forum
harbiden ölmüş artık ahahaha süper iyi oldu
okulu acin lan
olm acin su okulu 5 arkadasimdan 3 u kes oldu cannsikintisindan
Üniversite REHBERİNİZ RR8
Bu konu toplumumuzdaki incel sayısındaki tehlikeli artışı bir nebze frenleme umuduyla gelecek nesillere aktarılmak üzere DONANIMHABER etiketli cam şişeye saklanıp internet okyanusuna bırakılmış bir mektuptur.
1-) İlginizi çeken kulüplerin hepsine katılın en başta herkesle tanışmaya çalışın ama kanınız kaynamadıysa zorla samimi olmayın samimi olacağınız gruplar gelecek
2-)Sevgiliniz varsa ve farklı okuldaysa o sizden ayrılmadan siz ondan ayrılın
3-)Tüm kızlara yürümeyin adınızı çıkartmayın ama her kızla rahatsız etmeyecek kadar samimi olmaya çalışın.
4-)İçki makarasında tecrübeniz yoksa bir kere ya güvendiğiniz ERKEKlerle ya da tek başınıza için boku yiyin sonra da partilerde ayağınızı denk alıp için rezil etmeyin kendinizi
5-)Kendinize ait bi makaranız olsun ne bileyim gitar çalın veya yüzün veya yemek yapın hobi edinin 101 oynayarak bitirmeyin okulu. Hem bu hobiniz size çok farklı kapılar açar sosyallik açısından
6-)Çekici bulmadığınız ama kafanızın uyuştuğu kızlarla arkadaş olun belki onun arkadaşını çekici bulursunuz ama kızın sizi yanlış anlamaması için arada bi nadiren de olsa kanka falan deyin.
7-)Tek başınızayken her türlü kimyasaldan uzak durun
8-)Partilere gideceğiniz arkadaş grubunuz olsun
9-)Bilimum kart oyununa hakim olun
Hepinize iyi bi öğretim yılı diliyorum bokicine yolu düşen pm atsın kampüs turu yaptıralım dh geleneğidir.
Hintkiye
İTÜ CENG HAKKINDA SORUM VAR
Dostlar selamlar, itü cengte okuyup hilal yelekçi isminde birini tanıyan var mı? Kendisine evlenme teklif edeceğim ancak dmlerime bakmıyor.
345 almayın
Soru cevap
23 Mart 2025
Dh eğitim ve sınavlar genel sohbet 😴
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 334
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
10 Yanıt
1