Yok mudur şunun bir çözümü? Yeri geliyor 10 tane soru gidiyor yeri geliyor 1-2 ama istisnasız her denemede çıkıyor. Kafayı yedirtir adama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yok mudur şunun bir çözümü? Yeri geliyor 10 tane soru gidiyor yeri geliyor 1-2 ama istisnasız her denemede çıkıyor. Kafayı yedirtir adama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iyi uyu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Onu da deneyelim bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yksde olmuyo bra. Bu arada bence ne bol su iç ne sınav günü kahve iç sınavda tuvaletin gelebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 11 Haziran 2025; 15:21:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sabah uyanınca bir bardaktan fazla su içmeyin. maalesef bu sorun yüzünden iyi bir lise kazanamadım, travma oldu artık hiçbir sınav öncesi su içmiyor ve bir şey yemiyorum. |
Tam olarak böyle bir sorunum var. Burnum çoğu zaman tıkalı. Doktora da gittim burun etlerin büyük dedi biraz. İlaç yazdı yolladı, hala aynı sorun. Ameliyata da gerek yok dedi. E nasıl olacak ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin daha betermiş hocam. Ben yine masa başı durabiliyorum ama etkisini hissettiriyor yani. Doktor için geç oldu artık 1 hafta var sınava. Yaza baktırırım iyi bir doktora. Diğerleri anlamıyor bile bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |