.Adam gibi yenilik yok Dx lere rakip çıkması lazım artık.
  • Fx57@ çok geç kalmışsın , ben aylar öncesinden konuyu açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_41342383/tm.htm
  • Seninkisi Fake haberdi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 8 Kasım 2010; 22:29:27 >
  • nvidia atlar şimdi dx 12 önemlideyil biz dx 10 le devam edecez zaten bi işeyarmıyor kactane oyun varkı zaten falna filan :)
  • Bu ne yaw harbiden sinir bozucu, işin tezeği çıktı, başlarım DX 'ine yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21burak

bu kadar sıkıntı yapmayın çok zorunuza gidiyosa almayın ki zaten çoğunuzun pc de Kopya windows yüklüdür (yeni işletim sistemi satmaya çalışıyor diyen arkadaşlara ) ayrıca elemanlar çalışıp yapıyor herşey adamların elinde isterse şimdi bırakır yeni bişeyler çıkarmayıortada kalırsınız madem ucuz almak istiyonuz sabah akşam pc başında oyun onayacağınıza gidip biraz bu ülkeye nası faydalı olurum diye düşünüp ona göre çalışın

kimse microsoft işletim sistemi satmaya çalışıyor demedi.. DX ile işletim sistemi satma politikası ise ilginç!!! DX ile satmaya çalışılan şey yeni ekran kartı.. DX12 destekli yeni bir ekran kartı.. bunun korsanı yok maalesef internetten download edilemiyor.. sen yorumları okurken yanlış anladın sanırım.. çünkü sana gelene kadar işletim sistemi satmaya çalışan bir microsofttan bahseden olmadı.. Bu senin kuruntunmuş çıkardın.. Yeni bir DX ile insanları yeni bir ekran kartı almaya ve yeni bir işletim sistemi kullanmaya teşvik ediyor.. eski bir işletim sistemi ne kadar çok kullanılırsa microsofta o kadar zarar.. o yüzden herkes yeni bir işletim sistemine geçecekki adamlar nefes alacak.. DX ise bunun için sadece bir argüman..

• dx10 ve dx11 ile microsoft gerçekten oyun grafik teknolojisinde çığır açtı, aradaki farkı uzun zamandır oyun dünyasına aşina gerçek oyuncu, takipci arkadaşlar bilir... dx12 ile de boş bir adım atılmayacağını düşünüyorum teknoloji denen şey bu ya işye 2 yılda bir sekment atlıyor bence uzun bile.... 1 yılda bir bu tarz değişikliklere açık olmalıyız adamalar sabah akşam çalışıyorlar, bu ne kardeşim daha yeni dx11 çıktı diyen arkadaşlar var, veya daha dx11 oyun göremedik flan diyenler var güzel bir oyunun yapılması 2-3-4 sene sürebiliyor bazen daha uzun tam dx11 oyunlar çıkacak sonra hemen microsofttan dx12 gelecek buda normal birşey... burda şunuda görmeliyiz microsoft çok hızlı ve professyonel bir çalışma şekline sahip donanım ve grafik dünyası buna ayak uyduramıyor, hadi sen 1 tane dx11 kart aldın isyan ediyosun e bu kartı üreten adamlar ne yapsın 1-2 senede bir platform atlıyor, onlarda son derece rahatsızdır bence daha birşeyi oturtamadan hadi başka birşeye geçiş yapmaya çalışıyorlar, yani adamlar dx11 kart üretiyorlar piyasada oyun yok tam piyasaya oyun çıkıyor bu seferde dx12 geliyor hal böyle olunca dx11 kartlar para etmiyor bir dünya hesap kitap iş çok bulanıyor... yani burda microsoft ekran kartı piyasasından bir çıkarı var diye böyle yapıyor flanı flanı bırakmamız lazım... nvidia ve ya ati istemezmi adam gibi dx11 den ekmeğini yesinler vurgununu yapsınlar sonra dx12 den alsın nasibini, yani burada aslında bizimde büyük çıkarımız var, sonuçta bir gün gelecek o oyunların başından kalkmak istemeyeceğiz... bu hızlı gelişmeşerden başımız dönecekse eğer ve bu gelişmeleri algılayamayacaksak ya da anlayamayacaksak tavsiyem gidelim kırda dağda bayırda vakit geçirelim en güzeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 9 Kasım 2010; 8:47:08 >

• Bu hızla 2020'de directx 20yi görürüz,her yıl bi sürüm
  • arkadşalarında dediği gibi directx11 in tüüüm nimetlerii destekleyen oyun motoru yapacakalrına dx12 çıkartıyorlar ee onu oynamak için yine elle sayılır oyun mu bekleyceğiz ? birazda kullanıcıları düşünseler ya.
  • Yanlış hatırlamıyorsam Window XP'den beri her yeni işletim sistemi yanında bir de yeni DirectX kütüphanesi getiriyor. Yani Win8 ile DX12'nin gelmesi anormal olmaz.

Tabi o dönemde DX11'i tam manası ile kullanmaya yeni başlar oyunlar. O da ayrı bir konu...

2001'de ortaya çıkan DX8 de 2003'teki oyunlarda farkını ortaya koyabilmişti. Benzer şekilde DX9 da 2002 yılında ortaya çıkmasına rağmen yeni sayılacak DX9.0c'nin ortaya çıktığı dönem olan 2004 ve 2005'te tam anlamıyla fark yaratmıştı. Son dönemde grafik kalitesinin gelişimi yavaşladığı için DX11'in de DX12'nin çıktığı dönemde farkını hissetirmesi muhtemel. Beğenmediğimiz DX10 bile DX11 kullandığımız şu günlerde ışıklandırma efektleri ile farkını biraz hissetirir oldu benim için.

"DX11'i görmedik daha... Ne DX12'si!!" demeyin dostlar. Zaten yıllardır bu durum benzer şekillerde yaşanıyor. Farketmiyoruz hepsi bu.

• Dx12'de yeni ne var? Önce onu görmemiz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Dx12'de yeni ne var? Önce onu görmemiz lazım.

Redmonta git anlatırlar sana

• forumda bir arkadaş vardı yenı dx gelıyor dedıydı şaka olsun dıye orda herkez affalladıydı dediği gerçek oldu bak gelıyor dx ler satış ıcın yapılıyor yukarda bir arkadaş demiş zaten tamamen yenı teknolojı bu senınkı eskıdı dıye ınsanı bozuntuya verıyorlar
  • kusura bakmayın ama her sene directx çıkarsalar directx in yeni adı sadece bu olmaz.dx 30 çıkar dx32 çıkar. ama dx31 çıkartamazlar.
    directx31 i ancak şeytan dallaması direct x i yazanları kandırırsa yazan programcılar cenabet cenabet ........................
    şaka bir yana benim dirextx problemim yok.gerçi ekrankartım 10.1 i destekliyor.ama ben daha 10.1 in özelliklerini bile test edemedim.çünkü xp sp3 home kullanmaktayım.ve de dünyanın %65 den fazlası hala directx 9 kullanmakta.çünkü xp kullananların (orginal xp kullananların sayısı) bu orandan fazla.birde korsan xp kullananlar var.direct x 9 u önümüzdeki 4 sene daha bitiremezler.xpyi bitirmeleri gerek. hala xp home pro satılmakta.kçoğu kimsede xp den win7 ye geçmek istemiyor.niye hala desteği olan bir yazılımdan vazgeçsinlerki. ancak 2014 te sp3 ün desteği biterse tabiki bitirebilirlerse (bir ihtimal sp4 xp için çıkabilir).bu 2014 süresini bie uzatacaklar gibi.çünkü o yıldada dünyada xp kullananların sayısı %35 den fazla çıkarsa hiç şaşırmayın.xp sp4 ü zorunlu olarak çıkartabilirler.birde oyun üreticilerinden kimse dünyada revaçta olan directx 9 dan en az 4-5 sene vazgeçemeyecektir.vazgeçipde minimum dirextx 10 isteyen oyunlar yazarlarsa fazla para kazanamazlar.dirextx 9 dünyada büyük gelir sağlayan bir rant aracıdır.hemde stabil dirext 9.c. (windows 2000 dede sp3 çıkmayacak denmişti.sp4 çıkarttılar.)
    mikrosoft xpyi bitirirse muazzam para kaybeder.dirextx 9 da bitirirse tabiki.

• Dx20 yi de görsek ondan da bi cacık çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    Redmonta git anlatırlar sana

O da kim? Dx12 belki dahili bir fizik motoruyla gelir.

• Yenisi çıksın'da eskisini kullanan donanımların performansı artsın 1'az . d~_~b
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

microsoft kolpalığını win7 yi zaruriymiş gibi kılarak ve xp yi öldürerek yaptı zaten.
    daha dx11 in teselleation tesellisinden başka bi numarasını görmedik.sola nvidia ile amd sağa microsoft konuşlanmış ortayada bıyığı yeni terlemiş uşakları almışlar hababam de babam tokatlıyıp duruyorlar.Olan gene hep masum toylara oluyor

Süper yorum valla!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.