Şimdi Ara

Din dersine giren hıristiyan hoca krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aydın Kuşadası’nda bulunan Hasan Fatma Önal Anadolu Lisesi’nde, din kültürü ve ahlak bilgisi dersine giren ve sosyal medya hesaplarından misyonerlik çalışmaları yürüttüğü belirtilen Esma B. K. isimli öğretmen tepkilere yol açtı.

Milli Gazete’den Onur Şehmus Şahin, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yetkililerle “hıristiyan öğretmenle” ilgili görüştü. Yetkililer ise gerekli adımların atılacağı bilgisini verdi.

İşte tartışma yaratan o mesaj: 

odatv.com
    https://odatv.com/din-dersine-giren-hiristiyan-hoca-krizi-06111914_m.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 6 Kasım 2019; 21:5:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyanın en saçma sapan ve en kötü "eğitim" sistemine sahibiz. 12 yıl zorunlu "eğitim" verip serseri olan olmayan herkesi okula zorla gönderen, ezbere dayalı bir "eğitim" sistemi varken tek sorun din hocasının Hristiyan olması mı?

"Eğitim" sözcüğünü tırnak içinde yazmak zorundayız çünkü okullarda şuanda "eğitim" diye birşey yok.

Her sene "Hedef 2023 eğitim sistemi şöyle gelişti böyle gelişti" diyerek reklam yapılıyor ama devamı yok.

Milyonlarca kişinin geleceğini yok ettiğiniz için teşekkürler AKP!
  • O kadar imam yetisiyor bulamamislar mi bir tane ? THY'den alsinlar bir tane imam, kadro dardir simdi orada.
  • din hocası sankı cok dındarda ne olmus gırsın sankı dınden mı cıkartıyor ogrencılerı oyle olsa velıler sorusturma acar.
  • Din dersi degilki zaten din kulturu ahlak bilgisi adi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Ahlak bilgisini pek kullanan yok toplumda.

• Dünyanın en saçma sapan ve en kötü "eğitim" sistemine sahibiz. 12 yıl zorunlu "eğitim" verip serseri olan olmayan herkesi okula zorla gönderen, ezbere dayalı bir "eğitim" sistemi varken tek sorun din hocasının Hristiyan olması mı?

"Eğitim" sözcüğünü tırnak içinde yazmak zorundayız çünkü okullarda şuanda "eğitim" diye birşey yok.

Her sene "Hedef 2023 eğitim sistemi şöyle gelişti böyle gelişti" diyerek reklam yapılıyor ama devamı yok.

Milyonlarca kişinin geleceğini yok ettiğiniz için teşekkürler AKP!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 6 Kasım 2019; 22:47:40 >
  • Eğer Hıristiyan olduğu için görevinden alınırsa bu anayasaya aykırı. Az buçuk gelişmiş hemen her ülkenin anayasasına aykırı hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İman hatipler kendi kendilerini bitirdi

Bir seyden cok fazla acarsan o seyin kalitesi yerlerde sürünür

Türkiyede en sevilmeyen hocalarda 1 numara din hocalarıdir nerde pislik adam var... haftada 1 kez 40dklik ders anlatacak muptezel onu bile beceremiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mesajımı silen zihniyetten ahlak mı bekliyorsun ülkeye bak forum a bak ne hallere düşmüş.allah akıl fikir versin benim mesajımı silen zihniyete.

• Kardesim o da din o da din. Hepsi mevlam tarafindan gonderilmis. Din ayrimciligi yapmak en buyuk suctur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.