Şimdi Ara

Matematik ve turkce kanal onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok geciktim çok 96 günüm kaldı. Sadece tarih ve coğrafya bitti acele bir şekilde hızlı anlatan bir kanal lazım . Önerileriniz altın değerindedir
    Not : KPSS önlisans

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• türkçe dil bilgisi için karekök mps türkçe kitabı ideal. kitabın ilk yarısı (paragrafla ilgili olanlar) gereksiz bence. ikinci yarı dil bilgisini anlatıyor, orası mükemmel. 15 günde sıfırdan fulleyebilirsiniz dil bilgisini. kalan sürede de bol deneme ile türkçeyi tamamen halledebilirsiniz. en azından yks için böyle. kpss hakkında bilgim yok. aynıdır büyük ihtimalle. türkçenin içinde edebiyat da soruyorlarsa bilemem ama dil bilgisi için mutlaka önerdiğim kitabı kullanın.

kpss matematik hakkında bi bilgim yok. büyük ihtimalle tyt'ye benziyordur. öyle ise iyi anlatan bir hocadan dinleyip, bol soru çözerek üç ayda çok rahat halledersiniz. mert hocanın tyt serisine göz atılabilir. sıfırdan anlatıyor adam. çok da güzel anlatıyor bence. eyüp b isimli kanala da bakabilirsiniz. biraz daha ileri düzey anlatıyor bu da. hocadan ziyade bol soru görmek önemli matematikte.

türkçede de aynı şekilde konuları ezberlemek isteseniz bir gecede de ezberlersiniz. iki haftada soru çöze çöze bitirmeniz gerekiyor yine de tam oturması için. paragraf için zaten çalışmaya gerek yok, son güne kadar deneme çözerek halledebilirsiniz anca. konu anlatımını pek takmayın o yüzden. soru daha önemli. karışık anlattıysam kusura bakmayın. başarılar şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 27 Haziran 2022; 14:10:18 >

• emin olmak için kontrol ettim, konular yks ile aynıymış. ek olarak vatandaşlık diye bir ders varmış. dokuz soru soruluyormuş sanırım. onu ilk defa duyuyorum, maalesef yardımcı olamayacağım.

• kpss hakkında bilgim yok yine de kanal önereyim işinize yarar.

mat için ilyas güneş, eyüp b dinlemiştim.

türkçe için İsem yayıncılık'ta Gizem Ural hocayı dinleyin derim

türkçenin matematiği kanalı da var onu da öneririm

başarılar diliyorum.

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. vatandaşlık için esra hoca var konu anlatım ders notu deneme ne varsa aldım... onu rahat geçerim. Birde Türkçe kitabını bulamadım link atar mısın ?

• Türkçe için oynatma listesi az gözüküyor birde kaliteli anlatıyorsa çok makbule geçecektir. Teşekkür ederim . Yukarıda arkadaşın dediği gibi konuları hızlıca bitirip vaktin çoğunu sorulara ayırmak bol bol soru çözmek istiyorum

• hocam 1 2 videosunu izleyin beğendiğinizi seçersiniz. ikisi de kaliteli anlatıyor. gizem ural çok kaliteli anlatıyor benim için.

aynen soru çözümü daha önemli

• Zexeriya kullanıcısına yanıt
    https://www.kitapsec.com/mobil/yks-turkce-konu-anlatimli-karekok-egitim-yayinlari_urn736823.html

yeni basıma fazladan para vermeye gerek yok. ikisini de kullandım birer sene arayla. eski basımı rahatlıkla kullanabilirsiniz diye eski kapaklısının linkini bırakıyorum.

• eyüp hoca ile türkçe ve edebiyat diye bir kanal vardı son ay keşfettim mf olduğum için sadece bazı dil bilgisi videolarını izlemiştim bence temiz anlatıyor bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.