Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Bilg. Programcılığı. Bu puanla mühendisliğe yerleşebilirmiyim yoksa bir sonraki baharamı kaldı
    DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Konuda işletme tercih edecek arkadaşlarımız kimler ?

beeeeen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

tebrikler

Teşekkür ederim, bu sıralama ile istanbulda halkla ilişkiler bölümü devlet Üniversitesine yerleşme şansım var mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uluslararası kıbrıs ünv. okulöncesi öğretmenliğine dgs den yerleşirsek kaçıncı sınıftan başlatılıyor... sağlam bilgiye ihtiyacım var lütfen yardımcı olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu0

Bölüm Bilg. Programcılığı. Bu puanla mühendisliğe yerleşebilirmiyim yoksa bir sonraki baharamı kaldı

sözel ve ea niye hesaplanmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Bölüm Bilg. Programcılığı. Bu puanla mühendisliğe yerleşebilirmiyim yoksa bir sonraki baharamı kaldı

Dostum adamin girecegi bolum sayisal da o yuzden. Ea, soz hesaplansa ne olacak. İsine yaramaz ok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

quote:

Dostum adamin girecegi bolum sayisal da o yuzden. Ea, soz hesaplansa ne olacak. İsine yaramaz ok :)

onu biliyorum ama
    32 sayfada Closer nikli arkadaşın paylaştıgı ekran goruntusunde mf ea ts hepsi yazıyor bunda nıye yazmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

quote:

Orijinalden alıntı: lolara16

Beyler dgs ile kazanılan bolumde en bastanmı baslanıyor okula yanı 1. sınıftanmı ? Okuyanlar bu konuda bılgılendırebılırmı lutfen

hayır 3 den devam ediyorsun ama almadığın dersleri alıyorsun.

bende cok merak ediyorum bu bilgi kesinmidir nerden öğrenebiliriz bende 3 ten baslamak isterdim 1. sınıftan baslamak cok uzun yıllar sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!
    Hocam kardeşim 385 . olmuş.Gıda üzerine okuyordu.İstanbul içinde itu-yıldız kazanır mı sizce hiç bi bilgim yok benim.Gerçi öğretmenleri onu yönlendirecek fakat sizde bildiklerinizi paylaşırsanız çok müteşekkir oluruö

Gıda mühendisliği mi yoksa diyetisyenlik mi ? Tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Ben şimdi bi ders muafiyeti sorusu sordum 4 5 okula hiçbiri cevap veremedi kaçıncı sınıftan başlayaibleceğime, düşünsenize millet 2 yıllık myo diplomasıyla başvuru yapıyor kaçıncı sınıftan başlayacağını soruyor, ben 2 yıl myo diploması + 4 yıllık işletme lisans aöf diplomasının transkriptinide verirsem daha fazla muafiyet alırmıyım dedim ilginç bir durum diyorlar :D

ist. aydın uni ile konuştum 3.sınıftan baslarsın müh için dediler ama almadıgın mat fizik derslerini alırsın dedi

hangi mühendislik için sormustun 3. sınıfsa süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

Arkadaşlar 287.839 Puan 3128 Sıralama ile Elektrik elektronik müh. gelirmi. İl önemli degil her ile gidebilirim

2012 başarı sıralaması...

Tunceli Üniversitesi 3017
    Karabük Üniversitesi 3040
    Karabük Üniversitesi (ing)(i.ö.) 3361
    Karabük Üniversitesi (ing)(i.ö.) 3758

Bunların haricinde İstanbul ve çevresindeki vakıfların çoğu %50 burslu gelir.
  • 273 ile çankaya bilg müh girebilirmiyim gecen sene 275 miş 2kisi almıs bu sene 4 kisi
  • quote:

quote:

Bilmiyorum ama bölümüm sayısal tercih edeceğim bölümler de sayısal sanırım ondan hesaplanmamış.

• DGS-EA 221,19015 Başarı sırası 21046

Hiç bir yer gelmez heralde bölüm işletme.
  • Arkadaşlar 1232 sözel sıralama ile istanbul halkla ilişkiler devlet hayal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

Arkadaşlar 287.839 Puan 3128 Sıralama ile Elektrik elektronik müh. gelirmi. İl önemli degil her ile gidebilirim

2012 başarı sıralaması...

Tunceli Üniversitesi 3017
    Karabük Üniversitesi 3040
    Karabük Üniversitesi (ing)(i.ö.) 3361
    Karabük Üniversitesi (ing)(i.ö.) 3758

Bunların haricinde İstanbul ve çevresindeki vakıfların çoğu %50 burslu gelir.

tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

quote:

Hocam kardeşim 385 . olmuş.Gıda üzerine okuyordu.İstanbul içinde itu-yıldız kazanır mı sizce hiç bi bilgim yok benim.Gerçi öğretmenleri onu yönlendirecek fakat sizde bildiklerinizi paylaşırsanız çok müteşekkir oluruö

Gıda mühendisliği mi yoksa diyetisyenlik mi ? Tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam marmara diyetisyenlik ve beslenmöe yazıcak herhalde.Ama bence itu gıda mühendisliği falan daha iyi siz ne düşünüyorsunuz?
    Gıda müh. mü yoksa diyetisyenlik mi?
  • bazısı okul puanlar artacak diyor kimisi sabit kalır diyor nolur sizce ?
  • quote:

Hocam marmara diyetisyenlik ve beslenmöe yazıcak herhalde.Ama bence itu gıda mühendisliği falan daha iyi siz ne düşünüyorsunuz?
    Gıda müh. mü yoksa diyetisyenlik mi?

Bölümler hakkında bilgi sahibi değilim, hangisinin iş sahası ve olanakları geniştir bilemiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Sıralama bazında yardımcı olmak istemiştim ki zaten o sıralama ile de bahsedilen bölümlere girecektir. Yine de şahsi fikrimi soracak olursanız ingilizce eğitim ve "etiket" üniversite kriterlerini göz önüne aldığımız vakit İTU bir adım öne çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

bazısı okul puanlar artacak diyor kimisi sabit kalır diyor nolur sizce ?

sabit kalır artabilirde ösym sınavın zor oldugunu kendıde anlamıs 45nete 270 puan verıyor yoksa okul puanları dibe vururdu seneye girecekler allak bullak olurdu
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.