< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DİKKAT!! HEPSİBURADA HEPSİPAY ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK! (4. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun sanal dünyada sanal kart, her zaman icin kafanız eahat eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bir gece de ansızın çöküyorlar. O saatte bildirimleri görmeseniz hepsi gidecek.
Çok geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL007Hepsiburada sanki bilerek isteyerek almışım da iade etmek istiyormuşum gibi yaparak dijital urunlerde iade olmadigini soyledi. Ben begenmedigim icin iade etmiyorum ki dolandiricilik var burada.
Benim başıma daha ilginç olan bir durum gelmişti.
Kredi kartım ile altın aldım.
Hepsiburada 3 kere mükerrer çekim yaptı.
Sonrada altında iade yok diyip 3 sipariside yolladı.
Kendi hatalarını kabul etmiyorlar
Hepsiburada bu tarz olaylarda müşteriyi mağdur ediyor..Benzer bir olay benim de başıma geldi..
Tüketici Hakem Heyetine yaptığım bir itiraz sonucunda hesabıma 600 TL civarında çek tanımladılar. Gece mesaj geldi ''599 TL'Lik alışverişiniz için şifreniz ........'' Hemen aradım müşteri hizmetlerini..Sundukları tek çözüm şifrenizi değiştirin..
Büyük geçmiş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL007
İşin üzücü yanı alixpressten 200 tllik urun aldim ve gecikti, geciktigi icin 100 tl alt limitsiz kupon tanimladilar. Bircok alisverisim oldu hicbir sekilde magdur etmediler. Bizim en guvenilir sitelerden biri olan hepsiburada. 70 tl’lik urunu dolandiricilik ile alinmasina rağmen iade almadi.Hocam geçmiş olsun bankan garanti ise online harcama itirazında bulun yatar çok kısa sürede kredi kartına , aslında tüm kredi kartlarında bu hakkın var ama dilekçe doldur mail at veya fax çek uğraştırıyorlar 70tl için uğraşmak istemezsin ama garantide online olduğu icin10sn lik iş paran karta iade olur bilgin olsun.
Geçmiş olsun
Her zaman söylerim arkadaşlar
e ticaret için asıl kart numaranızı kesinlikle sitelere kaydetmeyin eskiden sanal kart şimdi dijital kart olmuş bunu kullanın kullanacağınız kadar limiti aktarın alışveriş bittikten sonra limiti sıfırlayın sitelere de bu dijital kartınızı kaydedin
sıkıntı yaşamazsınız bunun dışında yok hepsipay yok paycell falan kesinlikle kullanmayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
ee matkap geldimi bari
Alıntıları Göstergeldi, sağlam ama he.
bu arada matkap 220 volt yemiyor, 120 volt yiyor. pili doldurmak için yanlışlıkla 220 lik prize takarsak pil güme gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 14 Haziran 2021; 15:15:37 > -
Hiçbir siteye kartımı kayıt etmedim etmemde, bu üçkağıtçı ülkede hiç kimseye güvenmiyorum, haklıymışımda. İstedikleri kadar hesabı ele geçirsinler kart bilgisi olmadığı için bi pok yapamazlar. Şimdi içime kurt girdi, hepsiburada girip kart kaydettinmi diye baktım, hiçbirşey yok. Şu zamanda çok dikkat etmemiz lazım, çoğu alışveriş sitesi artık sağolsun hükümetimiz hırsız arsızdan yana olduğu için, çalan çırpana bi halt yapmıyor, olan bizim emeklere oluyor.
Geçmiş olsun kardeş.
-
hepsiburada kullanmayın kullandırtmayın. İyi niyetli bir firma değil hepsiburada. Diğer platformlara da asla kartınızı kaydetmeyin, mümkünse sanal kart kullanın.
Asıl kredi kartı ve banka kartı ile asla internetten alışveriş yapmam. Her zaman tek kullanımlık sanal kart açarım, yeteri kadar limiti yüklerim, alışverişimi yaparım ve sanal kartı silerim. Her defasında aynı işlemi yaparım ve hiç sorunla karşılaşmadım; karşılaşmam da mümkün değil zaten bu yolla. Özellikle kartlarınızı hele ki asıl kartlarınızı sakın alışveriş sitelerine kaydetmeyin; olur ki bir gün bakarsınız kartınızı kaydettiğiniz site resmi sosyal medya hesaplarından "hacklendik sorry" diye paylaşımda bulunabilir.
En temizi sanal kredi kartı kullanicaksin alışverişten önce limit yükle olsun bitsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burda suçlu hb den çok senmişsin gibi, şifreni kaptırmışsın gibime geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada da şöyle bir ilginçlik var, sipariş verince 3d bile kullansan kendi sitelerinde yazan Telefon numarasına onay şifresi gidiyor. Yani o hesap veya telefon numarası senin olmayabilir, ama senin kredi kartınla alışveriş yapabilirler. Onay Sms onlara gidiyor. Tam tersi de oluyor , sen başkasının kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsun, Onay SMS senin telefona geliyor.
Hanıma bir kaç kere denedik bunu, kendi hesabımdan, onun kredi kartı ile sipariş veriyorum, onay SMS bana geliyor. Tam terside geçerli. (kredi kartları kayıtlı değil bu arada, bilerek kaydetmiyorum)
O yüzden dikkat edin. Kredi kartınızı filan kaydetmeyin oraya. Tel no değiştirmek çocuk oyuncağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 14 Haziran 2021; 19:28:27 > -
hepsipay ne bilmiyorum ancak kredi kartı dışında alışveriş yapılmamalı banka güvenceniz var çünkü ancak bu cart curtlarda hiçbir güvence yok
3d falan denilen şeyde trde bankaların yaptığı bir şey normalde amerikada hiçbir banka sms atmaz kredi kartı bilgilerin doğruysa çeker ben o şekilde onlşne birsürü alışveriş yaptım daha güzel aslında olay burda banka seni sms ile uğraştırmıyor çalındıysa bilmem neyse fraud diyosun siliyolar trde ise tam tersi sms olayı tamamenmüşteirye suç atmak için bankayı koruyor aslında banka sms gelmiş telefona girmişin diyor hayır girmedim telefonum çalındı ekranı açık kalmış vb seni zan altında bırakıyor asıl güvenlik sms değil arkasındaki finansal kuruluştur o nedenle bu tür yerlere hiçbir bilgi girmeyin
-
Benim ismini vermek istedemedigim X sitesine kartım kayıtlıydı ama şöyle bir saçmalık yaşadım. 1000 TL'lik alışveriş yaptıgım zaman 3D Secure şifresi yolluyor telefona. Ama 100-200 liralık bir şey aldıgım an anında karttan parayı çekiyor. Benim kartın SMS onayıda var bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 14 Haziran 2021; 21:51:33 > -
Hepsi buradanin sistemi sorumlu dün Kendi kartımla alışveriş yaparken oğlumun hesabından doğrulama kodu biturlu bana gelmiyor sonradan farkettim Kart sahibine değilde hesap sahibi teline geliyor doğrulama kodu hesapta kayıtlı kartta varsa o hesap bi şekilde haklendimi yandı gülüm keten helva
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X