< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 6 Kasım 2019; 21:5:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 6 Kasım 2019; 21:5:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O kadar imam yetisiyor bulamamislar mi bir tane ? THY'den alsinlar bir tane imam, kadro dardir simdi orada.
|
Ahlak bilgisini pek kullanan yok toplumda.
|
Dünyanın en saçma sapan ve en kötü "eğitim" sistemine sahibiz. 12 yıl zorunlu "eğitim" verip serseri olan olmayan herkesi okula zorla gönderen, ezbere dayalı bir "eğitim" sistemi varken tek sorun din hocasının Hristiyan olması mı?
"Eğitim" sözcüğünü tırnak içinde yazmak zorundayız çünkü okullarda şuanda "eğitim" diye birşey yok. Her sene "Hedef 2023 eğitim sistemi şöyle gelişti böyle gelişti" diyerek reklam yapılıyor ama devamı yok. Milyonlarca kişinin geleceğini yok ettiğiniz için teşekkürler AKP! |
Eğer Hıristiyan olduğu için görevinden alınırsa bu anayasaya aykırı. Az buçuk gelişmiş hemen her ülkenin anayasasına aykırı hatta.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 6 Kasım 2019; 22:47:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|