Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her ay tasarı ,intibak,yargı vs yayınlarının denemeleri olur onlara mutlaka katıl rakiplerini gör. Son 1 ay lafın gelişi olarak söyledim , konularını tamamladıktan sonra günde 1 er tane çözebilirsin. Şu an için haftada 1 çözmen yeterli.
  • Hepinize başarılar arkadaşlar bu konuyu okuyunca eski günlerim geldi aklıma.Ben 2008 yılında kocaeli inşaat müh. bölümünü kazanmıştım.
    Bitireli çok oldu güzel günlerdi. :)
  • o zamanlar dgs soruları kolaydı ama kontenjan yok gibi bişeydi 1 2 kontenjan olurdu hep, zoru başarmışsınız tebrikler, şimdide durum tam tersine dönüyor sorular zorlaştı puanlar yükseliyor, ama kontenjan çoğalıyor :)
  • Benimde sinav kotu gectigi icin % 50 burslu okullara bakiyorum ah ah yaktilar bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Benimde sinav kotu gectigi icin % 50 burslu okullara bakiyorum ah ah yaktilar bizi

hangi bölüm hocam aynen mafolduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Benimde sinav kotu gectigi icin % 50 burslu okullara bakiyorum ah ah yaktilar bizi

hangi bölüm hocam aynen mafolduk

bilgisyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Külyutmaz

arkadaşlar ben bu yıl girdim sınava fakat sınavda çok heyecan yapıyorum. elim ayağıma dolaşıyor. en az bildiğim 10 tane soruyu yapamadım. heyecandan sadece. ve heyacanım aşırı, çok fazla. acaba bana önerebileceğiniz şöyle heyecan yaptırmayan, sakinleştirici tarzı bi şurup vs var mı ? yada bi öneri de olabilir. ek olarak ben bu sene hiç deneme çözmedim. iki tane falan çözdüm. deneme çözmeyişimdende kaynaklıyo olabilir mi acaba ? gerçekten yardım ıstiyorum :( yani deneme çözmedim hiç, sınav tecrübesizliği heyecan yapar mı acaba ???

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

hayırlı ramazanlar

Dideral diye bir ilaç var,kardiyolog yazmıştı çok işe yarayan bir ilaç..sınava girmeden yarım saat önce atıyorum sıfır heyecan...

• quote:

Orijinalden alıntı: FurqaN91

quote:

Orijinalden alıntı: Külyutmaz

arkadaşlar ben bu yıl girdim sınava fakat sınavda çok heyecan yapıyorum. elim ayağıma dolaşıyor. en az bildiğim 10 tane soruyu yapamadım. heyecandan sadece. ve heyacanım aşırı, çok fazla. acaba bana önerebileceğiniz şöyle heyecan yaptırmayan, sakinleştirici tarzı bi şurup vs var mı ? yada bi öneri de olabilir. ek olarak ben bu sene hiç deneme çözmedim. iki tane falan çözdüm. deneme çözmeyişimdende kaynaklıyo olabilir mi acaba ? gerçekten yardım ıstiyorum :( yani deneme çözmedim hiç, sınav tecrübesizliği heyecan yapar mı acaba ???

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

hayırlı ramazanlar

Dideral diye bir ilaç var,kardiyolog yazmıştı çok işe yarayan bir ilaç..sınava girmeden yarım saat önce atıyorum sıfır heyecan...

hocam bu ilaç nasıl kullanılıyor kesin mi ? kalp ilacı galiba bu tam ters çarpmasın :D

• halkla ilişkiler bölümünden yapılabilecek en mantıklı tercih sizce hangisi arkadaşlar?

Halkla İlişkiler
    Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
    Halkla İlişkiler ve Tanıtım
    İletişim
    İletişim Bilimleri
    İletişim Sanatları
    İletişim Tasarımı
    İletişim Tasarımı ve Yönetimi
    İletişim ve Tasarım
    Reklam Tasarımı ve İletişimi
    Reklamcılık
    Reklamcılık ve Halkla İlişkiler

ve %50 burslu ünileri nerden araştırabilirim bu programdan geçebileceğim bölümlerle ilgili?
  • ÖSYM
    ‏@OSYMbaskanligi
    2013 DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı gün içerisinde
    www.osym.gov.tr
    T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı
    http://www.osym.gov.tr
    internet adresimizde yayımlanacaktır.

arkadaşlar bugün soru cevaplar açıklanıyor hayırlı olsun.

• Chosen kullanıcısına yanıt
    Tek tercih reklamcılığı seçer istanbul bilgide yarı burslu okurdum bilgine :)
    Aynı bölüm mezunuyuz hocam, sonuçlar döneminde iletişimde olalım, belki aynı üniversite denk gelir

İmkanım olsa direk reklamcılık seçerdim.
  • türkiyede reklamcılığı okuyabileceği en iyi okul ve olanaklar orda olduğu için arkadaşa tavsiye ettim ( bide %50 burslu olabilir demiş)
  • Soru ve Cevaplar yayımlandı yumulun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

Aynı bölüm mezunuyuz hocam, sonuçlar döneminde iletişimde olalım, belki aynı üniversite denk gelir

İmkanım olsa direk reklamcılık seçerdim.

çok iyi olur hocam, istanbul dimi?

--

bilginiz için teşekkürler , hemen araştırayım

@Serzeni$te

Özel üniversiteler, akademik kadroları ve verdikleri imkanlar hakkında özellikle istanbul ve ankaradaki nerdeyse bütün özel üniversiteler hakkında detaylı bilgim var 1.5 senedir araştırmadaydım bende işletme okumayı düşünüyorum dgs ile geçiş yapacağım, reklamcılık bölümü çok meşhur bilgi üniversitesinin, eğer imkanınız varsa kaçırmayın bu bölümü derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Özel üniversiteler, akademik kadroları ve verdikleri imkanlar hakkında özellikle istanbul ve ankaradaki nerdeyse bütün özel üniversiteler hakkında detaylı bilgim var 1.5 senedir araştırmadaydım bende işletme okumayı düşünüyorum dgs ile geçiş yapacağım, reklamcılık bölümü çok meşhur bilgi üniversitesinin, eğer imkanınız varsa kaçırmayın bu bölümü derim.

%50 burslu sanırım 15.000 tl'ye geliyor senelik, beni çok zorlayabilir. :(
  • evet 15 küsür tl ye geliyor, türkiyenin en pahalı vakıf üniversitelerinden bilgi..

BU ARADA ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN DGS SORU CEVAPLARI AÇIKLANDI

buyrun link ;
  • yaptığım hiç bir soruyu hatırlamıyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

evet 15 küsür tl ye geliyor, türkiyenin en pahalı vakıf üniversitelerinden bilgi..

BU ARADA ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN DGS SORU CEVAPLARI AÇIKLANDI

buyrun link ;http://osym.gov.tr/belge/1-19249/2013-dikey-gecis-sinavi-2013-dgssoru-kitapcigi-ile-ceva-.html

bunun dışında istanbulda %50 burslu olarak reklamcılık bölümü için önerebileceğiniz üni var mı ?

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.