Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
651.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dguoguz

merhaba,
    VESTEL ŞİMŞEK DİK TİP ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE kullanan var mı acaba?

A101 de 100 lira, alsam mı acaba??

100 lira için iyi bir tercih.
    toz torbası da uyguna bulunabiliyor sanırım.

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”

• quote:

Orijinalden alıntı: huri06

arkadaşlar dikey süpürge için ucuz ama etkili bir süpürge tavsiye edeceğim. halıyı bile havaya kaldırıyor. ben 125 tl ye almıştım bu siteden şuan indirimde. 1600w gücü ile tek başına yeterli. büyük süpürgemi kaldırdım gitti.
    Fakir Darky 1600W 2in1 Elektrik Süpürgesi

tak sıkıntısı indirimde olduğundan renk seçimi yapılamıyor. kırmızı veya sarı renk seçeneği var

Toz torbası çabuk dolmuyor mu acaba?

• dguoguz kullanıcısına yanıt
    Toz torbası bende çabuk doluyor çünkü büyük süpürgeye artık gerek kalmadı. tüm evi süpürüyorum. emiş gücü çok iyi 2in1 olması nedeniyle küçültüp ani dökülen parçaları süpürmek basit oluyor. kocaman süpürgeyi getirmek zorunda kalmıyosun. normal kullanırsanız tabiki daha geç dolar toz torbası

Orijinalden alıntı: celebic

Hoover Freejet şarjlı dikey süpürgenin bataryası garanti süresi içinde perte çıktığı için servise vermiştim. Servis sağolsun makine değişimi talebinde bulunmuştu. Hoover makineyi değişmeyi kabul etti fakat bir türlü yeni makineyi göndermedi. Bir kaç gün önce servisi ve Hoover'i bu konuyla ilgili sıkıştırdım.

Bugün servisten aradılar ve yeni makinenin geldiğini söylediler. Akşam eve dönerken servise uğrayıp yeni makineyi alayım dedim. Hoover FreeJet üretimi durduğundan bana sonradan çıkan HOOVER ATHEN ATN18BG 18V SAPLI ŞARJLI DİKEY SÜPÜRGE modelinden göndermiş. Geç bir değişim oldu ama bence buna değdi. Ürünü 24 saatlik ilk şarj dolumuna yatırdım, kullandıkça tecrübelerimi paylaşırım.

Dikey Supurge Tavsiyesi

hocam yeni ATN hakkında yorumunuz nedir..

aslında burada hep li-ion pilli ürünler tavsiye ediliyor ama li-ion pil 3-4 yıl içinde gücünü yitirmeye başladığında süpürgeye yakın bir fiyatla değişiyor..
    ama ni-mh süpürgenin pillerini 40-50 liraya değiştirmek mümkün..

• sg888 kullanıcısına yanıt
    Dostum 3-4 aydır yeni Hoover'i evin üst katında kullanıyoruz. Gözüme ilk anda çarpan farklılıkları aşağıda belirttim;

* Eskisine göre biraz daha ağır bir süpürge. Elinize alınca bunu hissediyorsunuz ama daha tok bir duruşu var.

* FreeJet 2 in 1 yani ayrılabilir şarjlı el süpürgesi şeklinde de kullanılabiliyordu. Yeni süpürge tek parça. Benim için fark etmiyor zira bunu sadece üst katta katta kullanıyoruz. Alt katta Electrolux var.

* Electrolux'un çekimi buna göre daha kuvvetli. Çekişte sıkıntı yok ama bir Electrolux değil. Ancak arada çok fiyat farkı olduğunu söyleyebilirim.

* Kitapçığında 40 dakika kullanılır diyor ancak bu normal modda olabilir ama turbo modda kullanım 20 dakikadan biraz daha fazla sanırım. Turbo mod dışında kullanmanın bir anlamı yok çünkü.

* Aşırı sesli bir makine olduğunu söyleyemem. Sesi rahatsız etmiyor. Electrolux daha sesli çalışıyor.

* Toz haznesi torbasız ve hazne gövdeden ayrılıyor. Bu sayede bir market torbasına içindeki pislikleri boşaltmak çok kolay. Sağı solu batırmıyorsunuz.

* Filtreleri gayet mükemmel gözüküyor. Henüz yıkama gereği hissetmedim ancak yıkanabilir hepa filtre olduğu yazıyor.

* Bu süpürgenin başlığının kenarları tamamen kauçuk tamponla korunmuş. Bu sayede temizlik yaparken mobilyalara çarparak zedelemiyorsunuz.

* Şarj esnasında makine üzerinde mavi bir ışık yanıyor. Gece yattığınız odada durursa uykunuzu kaçırabilir veya odaya gece lambası almayı düşünüyorsanız gerek yok çünkü makinenin şarj ışığı tam bir gece lambası görevini üstleniyor. Kalktığımda ışığı açmaya gerek kalmadan odadan çıkabiliyorum ( artık yatak odamızda durmuyor )

*Pilinin 40-50.-TL'den daha fzla olduğunu sanıyorum. Başka soracağınız bir şey varsa buyrun.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• arzum ar-489 hera bu günlerde çok ucuzladı, gördüğüm heryerde benzer fiyata satılıyor, fiyat aralığı 89-99 lira...

Dikey Supurge Tavsiyesi

Orijinalden alıntı: celebic

Dostum 3-4 aydır yeni Hoover'i evin üst katında kullanıyoruz. Gözüme ilk anda çarpan farklılıkları aşağıda belirttim;

* Eskisine göre biraz daha ağır bir süpürge. Elinize alınca bunu hissediyorsunuz ama daha tok bir duruşu var.

* FreeJet 2 in 1 yani ayrılabilir şarjlı el süpürgesi şeklinde de kullanılabiliyordu. Yeni süpürge tek parça. Benim için fark etmiyor zira bunu sadece üst katta katta kullanıyoruz. Alt katta Electrolux var.

* Electrolux'un çekimi buna göre daha kuvvetli. Çekişte sıkıntı yok ama bir Electrolux değil. Ancak arada çok fiyat farkı olduğunu söyleyebilirim.

* Kitapçığında 40 dakika kullanılır diyor ancak bu normal modda olabilir ama turbo modda kullanım 20 dakikadan biraz daha fazla sanırım. Turbo mod dışında kullanmanın bir anlamı yok çünkü.

* Aşırı sesli bir makine olduğunu söyleyemem. Sesi rahatsız etmiyor. Electrolux daha sesli çalışıyor.

* Toz haznesi torbasız ve hazne gövdeden ayrılıyor. Bu sayede bir market torbasına içindeki pislikleri boşaltmak çok kolay. Sağı solu batırmıyorsunuz.

* Filtreleri gayet mükemmel gözüküyor. Henüz yıkama gereği hissetmedim ancak yıkanabilir hepa filtre olduğu yazıyor.

* Bu süpürgenin başlığının kenarları tamamen kauçuk tamponla korunmuş. Bu sayede temizlik yaparken mobilyalara çarparak zedelemiyorsunuz.

* Şarj esnasında makine üzerinde mavi bir ışık yanıyor. Gece yattığınız odada durursa uykunuzu kaçırabilir veya odaya gece lambası almayı düşünüyorsanız gerek yok çünkü makinenin şarj ışığı tam bir gece lambası görevini üstleniyor. Kalktığımda ışığı açmaya gerek kalmadan odadan çıkabiliyorum ( artık yatak odamızda durmuyor )

*Pilinin 40-50.-TL'den daha fzla olduğunu sanıyorum. Başka soracağınız bir şey varsa buyrun.

sağolasın.. ben de hoover kullanıyordum, 180 e falan almıştık sanırım .. garanti süresi içinde hiç sorun yapmadı , ama 3 yılı oluyor.. - ağustos 2012 de almışız.. önce alt dönen kısımda sorun başladı , alt kısım için 75 tl istediler... şimdi de el süpürgesinin oturduğu yerde dişliler kırıldı - şarj olurken temas sorunu oluyor.. aslında süpürge pil - vs sağlam ama şimdi buna 100 lira isteyecekler o sebeple bakınmaya başladım.. li-ion vs 400 - 500 lira vermek istemiyorum..

buralarda hoovercı bir arkadaş vardı ama artık pek uğramıyor herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

arzum ar-489 hera bu günlerde çok ucuzladı, gördüğüm heryerde benzer fiyata satılıyor, fiyat aralığı 89-99 lira...

Bir arakdaşımda kullanıyor bundan, tavsiye etti, dediğiniz fiyatlar nerede acaba; aradım hep 100'ün üzerinde çıktı.

Orijinalden alıntı: shaq t

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

arzum ar-489 hera bu günlerde çok ucuzladı, gördüğüm heryerde benzer fiyata satılıyor, fiyat aralığı 89-99 lira...

Bir arakdaşımda kullanıyor bundan, tavsiye etti, dediğiniz fiyatlar nerede acaba; aradım hep 100'ün üzerinde çıktı.

hemen yakınımdaki çağrı markette 89 lira, çeyizlik yaz kampanyaları başlatan mağazalarda da benzer fiyatlara (89-99) satılıyor, bu sıralar ellerinde ürün bol sanırım, hepsi kampanya peşinde...
  • Dün aldım bundan, ablamda Fakir Darky 1600 var onu almayı düşünüyordum mağazada çekim güçlerini karşılaştırdım, bunu tercih ettim. Zaten ayrıntılı özelliklerde Fakirin çekim gücü 320w Arzum Hera 2000 AR-489'un çekim gücü 370w görünüyor, sesi de Fakirden daha az geldi bana. Dün 15 dakikada evi komple süpürdüm(90m2), gayet başarılı.

Tabi plastik kalitesi olarak Fakir daha iyi bi his veriyor, bir de Arzum'un teleskopik borusu halı üzerinde fazla ittirince kapanıyor, ama benim için önemli olan çekim gücüydü, o bakımdan tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: lahmACUN3263
    ...Arzum'un teleskopik borusu halı üzerinde fazla ittirince kapanıyor...

öncelikle hayırlı olsun...
    ancak şurası da önemli; teleskobik boru sabitlemesi iyi değilse ilerde daha fazla can sıkabilir sürekli onunla uğraşmaya gelmez...zamanla laçkalaşma durumu var mı?..
  • Daha yeni olduğundan tespit edemedim, ama hakılısınız, böyle bir sıkıntı olacak, zaten sabit boyda kaldığından belki kenarına sıcak silikon sıkarım sabit kalsın, garanti durumu olursa da çıkartılır zaten silikon.

Satis fiyati 249TL pazarlikla 200 e düşüyorlar. 100 TL beko hediye cekim vardi. Bana 100 TL ye geldi.

Izlenimlerim;

1~ Cekis gucu gayet guzel.
    2~ önündeki turbo fırçası da şarjdan güç alarak dönüyor ve halıyı çok güzel süpürüyor
    3~ hepa filitresi çok başarılı
    4~ Sesi kablolu fakirden kat kat az.
    5~ sarji azaldığında kendini kapatıyor. Cekim gücünde azalma olmuyor.
    6~ uzerinden el süpürgesi cikarilip arabaya da goturebiliyorum. Alma sebebim buydu.
    7~ mutfak odada gunluk temizlik icin gayet başarılı

Ben 100 TL ye aldim. 200 TL verilir mi bilmiyorum. Sonuçta arasinda Çin malı yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.enplus.com.t...-sarjli-supurge-ergo11/

http://www.enplus.com.t...-sarjli-supurge-ergo12/

http://www.enplus.com.t...-sarjli-supurge-ergo13/

Güç: 18 V
    pil Teknolojisi: Lityum Li-Ion
    Şarj Süresi: 4 Saat
    Ekstra Uzun Pil Ömrü
    Brush Roll Clean Fonksiyonu
    Aydınlatmalı Yer Başlığı
    "Snap Clean" filtre temizleme fonksiyonu
    Ek aksesuarlar
    %20’ye kadar daha fazla emiş gücü
    %10’a kadar daha fazla pil ömrü

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• Formu baştan sona okudum sayılır bende şarjlı dikey süpürge arayışındaydım yaklaşık 10 gün ankaradaki teknoloji mağazalarında ve normal lokal mağazalarda ve forum sitelerinde video sitelerinde cihazları sıkı bir incelemeye aldım amacım şarjlı süpürge alacaklara bilgilerimi aktarmak yardımcı olabilirsem nemutlu bilgi paylaşıldıkca güzeldir şarjlı süpürgeyi annem için bakıyorum hoşuma giden süpürgeleri sıralarsam 1 elekrolux zb5022 25.2 volt süper çok güçlü çekimi güzel hantal değil manevrası kolay bataryasını siz değiştirebilirsiniz hazinesini boşaltmak zor değil 2. Sırada Delonghi XLR25LM.BL Colombina artıları çekişi güçlü haznesi kolay temizleniyor birde 25 volt lityum batarya eksi yönü büyük manevrası kötü hantal döner fırçası yok 3. Sırada elekrolux ergo 12 -13 bu ikisinin 12 ve 13 ün arasındaki fark sadece renktir bütün özellikleri aynıdır ergo 12 -499 tl ergo 13-599 TL dır farkı sadece renktir bunu mağzadaki satış görevlileri dahi bilmiyor bizzat sordum artıları 18 volt lityum batarya manevrası iyi döner fırçası var hazne temizlemesi zor değil hantal değil eksi yönü bataryasını siz değiştiremiyorsunuz çekimi idare eder ama kötü değil liste uzar gider ama yazının kısa olması için bunları yazıyorum ben anneme elekrolux zb 5022 aldım fiyatı biraz tuzlu ama içine sinen bir cihaz oldu 9 taksitle 690 TL aldım eve getirip süpürgeyi kurdum ve 3 gündür kullanıyorum izlenimlerim süpürgeyi yapanlara helal olsun dedirtiyor ev süpürüp hazineyi açtığında annemde bende inanamadık haznedeki çöpler bizim halılardan mı çıktı diye şaşırdım çünkü evde diğer süpergede çok kaliteli kracher rın sulu süpürgesi var ev onun la temizleniyor ve sırasında zb 5022 ile yapılan temizlik de çıkan çöp şaşirmamız bu yönden bence döner fırçanın son derece başarılı iş çalışması böyle sonuç ortaya çıkardı bataryası yaklaşık hızlı modda yarım saate yakın normal modda 1 saate yakın gidiyor şimdilik bu kadar yardım cı olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarandas

Formu baştan sona okudum sayılır bende şarjlı dikey süpürge arayışındaydım yaklaşık 10 gün ankaradaki teknoloji mağazalarında ve normal lokal mağazalarda ve forum sitelerinde video sitelerinde cihazları sıkı bir incelemeye aldım amacım şarjlı süpürge alacaklara bilgilerimi aktarmak yardımcı olabilirsem nemutlu bilgi paylaşıldıkca güzeldir şarjlı süpürgeyi annem için bakıyorum hoşuma giden süpürgeleri sıralarsam 1 elekrolux zb5022 25.2 volt süper çok güçlü çekimi güzel hantal değil manevrası kolay bataryasını siz değiştirebilirsiniz hazinesini boşaltmak zor değil 2. Sırada Delonghi XLR25LM.BL Colombina artıları çekişi güçlü haznesi kolay temizleniyor birde 25 volt lityum batarya eksi yönü büyük manevrası kötü hantal döner fırçası yok 3. Sırada elekrolux ergo 12 -13 bu ikisinin 12 ve 13 ün arasındaki fark sadece renktir bütün özellikleri aynıdır ergo 12 -499 tl ergo 13-599 TL dır farkı sadece renktir bunu mağzadaki satış görevlileri dahi bilmiyor bizzat sordum artıları 18 volt lityum batarya manevrası iyi döner fırçası var hazne temizlemesi zor değil hantal değil eksi yönü bataryasını siz değiştiremiyorsunuz çekimi idare eder ama kötü değil liste uzar gider ama yazının kısa olması için bunları yazıyorum ben anneme elekrolux zb 5022 aldım fiyatı biraz tuzlu ama içine sinen bir cihaz oldu 9 taksitle 690 TL aldım eve getirip süpürgeyi kurdum ve 3 gündür kullanıyorum izlenimlerim süpürgeyi yapanlara helal olsun dedirtiyor ev süpürüp hazineyi açtığında annemde bende inanamadık haznedeki çöpler bizim halılardan mı çıktı diye şaşırdım çünkü evde diğer süpergede çok kaliteli kracher rın sulu süpürgesi var ev onun la temizleniyor ve sırasında zb 5022 ile yapılan temizlik de çıkan çöp şaşirmamız bu yönden bence döner fırçanın son derece başarılı iş çalışması böyle sonuç ortaya çıkardı bataryası yaklaşık hızlı modda yarım saate yakın normal modda 1 saate yakın gidiyor şimdilik bu kadar yardım cı olabildiysem ne mutlu

Hoover dan bahsetmemişsiniz hiç,baktınız ve inceledinizde memnunmu olmadınız yoksa hiçmi bakmadınız,
    3 yıldır kullanmaktayız bu süpürgeyi hepa filtresi turbo başlığı uzun süre kullanımı ve manevra kabiliyeti çok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi evim için şarjlı süpürge almak üzereyim 1 sene sonra evlenicem hayırlısıyla...

4 model dikaktimi çekti

benim istediklerim

hafif olmalı

bataryası öldüğünde yeniden uygun fiyata bulunabilmeli

VARSA içinde hepa filtresi olması ve şık birşey olması AYRICA ucunda motorlu yada dövücülü olması

en az 18 olursa 25 v olmalı

yemekten sonra masa altlarını ve evde dökülen kırıntıları temizlemek ve bazen de odaları süpürmek için kullanıcaz

bu bağlamda

NILFISK Handy 2in1 25,2 V Li-ıon Bataryalı Toz Torbasız Dikey Tip Şarjlı Süpürge Metalik Mor 399 TL

Electrolux Ultra Power ZB5022 Şarjlı Süpürge 690 TL

Electrolux Ergorapido ERGO12 Cyclonic Sistemli Lithium Power Dikey Şarjlı Süpürge 499 TL

Bosch BCH6ATH25 Athlet 25.2V Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge 600 tl

bunlar arasından hangisini tercih etmeylim butcem 350 - 600 tl arası ama bu kadar fazla para değer mi bunlara oda mechul ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 23 Temmuz 2015; 10:50:32 >

• tarandas T kullanıcısına yanıt
    HAYIRLI OLSUN.
    AMA 550 LİRAYA ZB5011 MODELİ DAHA MANTIKLI.
    Tekzen.com.tr
    Şarjlı Süpürge Çeşitleri Modelleri Tekzen'de!
    https://www.tekzen.com.tr/electrolux_ultra_power_zb_5011_sarjli_s_/2294867?

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

kendi evim için şarjlı süpürge almak üzereyim 1 sene sonra evlenicem hayırlısıyla...

4 model dikaktimi çekti

benim istediklerim

hafif olmalı

bataryası öldüğünde yeniden uygun fiyata bulunabilmeli

VARSA içinde hepa filtresi olması ve şık birşey olması AYRICA ucunda motorlu yada dövücülü olması

en az 18 olursa 25 v olmalı

yemekten sonra masa altlarını ve evde dökülen kırıntıları temizlemek ve bazen de odaları süpürmek için kullanıcaz

bu bağlamda

NILFISK Handy 2in1 25,2 V Li-ıon Bataryalı Toz Torbasız Dikey Tip Şarjlı Süpürge Metalik Mor 399 TL

Electrolux Ultra Power ZB5022 Şarjlı Süpürge 690 TL

Electrolux Ergorapido ERGO12 Cyclonic Sistemli Lithium Power Dikey Şarjlı Süpürge 499 TL

Bosch BCH6ATH25 Athlet 25.2V Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge 600 tl

bunlar arasından hangisini tercih etmeylim butcem 350 - 600 tl arası ama bu kadar fazla para değer mi bunlara oda mechul ?

335 LİRAYA NİLFİSKİ KAÇIRMA DERİM.
    www.webdenal.com
    Nilfisk Handy 2in1 Li-ion 25,2v Pilli Şarjlı Turbo Fırçalı Dik Süpürge-25,2 V
    http://www.webdenal.com/nilfisk-handy-2-in-1-cyclonic_650968.html?gclid=CIL-j5_s8MYCFSLnwgodfhoMLA

• a101 reklamlarında 79 liraya arzum'un dikey süpürgesi vardı. o fiyata o markanın süpürgesi kaçmaz bence...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.