Şimdi Ara

Din kültürü yerine ilave felsefe soruları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocam herkese merhaba öncelikle. Ben TYT'de din yerine ilave felsefe sorularını çözmek istiyorum, forumda biraz araştırma yaptım birçok arkadaş herhangi bir sorun olmadığını, zorunlu din kültürü eğitimi alanların da almadım seçeneğini işaretleyerek ilave felsefe sorularını çözebildiğini söylemiş. Ben emin olmak için ÖSYM'yi aradım ilk operatör felsefe çözüyolar diyip geçti yine aradığımda ikinci operatöre özellikle sordum herhangi bir geçersizlik durumu ya da sorun olur mu diye yok yok sadece felsefe çözersin sorun olmaz dedi.


    Ama sınav kılavuzunda şöyle yazıyor:


    25. TYT SOSYAL BİLİMLER TESTİ İLE AYT SOSYAL BİLİMLER-2 TESTİNDE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ SORULARINI VEYA İLAVE FELSEFE/FELSEFE GRUBU SORULARINI CEVAPLANDIRMA DURUMU Adaylar bu alanda, aşağıdaki seçeneklerden kendi öğrenimlerine uygun olanı kodu ile birlikte yazacaklardır. Bu bilgiler; MEB e-okul sisteminden de kontrol edilerek sistemdeki bilgiler doğrultusunda işlem yapılabilecektir


    Dershanedeki rehberlikçiye sorduğumda da burada yazılanın aynısını söyledi bana. Çağrı merkezindekiler mi yanlış bilgi veriyor acaba? Şimdiden teşekkürler herkese.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.