Şimdi Ara

Directory Bind --- Uygulamalarınızın DATA kısmını hafıza kartına taşıyın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
11
Favori
23.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayarlar kısmında "Alternative dbase mgmt" kısmını işaretli olarak ayarlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedCebir

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Arkadaşlar mükemmel bir uygulama buldum. Bu uygulama sayesinde uygulama ve oyun apk'larını telefonda tutup, esas yer kaplayan data kısımlarını hafıza kartınıza atabiliyorsunuz.........

Yaw TheRecRuiT123 hocam ben böyle bir özelliğe o kadar çok ihtiyaç duyup o derece aramıştım ki, bir uygulamanın apk sini ararken yabancı bir forumda öyle denk geldim ve yükledim.

Ben sevinçten Note 2 konusunda yazayım bilmeyenler faydalansın diye. Sen maşaallah epeydir kullanıyormuşsun programı.
    İnsan bir haber vermez mi

Mükemmel bir program. Büyük cache bulunduran uygulamaları yükleme sıkıntısını kökten çözen bir uygulama.

Ben işi kökten hallettim yeni Note 2 cihazımda.

JB 4.1.2 yüklü cihazımın Android kısmını tamamen mount ettim.Bütün uygulamaların dosyaları 64gb lik hafıza kartına yükleniyor şimdi.

S: mnt/extSdCard/Android/
    T: sdcard/Android/

external2sd pogramıyla da dahili hafıza tel hafızası oldu zaten.
    Ama bu ben başta bu programın harici sd yi direk dahili sd gösteriyor diye sevinmiştim ki bu programın işini de görüsün diye. ama bu işi yapamıyor.

Neyse ki bu program bu sıkıntımı tamamen çözdü çok şükür.

hocam ben haber vermiştim Note 1 konusunda bundan aylar önce, ve note 2'de de arada bir bahsediyordum denk gelmemiş demekki :)

bu arada ben çok uzun süre bu uygulamayı kullanmıştım ama şu an tamamen bıraktım bu programı. daha iyi bir çözüm var imzamda da mevcut. harici kartı tamamen dahili hafıza ile takas edip telefonumuzu sanki 64 GB modeli gibi kullanabiliyoruz. Bu şekilde apk kısmı telefon hafızasına yüklenirken data, cache, resim, video, ıvır zıvır her türlü olay harici karta yükleniyor. bu kullanımla çok daha rahata kavustum. imzamda onun da konusu var tavsiye ederim :)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar mükemmel bir uygulama buldum. Bu uygulama sayesinde uygulama ve oyun apk'larını telefonda tutup, esas yer kaplayan data kısımlarını hafıza kartınıza atabiliyorsunuz.........

Yaw TheRecRuiT123 hocam ben böyle bir özelliğe o kadar çok ihtiyaç duyup o derece aramıştım ki, bir uygulamanın apk sini ararken yabancı bir forumda öyle denk geldim ve yükledim.

Ben sevinçten Note 2 konusunda yazayım bilmeyenler faydalansın diye. Sen maşaallah epeydir kullanıyormuşsun programı.

Mükemmel bir program. Büyük cache bulunduran uygulamaları yükleme sıkıntısını kökten çözen bir uygulama.

JB 4.1.2 yüklü cihazımın Android kısmını tamamen mount ettim.Bütün uygulamaların dosyaları 64gb lik hafıza kartına yükleniyor şimdi.

Ama bu ben başta bu programın harici sd yi direk dahili sd gösteriyor diye sevinmiştim ki bu programın işini de görüsün diye. ama bu işi yapamıyor.

hocam ben haber vermiştim Note 1 konusunda bundan aylar önce, ve note 2'de de arada bir bahsediyordum denk gelmemiş demekki :)

bu arada ben çok uzun süre bu uygulamayı kullanmıştım ama şu an tamamen bıraktım bu programı. daha iyi bir çözüm var imzamda da mevcut. harici kartı tamamen dahili hafıza ile takas edip telefonumuzu sanki 64 GB modeli gibi kullanabiliyoruz. Bu şekilde apk kısmı telefon hafızasına yüklenirken data, cache, resim, video, ıvır zıvır her türlü olay harici karta yükleniyor. bu kullanımla çok daha rahata kavustum. imzamda onun da konusu var tavsiye ederim :)

omega romunda "omega files" programından indirilen external2sd diye bi dosya var. bu iş onunla ilgili mi ?. bunu yapmak için ne lazım. nasıl yaparız bu işi. 64gb var bendede ikisini kaynaştırabilir miyiz acaba ? :)

• bu uygulamayı telefona naıl kurcağız apk dosyası yok rarın içinde bilgilendirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gribulut

bu uygulamayı telefona naıl kurcağız apk dosyası yok rarın içinde bilgilendirseniz sevinirim

verdiğim dosya rar ya da zip dosyası değildir. apk dosyasıdır. indirirken uzantısı değişerek iniyorsa uzantısını apk olarak değiştirin.
  • süper yöntem
  • quote:

Ayrıca sıkıntı yaşayanlar,

Ayarlar kısmında "Alternative dbase mgmt" kısmını işaretli olarak ayarlasın.

eyvallah
  • Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramone01

quote:

quote:

quote:

omega romunda "omega files" programından indirilen external2sd diye bi dosya var. bu iş onunla ilgili mi ?. bunu yapmak için ne lazım. nasıl yaparız bu işi. 64gb var bendede ikisini kaynaştırabilir miyiz acaba ? :)

Hocam imzanız engellenmiş programla ilgili konunun linkini verebilirmisiniz teşekkürler.

• Re-volt oyununu Galaxy Gio'ya kurmaya çalışıyorum fakat oyunun data dosyası "data/data/com.wego.revolt_global_live_premium"'da gözüküyor, Directory Bind uygulamasında da data klasörünü gösteremiyorum. Oyun data dosyasını dahili hafızaya kaydettiği için hafıza sorunu yaşıyorum, dahili hafızadaki data dosyasını sd karta taşımanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Re-volt oyununu Galaxy Gio'ya kurmaya çalışıyorum fakat oyunun data dosyası "data/data/com.wego.revolt_global_live_premium"'da gözüküyor, Directory Bind uygulamasında da data klasörünü gösteremiyorum. Oyun data dosyasını dahili hafızaya kaydettiği için hafıza sorunu yaşıyorum, dahili hafızadaki data dosyasını sd karta taşımanın bir yolu var mı?

Kardeş galaxy gioda dahili hafızayı yükselten ayarı yapmadığın sürece birde sadece bu oyunu yüklerken başka hiçbir şey yüklü olmaması gerek, sadece apk dosyası 150 mb yer kaplıyor data hariç, dahili hafıza sorununu aştığında istediğin kadar yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Re-volt oyununu Galaxy Gio'ya kurmaya çalışıyorum fakat oyunun data dosyası "data/data/com.wego.revolt_global_live_premium"'da gözüküyor, Directory Bind uygulamasında da data klasörünü gösteremiyorum. Oyun data dosyasını dahili hafızaya kaydettiği için hafıza sorunu yaşıyorum, dahili hafızadaki data dosyasını sd karta taşımanın bir yolu var mı?

Kardeş galaxy gioda dahili hafızayı yükselten ayarı yapmadığın sürece birde sadece bu oyunu yüklerken başka hiçbir şey yüklü olmaması gerek, sadece apk dosyası 150 mb yer kaplıyor data hariç, dahili hafıza sorununu aştığında istediğin kadar yükleyebilirsin.

Dahili hafızayı attırmıştım bir kere de Enhanced236 Romunu kullanıyorum, telefonu usb kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra sd karta bakınca telefondaki uygulamalar bozuluyordu bu yüzden Link2sd kullanıyorum şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 13 Temmuz 2013; 18:00:48 >

• Sorun yaşayanlara "Folder Mount" öneririm. Ben kullanıyorum ve gayet başarılı.
  • çok harika bir uygulama bu 1 yıldır kullanıyorum
  • """""Arkadaşlar bende bu programı kullanıyorum galaxy s2 de, şöyle bir sorun var, ilk başta ayarlıyorum ama telefonu açıp kapatınca yada bir müddet geçince liste boşalıyor anlamış değilim, bu yönde yardımcı olacak arkadaşlar varmı. (çözümü aşağıda)""""""

Önemli not: Üstteki yazıyı yazarken,

quote:

arkadaş, ayarlardan ""Alternate dbase mgmt" seç dedi, bende yaptım, kapatıp açınca silinmedi :) Çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 17 Aralık 2013; 13:19:16 >
  • Dead Trigger 2 yi beceremedim sanırım ama diğerlerinde mükemmel çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Dead Trigger 2 yi beceremedim sanırım ama diğerlerinde mükemmel çalışıyor

Dead trigger 2 deneyim bende, hemen yüklü iken :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Dead Trigger 2 yi beceremedim sanırım ama diğerlerinde mükemmel çalışıyor

Kardeş çalıştı bende :)

Arkadaşlar bu arada youtube biraz araştırdım da, bu program hakkında ayrıntılı Türkçe anlatımı yok, programın nasıl yüklenir ve kullanımı hakkında ayrıntılı bir video çekeceğim, herkes faydalansın :) beklemede kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 17 Aralık 2013; 13:31:06 >
  • Arkadaslar ne işe yarıyor program linki varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Arkadaslar ne işe yarıyor program linki varmı

Kardeş program şu işe yarıyor.

Mesela elinde galaxy w telefon var, onun kendi hafızası 2 gb

Yüklemek istediğin bir oyun var, örnek; ganstar vegas, boyutu 2,5 gb, gel görki dahili hafıza 2 gb olduğu için, oyun yüklenmez ve açılmaz.

Devreye bu program giriyor, ilk önce 2.5 gb datayı pcden telefonda takılı olan sd kartın android\data içine atıyoruz, bu program yardımı ile oyunun datasını görmesini sağlıyor ve oyun açılıyor, bu sayede telefona takılan sd kartın boyutu ne kadar büyük olursa o kadar oyun yüklenir.
    Tabi bu işlem datalı oyunlar için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 17 Aralık 2013; 13:37:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.