Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
651.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 2 sorum olacak, yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler, benimim bosch bbhmove 2 supurgenin pili arizalandi bataryapilden yeni pil aldim, ancak fakirin servisine goturdum, batarya orjinal degil dedi. Olabilir mu sizce?
    Bide supurge surekli sarjda kalmasi pil omru acisindan sakincalimidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Servis öyle demişse büyük ihtimal öyledir. Ayrıca bazı makinelerde otomatik şarj kesme özelliği var belki sizinkinde de vardır. Lityum iyon pillerin hafıza özelliği yok diye biliyorum. yani her durumda şarj edebilirsiniz pilin bitmesini beklemenize gerek yok. Lityum iyon pil bile olsa kullanılmasa dahi her sene kapasitesinin belirli bir kısmı kalıcı olarak yok oluyor.

boshun sarjlılarıda cok övgü alıyordu,nolduda bozuldu ki bataryanız?

Değişik depolama/saklama dereceleri değişik pil ömrü kayıplarına yol açmaktadır. 0 derecede yüzde 6, 25 derecede yüzde 20 ve 40 derecede yüzde 35 yıllık kayıpla karşılaşılabilir.

quote:

Lityum iyon pil yüzde 40 dolu olarak depolanırsa/saklanırsa pil kapasitesindeki kayıp değerleri düşer. Bu değerler yüzde 40 dolu pilde 0 derecede yüzde 2'ye, 25°C derecede yüzde 4'e, 40°C derecede ise yüzde 15'e düşer.

quote:

Lityum iyon pillerde hafıza etkisi görülmese de bu piller, nikel metal hidrür ya da nikel kadmiyum piller kadar uzun ömürlü değildirler. Hatalı kullanıldıklarında tehlikeli olabilirler. Yüksek ısıya ya da doğrudan güneş ışığına maruz bırakılırlarsa tutuşma ya da patlama görülebilir. Özellikle sıcak havada otomobilde bırakılmalı risk taşır. Tutuşma ya da patlama riski, lityum iyon pilin kısa devre olması durumunda da ortaya çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 13 Ağustos 2015; 15:20:01 >

• Hoover ATN264R 011 Athen 26.4 V ile ilgili bilgisi olan ya da kullanan var mı acaba. Özellikle pili NMH mi li-ion mu merak ediyorum.

Nilfisk Handy 2in1 Li-Ion 25,2 V ile Hoover ATN264R 011 Athen 26.4 V arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 13 Ağustos 2015; 19:15:04 >
  • Black&Decker SVFV3250L dikey süpürge deneyimi olan var mı arkadaşlar?
    32.4v li on pil
    Siklonik Filtre var
    şu 2in 1 dediklerinden
    videolarını izledim sağlam görünüyor ama canlı görme imkanım olmadı
    forumda deneyen arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
    şarjlı süpürge alma arifesindeyim
    fiyatlar yüksek
    hata yapmak istemiyorum.
  • ya vallahi bu işler bile nasip meselesi,neye niyet edip çıkıyorum yola,ne alıp dönüyorum,burda gittiğim bi bayi ile yaptıgım yogun görüşmeler sonucu aldıgım model siemens vbh 14401 dikey sarjlı süpürge oldu,396tl ye 9 taksit yapıyorlar,14.4 volt,ni-mh batarya,2in1,katlanabilir gövde,30 dakka kullanım süresi,yıkanabilir filtre...

eski yorumlar epey biriktiği için geri dönüp siemens yorumlarını bulabilmem imkansız,umarım olumsuz yorumlar yoktur,nolur olmasın:)))
  • arkadaşlar araştırmalarım sonucu şarjlı süpürgelerin genelinin kullanıma başladıktan sonra beş dakika içinde çekiş gücünün giderek yavaşladığını, batarya ünitesinin de süpürgenin fiyatına nerede ise denk olduğunu öğrendim.
    o yüzden şimdilik bir tane kablolu dikey süpürge alacağım.
    muhtemelen darky olacak bu tercih de.
    onun ömrü bittikten sonra ise dysona geçiş yapacağım çünkü şu an bütçe el vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zknclk

arkadaşlar araştırmalarım sonucu şarjlı süpürgelerin genelinin kullanıma başladıktan sonra beş dakika içinde çekiş gücünün giderek yavaşladığını, batarya ünitesinin de süpürgenin fiyatına nerede ise denk olduğunu öğrendim.
    o yüzden şimdilik bir tane kablolu dikey süpürge alacağım.
    muhtemelen darky olacak bu tercih de.
    onun ömrü bittikten sonra ise dysona geçiş yapacağım çünkü şu an bütçe el vermiyor.

Merhabalar, geçen yıl anneler gününde kayınvalideme Fakir Darky almıştım. Kadın çok memnun ve çok dua ediyor. Sizde memnun kalacaksınız.

Şarjlı süpürgelerle Darky gibi elektrikli süpürgeleri kıyaslamak doğru değil. Almış olduğunuz kablolu elektrik süpürgesi çekim gücü olarak bütün şarjlı süpürgeleri deplasmanda 5-0 yener. Ancak şarjlı süpürgeler pratik yani hemen elinizin altında olması sebebiyle tercih edilir.

Bahsettiğiniz gibi ilk 5 dakikada çekim gücü düşmesini hiç görmedim belki markadan markaya değişmektedir. Bataryalarınında maksimum 5 sene civarında gittiğide doğrudur hatta li-ion olmayanlar 2 sene civarında kullanım ömrü dolar. Ancak dediğim gibi şarjlı süpürgeler pratik olması sebebiyle tercih edilir. "Benim için kablo sıkıntı yaratmaz" derseniz zaten o zaman Dyson'da dahil olmak üzere hiç bir şarjlı süpürgeye yanaşmayın. Hayırlı olsun.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• zknclk kullanıcısına yanıt
    Bizde var. Çok gürültülü bas bas bağırıyor resmen. Çekişi de öyle çok aman aman değil kablolu bir süpürgeye göre.Yani kablolular arasında sınıfta kalır. Şu anda evde 2 şarjlı 3 kabolu süpürge var. En son elektrolüx aldım. Fakir darky iş görür mü görür tabiki.

Ürünlerimizden memnuniyet ORANI yüksektir
    Sorun yazamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Mybaykus

Ürünlerimizden memnuniyet ORANI yüksektir
    Sorun yazamazsınız

Gittigidiyorda 15TL daha ucuz ve kargo da bedava.
    www.gittigidiyor.com
    FAKİR Darky 1600 - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=FAK%C4%B0R+Darky+1600&sra=hpa

• Indirim çeki verme şansımız da mevcut 25 tl lik

Direk mesajla ulaştım size

• Merhabalar benim bir 3 yasında oğlum var ve ikinci bebeğime hamileyim . Bu Yüzden ev sürekli dağılıyor ve benim süpürgeyi çıkarmam biraz zor oluyor .bbana hafif kolay kullanımlı hangisini önerirsiniz baştan sona okudum önerilerinizi Aklım çok karıştı,
    ! Anladığım en iyisi elektroliz Ergo 11-12-13 ama fiyatlar yüksek 500 sen aşağı değil 300-400 arası ne önerebilirsiniz? Yorumlardan bir ara fakir starky almayı düşündüm fakat kablo bana sıkıntı yaşatabilir verdiğim paraya değecek birsey olsun eşimede mahcup olmayayım istiyorum 😀 şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimerica -- 24 Ağustos 2015; 16:18:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    www.mybaykus.com
    404错误-888真人官网
    http://www.mybaykus.com/bosch-bbhmove4-sarjli-supurge.html

rowenta da incelemeniz gereken bir ürün

degerlendirebileceginiz diger ürünlerimiz de
    delonghi tercih edilen bir ürün

electrolux ergo11 sizin de incelediginiz bir ürün butceniz icerisinde

philips in bu ürünü sorun olarak dönmedi hic biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaltug -- 25 Ağustos 2015; 10:09:03 >

• bazen şu forumdan nefret ediyorum ... ARZUM AR 491 bugun elime geçti , temizlik yaptım ve üstüne inceleme yazdım uzun uzun , artılarını eksilerini resimlerle anlattım vs hemde yarım saatimi aldı yazmam gönder dedim bir hata oluştu dedi geri geldiğimde de yazım silindi.. taslaklarda da yok.. çok sinirlendim... yeniden yazamam sadece sonucu yazıcam...

Eğer eviniz 80m2 civarı , tek yasıyorsanız ne bilm öğrenciyseniz güzel kullanışlı cihaz... Ama eviniz 100m2 üstüyse ben bu cihazı eve sokmam.Giderim dyson falan kralını alırım 1 kere alırım 15 sene kullanırım.Ha diyorsanız işte en bilm kuruyemiş yedim yere döküldü , koltuk vs oldu yemek masasını temizliyeyim yine bunu almaya gerek yok o zaman şarjlı iyi birşey alın.Cihaz parasına göre güzel ama sadece parasına göre...
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.