Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sizin dediğiniz gibi biliyorum. 2012 kılavuzunu da inceledim ama bir sorayım dedim. Acaba tercihler ne zaman başlayacak, kılavuz ne zaman yayınlanacak, biz kayda ne zaman gideceğiz. Bu aralar netten uzağım bilen arkadaşımız varsa yardım edebilir mi ?
  • Arkadaşlar 287.839 Puan 3128 Sıralama ile Elektrik elektronik müh. gelirmi. İl önemli degil her ile gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Ben de sizin dediğiniz gibi biliyorum. 2012 kılavuzunu da inceledim ama bir sorayım dedim. Acaba tercihler ne zaman başlayacak, kılavuz ne zaman yayınlanacak, biz kayda ne zaman gideceğiz. Bu aralar netten uzağım bilen arkadaşımız varsa yardım edebilir mi ?

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/DGS/2013-DGS%20BAŞVURU%20KILAVUZU%2031.05.2013.pdf

2013 Kılavuzu...

• sayısal 886 puan 306 arkdaşlar..

mimarlık tercih edecek arkdaş varmı burda?
  • shineon25 kullanıcısına yanıt
    Sonuçları görünce çok ters köşe oldum, 5 puan 1200 kişi demek bölümünüz ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

Sonuçları görünce çok ters köşe oldum, 5 puan 1200 kişi demek bölümünüz ne hocam?

Bilgisayar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Kayıt tarihi Ösys öğrencileriyle beraber 2 eylül - 6 eylül arası. Tercihlerin başlaması konusu sınav erken açıklandığı için bence tercihlerde yakın zamanda önümüzdeki hafta başlar diyorum.
  • Say 304 kusur. Siralama 1120

• Chosen kullanıcısına yanıt
    tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Kayıt tarihi Ösys öğrencileriyle beraber 2 eylül - 6 eylül arası. Tercihlerin başlaması konusu sınav erken açıklandığı için bence tercihlerde yakın zamanda önümüzdeki hafta başlar diyorum.

Hep birlikte kayıt yapmamız nasıl bir durum olur acaba.. Myo'dan da belge almamız gerekiyormuş filan sanırım. Teşekkür ederim.
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Öss öğrencilerinden tek farkın, 2 yıllık myo diploması ve transkriptinle başvuracak olman, ders muafiyetlerini belirleyecekler sınıfın belli olacak uzun bir iş değil :)
  • Kayitlar daha sonra olur bence cunku ben eylulde 3 ders sinavina gircem mezun olmak icin

• Tercihleri ne zaman yapıyoruz ? Tercih klavuzu ne zaman yayınlanacak ?
  • shineon25 kullanıcısına yanıt
    eylülün kaçında girecen sınava ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 3 Ağustos 2013; 16:48:56 >
  • quote:

eylülün kaçında girecen sınava ?

Eylul basi gibi

• arkadaşlar bu kişi 886. olmuş 306 puan yapmış dimi :) gördüklerime inanamıyorum... biri onaylayabilirse beni sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

arkadaşlar bu kişi 886. olmuş 306 puan yapmış dimi :) gördüklerime inanamıyorum... biri onaylayabilirse beni sevinirim?

evet tebrikler.
  • quote:

Öss öğrencilerinden tek farkın, 2 yıllık myo diploması ve transkriptinle başvuracak olman, ders muafiyetlerini belirleyecekler sınıfın belli olacak uzun bir iş değil :)

Myo diploması derken geçici mezuniyet belgesi Transkripti almak için tekrar eski okulumuza gideceğiz. Aynı gün muafiyetler sonuçlanırsa sıkıntı yok.
  • bende say ile söz yazmıyor sadece ea var normal mi bu ?
  • Konuda işletme tercih edecek arkadaşlarımız kimler ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.