Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
651.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında eniyisi fantom o fiyata dayanıklılık yok çekiş Güç'ü de cok iyi p1200 ya da 2000 ideal basit temizlikler icin @selmand

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lordford50

250 lira civarına electrolux ve ariston da mantıklı.
    http://www.75milyon.com/hotpoint-ariston-hs-b10-bdb-1000w-dikey-elektrikli-supurge

elektrolüks düşünmüştüm ama birisi yorumlarda 4,5 kg yazınca şaşırdım kaldım

edit: ağırsa sağlamdır diye düşünüyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 10 Eylül 2015; 17:43:36 >
    Malzeme teknolojisi o konumda hafif ama dayanıklı ürünler üzerine calısmalar

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

250 lira civarına electrolux ve ariston da mantıklı.
    http://www.75milyon.com/hotpoint-ariston-hs-b10-bdb-1000w-dikey-elektrikli-supurge

elektrolüks düşünmüştüm ama birisi yorumlarda 4,5 kg yazınca şaşırdım kaldım

edit: ağırsa sağlamdır diye düşünüyorum ne dersiniz?

Electrolux un normal buyuk supurgeleri de ağırdır: 8-9 kg dır.
    Ama bu üst duzey dikey supurgeler 4 kg dan aşağı değildir .
    Mesela Miele S192 modeli 4.2 kg.
    Delonghi 4.4 kg.
    Ariston hotpoint 4.0 kg.

100 liralık supurgeciklerle bunları nasıl bir kefeye koyarsınız anlayamıyorum. Plastik kalitesi, motoru, filtresi, yalıtımı , aksesuarları vs.

Ama kullanacak kişi nazik biriyse bu supurgeler işkenceye donebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 10 Eylül 2015; 20:17:25 >

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”

• Arkadaslar fakir starky arastirirken elektroluxun zs220b modelini gordum, bu urun hakkinda fikri olan veya kullanan varmi? yeni urun galiba pek yorum yok. Hepa filtresi felan bulunurmu gibi sorular var kafamda.

7600 / Msi b650 Tomahawk Wi-Fi / Adata XPG Lancer (2x16gb) 6000MHZ / Msi Rx6800 Gaming X trio / Kingston KC3000 2TB / WD Blue 2tb / Samsung Evo 860 256GB / Msi MPG A1000G / Lg 27GL83a-b / Corsair 4000X / NH-U12S SE-AM4 /
    Trust No 1
  • fakir darky aldım, nişanlım çok memnun sesi fazla ama öyle rahatsız etmiyor. çekim gücüde gayet iyi. 115 tl ye çok iyi bence. Nede olsa Fakir malı :D

linkden incelerseniz yardımcı olur sanırm
    hepa filtre mevcut ve guzel bir ürün size yardımcı olur kanaatımca
    ayrıca indirim ceki verme sansımız da var kucuk de olsa bu ürün icin

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bu tip ürünlerin sağlamı olmaz. Yere düşürür, oraya buraya çarparsan Hepsi kırılır

• Arkdaslar su saplari sok tek olan modellerden istemiyorum onun haricindede gunluk kirintilari toplamak icin 150 tl alti bir urun ariyorum ve ozelliklede sapi butun cihazlardan ariyorum(metal sapli cihazlar var ama onlarinda oturdugu yerdeki tirnak plastik ve küt diye kiriliyor bu yuzden bu modeller dikkatimi cekmiyor) onerilerinizi bekliyorum

Ben de Arnica Merlin kullanıyorum çekişi gayet iyi ama malzemesi 2 senede aşınmaya başladı, biz iyi kullanmışız galiba genelde toz haznesi çabuk kırılıyor diye şikayet var. Bozulursa Fakir Starky Eco veya Arnica süpürgeç plus almayı düşünüyorum.
  • merhaba ,uzun süredir dik kablolu süpürge arayışı içindeyim.Uzun süre sorun çıkarmadan kullanabileceğim,emiş gücü yüksek,tüm evin temizliğinde kullanabileceğim ,iyi bir süpürge istiyorum.Ama araştırdıkça kafam karıştı.Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var.
    iki süpürge arasında kaldım.
    1)elektrolux zs203
    2)hotpoint ariston hs b18 aa0 (kullanıcı yorumu bulamadığımdan tereddüt ettim)
    Başka önerilere de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herose -- 30 Eylül 2015; 19:00:17 >

fiyat da gayet uygun

• arkadaşlar aciliyetim olduğu için 17 sayfayı okuyamadım bir tane dikey süpürgeye ihtiyacım var kablolu da olur şarjlı da hiç fark etmez emiş gücü iyi olsun yeter. bende arnica bora var çok memnunun ama malumunuz sulu bir makine her zaman suyu koy sonra boşalt zulüm gibiyken şimdi bir de hortumu koptu bir haftadır temizlik yapamıyorum. evde 3 tane kedi var, halı yok neyse ki attım tüm halıları ama yerler tüy oluyor, artı bir de kedi kumu çilesi var yarın acilen süpürge almam lazım bana ortalama fiyatı olan tercihen turbo fırçalı emiş gücü yüksek bir alet önerir misiniz hadi be dostlar çok zor durumdayım resmen annemi eve çağıramıyorum.

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

arkadaşlar aciliyetim olduğu için 17 sayfayı okuyamadım bir tane dikey süpürgeye ihtiyacım var kablolu da olur şarjlı da hiç fark etmez emiş gücü iyi olsun yeter. bende arnica bora var çok memnunun ama malumunuz sulu bir makine her zaman suyu koy sonra boşalt zulüm gibiyken şimdi bir de hortumu koptu bir haftadır temizlik yapamıyorum. evde 3 tane kedi var, halı yok neyse ki attım tüm halıları ama yerler tüy oluyor, artı bir de kedi kumu çilesi var yarın acilen süpürge almam lazım bana ortalama fiyatı olan tercihen turbo fırçalı emiş gücü yüksek bir alet önerir misiniz hadi be dostlar çok zor durumdayım resmen annemi eve çağıramıyorum.

Hanımefendi/beyefendi; annenizi eve çağıramıyorsanız durum acilmiş gerçekten. Önünüzde dediğiniz gibi 2 seçenek var;

1- Dikey kablolu süpürgelerin emiş gücü yüksektir ve kablosuzlara göre çok daha ucuz olurlar. Elektrikli olduklarından batarya değişimi gerekmez. Fakir Darty'yi bildiğim için öneriyorum. F/P olarak çok iyidir. 100.-TL civarında olması lazım. Ayrıca sizin Arnica gibi hantal değildir.

2- Kablosuz şarjlı süpürgelerin en avantajlı tarafı kablo derdi olmamasıdır. İstediğin zaman hemen istediğin yere götürür işini halledersin ve geri koyarsın. Kabloluda süpürgede kabloyla uğraşırsın. Ancak şarjlı süpürgelerin emiş gücü elektriyle hiç kıyaslanmayacak kadar kuvvetli değildir. Benim için pratiklik daha önemli diyorsanız ve bütçeniz elveriyorsa kaliteli bir dikey şarjlı süpürge alın derim. ( fiyatı 400-500.-TL arasında değişir ve kullandığım için Electrolux önerebilirim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 5 Ekim 2015; 15:39:31 >

Mustafa Kemal Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

arkadaşlar aciliyetim olduğu için 17 sayfayı okuyamadım bir tane dikey süpürgeye ihtiyacım var kablolu da olur şarjlı da hiç fark etmez emiş gücü iyi olsun yeter. bende arnica bora var çok memnunun ama malumunuz sulu bir makine her zaman suyu koy sonra boşalt zulüm gibiyken şimdi bir de hortumu koptu bir haftadır temizlik yapamıyorum. evde 3 tane kedi var, halı yok neyse ki attım tüm halıları ama yerler tüy oluyor, artı bir de kedi kumu çilesi var yarın acilen süpürge almam lazım bana ortalama fiyatı olan tercihen turbo fırçalı emiş gücü yüksek bir alet önerir misiniz hadi be dostlar çok zor durumdayım resmen annemi eve çağıramıyorum.

Hanımefendi/beyefendi; annenizi eve çağıramıyorsanız durum acilmiş gerçekten. Önünüzde dediğiniz gibi 2 seçenek var;

1- Dikey kablolu süpürgelerin emiş gücü yüksektir ve kablosuzlara göre çok daha ucuz olurlar. Elektrikli olduklarından batarya değişimi gerekmez. Fakir Darty'yi bildiğim için öneriyorum. F/P olarak çok iyidir. 100.-TL civarında olması lazım. Ayrıca sizin Arnica gibi hantal değildir.

2- Kablosuz şarjlı süpürgelerin en avantajlı tarafı kablo derdi olmamasıdır. İstediğin zaman hemen istediğin yere götürür işini halledersin ve geri koyarsın. Kabloluda süpürgede kabloyla uğraşırsın. Ancak şarjlı süpürgelerin emiş gücü elektriyle hiç kıyaslanmayacak kadar kuvvetli değildir. Benim için pratiklik daha önemli diyorsanız ve bütçeniz elveriyorsa kaliteli bir dikey şarjlı süpürge alın derim. ( fiyatı 400-500.-TL arasında değişir ve kullandığım için Electrolux önerebilirim )

öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. benim için kablo önemli değil zaten ev süpürmek için arıyorum dediğim gibi tek önemli olan şey tüyleri alması onun için de güçlü çekişi olmalı peki bu turbo fırça ile normal fırça çok fark eder mi ki şarjlı turbo fırçalılar 400 civarı o kadar para vermek istemiyorum pratik çözüm olsun istiyorum sadece. son sorum da bunların filtresi nasıl nereye gidiyor çektiği şeyler bilginiz var mı?

• Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Turbo fırçanın anlamı şudur. Süpürgenin ucundaki emiş bölümünde ayrıca silindirik bir fırça vardır. Fırça ayrı bir motorla dönerek kirlerin daha fazla içine toplanmasına yardımcı olur.

Mustafa Kemal Atatürk
  • Ona gerek yok o zaman kirden çok tüy önemli o zaman gerek yok turboya peki toz torbalı mı oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 5 Ekim 2015; 17:16:44 >

Ona gerek yok o zaman kirden çok tüy önemli o zaman gerek yok turboya peki toz torbalı mı oluyorlar

İster toz torbalı isterseniz torbasız ürünler. Siz en iyisi Media Markt gibi bir tekno markete gidip deneyerek ve satış elemanına danışarak satın alın.

Mustafa Kemal Atatürk
  • Arkadaşlar acil şarjlı el süpürgesi almam lazım bir kaç gündür araştırıyorum ama çok kararsız kaldım şuan aklım iki modelde kaldı hangisini önerirsiniz? black decker( DV9610NF ) 9.6V/18watt diğeri philips ( fc6148/01 )10.8V lityum iyon pilli yardımcı olursanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelobjk -- 5 Ekim 2015; 19:30:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.