Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçin rahat olsun aydın üniversitesi %50 burslu puanları artmaz, artsa bile maksimum 3 puan artar. Bahçeşehirde 219 dan 235 e artabilir buna hazırlıklı ol.
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Eklenmiş hali o puan. Hangi üniversite düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Arkadaşlar 235 puan almışım. 2012 yılında özel üniversite 231 ile almış öğretmenliği. %50 burslu. Devlet kazanamıyorum. Okulların puanları artar mı sizce ? Kazanabilir miyim ? Açıkta kalmamam gerekiyor. Bi de tercih klavuzu ne zaman yayınlanacak, ne zaman tercih yapacağız.. ? Lütfen cevap..

Ben de aynı puanı almışım rezillik ya Özel gelir %50 de ben tercih etmem sanırım. Bu arada bölüm ne?

Hocam Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Bilgisayar Öğretmenliği %50 iki üniversite var. Aydın ve Bahçeşehir. Aydın 231 ile almış, Bahçeşehir 219. Benim puanım 235. Sence ne olur ? Puanlar artar mı ? Gönlümde Aydın'a gitmek var .. Puanlar artarsa Aydın kazanamam. Bahçeşehir 219 dan 235+ e fırlamaz herhalde di mi ? İçim içimi yiyor. Dışarıda kalmamam lazım. Sence n'olur ?

bilg ögretmenliği öldü diyorlar mezun olunca ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

5- 10 kesin yükselecek. Allah'ın emri o, ben sana bi müjde verim vakıf ünilerine gideceklere yaradı bu durum, tercih edeceğimiz okulları biliyorsun, onların puanları yükselmeyecek aynı kalacak iddia'ya girebilirim 219.7 almışım sıralamam 21 binde :)

sevindim ya inş %75 olur ikimizinde 220 civarı olur gibi geliyor
  • quote:

Eklenmiş hali o puan. Hangi üniversite düşünüyorsun

sınava girmedim ben (daha doğrusu bu sene önlisansa yerleştim)
    arkadaşın sorusuna cevap verdim.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 235 puan almışım. 2012 yılında özel üniversite 231 ile almış öğretmenliği. %50 burslu. Devlet kazanamıyorum. Okulların puanları artar mı sizce ? Kazanabilir miyim ? Açıkta kalmamam gerekiyor. Bi de tercih klavuzu ne zaman yayınlanacak, ne zaman tercih yapacağız.. ? Lütfen cevap..

Ben de aynı puanı almışım rezillik ya Özel gelir %50 de ben tercih etmem sanırım. Bu arada bölüm ne?

Hocam Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Bilgisayar Öğretmenliği %50 iki üniversite var. Aydın ve Bahçeşehir. Aydın 231 ile almış, Bahçeşehir 219. Benim puanım 235. Sence ne olur ? Puanlar artar mı ? Gönlümde Aydın'a gitmek var .. Puanlar artarsa Aydın kazanamam. Bahçeşehir 219 dan 235+ e fırlamaz herhalde di mi ? İçim içimi yiyor. Dışarıda kalmamam lazım. Sence n'olur ?

Ben de aynı bölümden mezunum. Öğretmenlik için özel okul tercih edenler çok fazla artmayacaktır. %95 ihtimalle olur Ayrdın yada Bahçeşehir.
    Puanlar da 5-10 puan yükselecektir. Geçen sene dgs tavan puanı 317 falandı şuanda 371'lerde geziyor. Düşün durumu. Puanlar çok yanıltmasın seni sıralamana bakman daha yararlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Sözel 1232 iyi mi arkadaşlar?

Çok iyi almışsın hocam netler ne durumda ?

ben 267 aldım 1821. sıradayım tam sınır puanlardan birini aldım :( pek umudum yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de aynı bölümden mezunum. Öğretmenlik için özel okul tercih edenler çok fazla artmayacaktır. %95 ihtimalle olur Ayrdın yada Bahçeşehir.
    Puanlar da 5-10 puan yükselecektir. Geçen sene dgs tavan puanı 317 falandı şuanda 371'lerde geziyor. Düşün durumu. Puanlar çok yanıltmasın seni sıralamana bakman daha yararlı olur.

Hocam su serptin içime..

22339 sıralamam. Dediğiniz mantıklı. Özeli tercih etme durumu artmaz belki de.. Artsa artsa 231 den benim 235 lik puanımı geçebilir Aydın. Ama Bahçeşehir 219 dan o kadar artmaz her halde..

Dediğim gibi bu sene açıkta kalmamam lazım hayat memat meselesi..

• quote:

İçin rahat olsun aydın üniversitesi %50 burslu puanları artmaz, artsa bile maksimum 3 puan artar. Bahçeşehirde 219 dan 235 e artabilir buna hazırlıklı ol.

Teşekkürler hocam.. İnşallah dediğiniz gibi olur. Aydın'ı kazanmak istiyorum %50.. Ah bi 10 puan fazla yapsaymışım içim rahat olurdu :) 231 den 235 i geçmez inşallah..
  • Gelir gelir sıkma canını. Mühendislik deseydin zor derdim ama öğretmenlik çok yüksek ihtimalle gelir.
    Peki seneye denemeyi düşünmüyor musunuz? En azından mühendislik falan tutar belki seneye.
  • quote:

Gelir gelir sıkma canını. Mühendislik deseydin zor derdim ama öğretmenlik çok yüksek ihtimalle gelir.
    Peki seneye denemeyi düşünmüyor musunuz? En azından mühendislik falan tutar belki seneye.

Hocam vallahi bu sene sözde bi de hazırlandık o da tarihin en zor sınavı denk geldi.. N'apalım..

Ne yapıp ne edip bu puanla girmem lazım iki üniversiteden birine. Tabiki seneye girerim ama n'olur bilmem. Güzel bi mühendislik veya daha iyi bi devlet öğretmenlik falan kazanırsam giderim belki.

Ama benim için en önemlisi bu iki üniversiteden birine %50 burslu girmem gerekiyor.

Aydın istiyorum ben. İnşallah olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Sözel 1232 iyi mi arkadaşlar?

Çok iyi almışsın hocam netler ne durumda ?

ben 267 aldım 1821. sıradayım tam sınır puanlardan birini aldım :( pek umudum yok

yuh sözelde insan yok galiba :D 273le 6k dayım
  • Şimdi şöyle açıklıyım erkenden bilgilenme adına diyorum dediklerim 3 aşa 5 yukarı büyük ihtimal öyle çıkacak, ösym verilerine göre hareket ediyorum , Aydının 3 puan artmasını bekliyorum mutlaka demiştim, çünkü aydın üniversitesi DGS tarihinde en çok öğrenci almış, fiyatıda diğerlerine uygun bir üni, ister istemez burayı yazar insan, bütün memurlar.net forumlarındada aynı eşylerde bahsediliyor aydına çok yüklenilecek, bahçeşehire gelince yarı burslu bile kazansan aydın üniversitesinin 2 katı para ödeyeceksin nerdeyse, %50 si 15 milyar, fakat okulun imkanları çok iyi, ve gözünü karartıp mutlaka yazan olacaktır, bundan dolayı puanının kesin artacağını öngörüyorum, fakat tekrar ediyorum vakıf üniversitelerine gideceklere yarayacak bu sınav sonuçları bence, geçen sene DGS 323 maksimum puan alınabiliyorken, bu sene DGS'de maksimum 371 puan alınabiliyor ! Doğal olarak okul puanlarında kesinlikle artış olacak.

• quote:

quote:

Gelir gelir sıkma canını. Mühendislik deseydin zor derdim ama öğretmenlik çok yüksek ihtimalle gelir.

Hocam vallahi bu sene sözde bi de hazırlandık o da tarihin en zor sınavı denk geldi.. N'apalım..

Ne yapıp ne edip bu puanla girmem lazım iki üniversiteden birine. Tabiki seneye girerim ama n'olur bilmem. Güzel bi mühendislik veya daha iyi bi devlet öğretmenlik falan kazanırsam giderim belki.

Ama benim için en önemlisi bu iki üniversiteden birine %50 burslu girmem gerekiyor.

Aydın istiyorum ben. İnşallah olur..

İnşallah olur ne diyeyim hakkımızda hayırlısı

• 240 puan ile sizce işletme olur mu arkadaşlar ? Tercih listesini az çok aklımda oluşturdum. En fazla 10 puan üstünü yazarım diyorum. Sıralama 8k
  • DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

Herkes için hayırlı olsun sonuçlar. Sınavı atlattıktan sonra okul çok daha zor benden söylemesi. Millet 5 ders alırken sen 9+ alman ve muafiyet olayı ayrı bir bela zaten. Birde 18 yaşında çocuklarla Hazırlık okumak ayrı bir macera Lise 5 gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 3 Ağustos 2013; 15:50:47 >

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Olur, istediğin okullara bağlı ama.
  • quote:

Öyle uçuk tercihler yapmayacağım. Örneğin 2012 senesinde 250 ile kapatan üniversiteyi yazacağım. Kısacası 10 puan üstünde yerlerden başlamayı düşünüyorum.

Birde arkadaşlar artık hazırlık kalktı mı ? Bir arkadaş hazırlık kalktı demiş başka bir platformda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Öyle uçuk tercihler yapmayacağım. Örneğin 2012 senesinde 250 ile kapatan üniversiteyi yazacağım. Kısacası 10 puan üstünde yerlerden başlamayı düşünüyorum.

Birde arkadaşlar artık hazırlık kalktı mı ? Bir arkadaş hazırlık kalktı demiş başka bir platformda.

Üniversitesine göre değişiyor bazıları zorunlu (hazırlık atlama sınavını geçersen hazırlık okumuyorsun) bazıları ise isteğe bağlı oluyor.
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Hazırlığın kalkıp kalkmaması üniversitelere özel fakültelere bağlıdır, Kimi okul yüzde 30 ing eğitim veriyodur belki hazırlık yoktur, kimi türkçe işletme okutuyodur hazırlık vardır, karar alıp kaldırmıştır, Atıyorum ingilizce işletme, ing mühendislik bölümleri %100 ing okuyacak öğrencilerin hazırlık şartı mutlaka vardır, onları kaldıramazlar
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.