Şimdi Ara

Dil çıkarma vs. ana avrat küfür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meloyu dil çıkardı diye salladıranları buraya bekliyorum.
    Koskoca klübün başkanı ana avrat küfür edip, bir de resmi siteden yalanlar saçıyor.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Aziz Yıldırım durup dururken mi küfür ediyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Birader Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem bilen bilir de 45 dakika ana avrat sövmediniz mi bize daha gecen hafta?hayatinizda ilk defa kufur duymuş gibi şaşırmayın yani.

İlk defa küfür duyduk diyen yok.
    Ama bu kadar yüzsüzünü ilk defa görüyoruz.Resmi siteden yalan at, akşam olmadan ortaya çıksın.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

• Görüntülerle tescillenmiş bir görüntüyü,MUZU GÖSTEREN ADAMIN BAĞIRSAKLARINDA SORUN VARDI ve o anda sahada muslera dışında kimse yoktu diyerek savunan (bildiğin canlı canlı,adamı yayına çıkarıp),yaptığı haltlar 4 ayrı yerden tescillenen ve de hakkında hapis cezası bulunan,rakip takımın taraftarıyla münakaşaya girip ana avrat küfretmekten çekinmeyen bir zat-ı muhteremin ve BU ADAMA SAHİP ÇIKAN TARAFTARLARININ, Melo dil çıkardı,Muslera penaltı attı etik değil diyerek konuşması çok enterasan.

1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~
    7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
    10-
    Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
    20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Yahu taraftarın küfür etmesiyle başkanın küfür etmesi aynı şey mi?

Birader Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem bilen bilir de 45 dakika ana avrat sövmediniz mi bize daha gecen hafta?hayatinizda ilk defa kufur duymuş gibi şaşırmayın yani.

Resmi sitenizi bir okuyu ver.

Cok hassasmisiniz

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

İlk defa küfür duyduk diyen yok.
    Ama bu kadar yüzsüzünü ilk defa görüyoruz.Resmi siteden yalan at, akşam olmadan ortaya çıksın.

Aziz Yıldırım hakkında bir sey demedim ben.o taraftar 1 hafta once toplu halde kufur etti Aziz Yıldırım'dan Emre Belözoğlu'na.simdi kufur yokmuş orta da Aziz Yıldırım durduk yerde kufur etmiş gibi konuşmanız hos degil.ki Aziz Yıldırım da beyefendiligiyle tanınan bir adam da degil yani bana yine kufur hos mu yani tarzında cevapler gelecek biliyorum.ben Aziz Yıldırım ve yönetimini savunmuyorum tekrar belirteyim.derken bir arkadas yazmış zaten

• Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Niye Yasalar farklımı baskan edemez taraftar eder diye bir maddemi var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fenerli_adam

Aziz Yıldırım durup dururken mi küfür ediyor acaba?

Olayı bilmiyosun daha görüntü maçtan önce...
  • Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Aziz yıldırımın stadlarda anasına sövülürken hak ediyor kardesım dıyenler şimdi ahlak bekliçiliği yaparlar. Gecen hafta meloyu eleştıren bızler ıse şimdi helal başkan deriz. Acı ama biz türk milleti oyle destanlarda anlatıldığı gibi bir millet değiliz.

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Yahu taraftarın küfür etmesiyle başkanın küfür etmesi aynı şey mi?

Taraftar küfür edince ettiği küfür olmuyor mu? Dışarda biri sana ana avrat sövse ağzını burnunu kırmaz mısın?Sessiz kalır mısın?

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Aziz yıldırımın stadlarda anasına sövülürken hak ediyor kardesım dıyenler şimdi ahlak bekliçiliği yaparlar. Gecen hafta meloyu eleştıren bızler ıse şimdi helal başkan deriz. Acı ama biz türk milleti oyle destanlarda anlatıldığı gibi bir millet değiliz.

Fenerliler de kadıköyde her maç Galatasaraya küfür ediyor.Bir kere Galatasaray başkanlarından birinden Fener taraftarına ana avrat küfür duydun mu? El hareketi çeken bir yönetici gördün mü? Bir kere resmi siteden yalan yanlış şeyler yazıldığını gördün mü?
    Bu Aziz Yıldırımın ruhuna işlemiş ve Feneri de kendine benzetmiş.Aynı şeyleri muz olayında da yaşaadık, yalan yanlış savundular akşam olmadan foyalar ortaya çıktı.
    Samimi olacaksın önce .

• bir oyuncu küfür edebilir, bir şarkıcı küfür edebilir hatta bir futbolcu bile küfür edebilir ama milyonları ilgilendiren bir kulübün başkanı bu seviyeye inip küfür edemez, etmemelidir. bunu yapanın ismi olmaz, herkes için aynı şey geçerlidir. savunmayın, savunmak için saldırmayın.

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Aziz yıldırımın stadlarda anasına sövülürken hak ediyor kardesım dıyenler şimdi ahlak bekliçiliği yaparlar. Gecen hafta meloyu eleştıren bızler ıse şimdi helal başkan deriz. Acı ama biz türk milleti oyle destanlarda anlatıldığı gibi bir millet değiliz.

Fenerliler de kadıköyde her maç Galatasaraya küfür ediyor.Bir kere Galatasaray başkanlarından birinden Fener taraftarına ana avrat küfür duydun mu? El hareketi çeken bir yönetici gördün mü? Bir kere resmi siteden yalan yanlış şeyler yazıldığını gördün mü?
    Bu Aziz Yıldırımın ruhuna işlemiş ve Feneri de kendine benzetmiş.Aynı şeyleri muz olayında da yaşaadık, yalan yanlış savundular akşam olmadan foyalar ortaya çıktı.
    Samimi olacaksın önce .

Yıllarca adamın anasına sövüldü durdu. Ben 1 tane olurmu ayıp dıyen gs lı görmedim. Ben biz yapmıyoruz demıyorum. Herkes yapıyor ama kabul eden yok. Herkes sız sunu yaptınız otekı sızde bunu.

• Birincisi küfür kötüdür, bunda hemfikiriz. Demek ki bizim taraftarın da yaptığı kötü rakip başkanın da. Rakipte küfür eden daha rütbeli biri olması biraz daha fazla ayıp ama genel olarak küfür ediyor iki tarafta, iki tarafta kendini düzeltmesi gerek. Sen kötüsün, yok sen benden daha kötüsün diyerek hiçbir yere varamayız.

O değilde bu şikeden ve örgüt kurmadan ceza alanlar ne zaman hapse girecek? Ciddi soruyorum bunu hukuk bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim. Atıyorum ben adam öldürsem böyle dolaşabilir miyim, hüküm giymişken hem de? Herkes dolaşabiliyor mu ya da? Ya da olayı ben mi kaçırdım, en son cezası yargıtayda da onanmadı mı bu adamların; nasıl hala dışarıdalar?
  • Aşağıdakilerin hiç birisi Melo kadar konuşulmadı, şöyle bakınca Melo ne kadar masum bir hareketle küfretmeden, el kol çekmeden insana (Emre) hak ettiğini vermiş ! Bir kez daha helal olsun Melo'ya, herkes çok daha ağır şeyler beklerken Melo'dan o hiçkimsenin beklemediği şekilde cevabı verdi..

re9.jpg[/simage]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.