Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myomrali

kocaelide işletme okudum geçme notu 65 . yani siz 50liyle cc aldığınızda 2.00 ortalama oluyo. biz 65 alınca 2.00 ortalama oluyo. o yüzden 2.07 ortalamayla mezun oldum. şimdi soruma gelince okulun verdiği herhangi bir puan var mı? ortalamamız dışında. sınava gelince 55 falan türkçeden net alırım diye düşünüyorum. matematik de 12 13dür. sizce kocaeli sakarya izmir bursa falan tutabilir mi ihtimali nedir ?

edit:http://dikeygecis.org/dgs-2013-puan-hesaplama/

edit2: dikey geçirdiler

sen 65 e üzülüyosun.. bizim okulda geçme notu 70 ti yani 74 ortalama yaptım anca 2.15 le mezun olabildim, aynı ortamayı devlet okulunda yapsaydım şimdi 3.00 ortalamam vardı nerdeyse.. şaka gibi :)
  • Arkadaş sizin gibi insanlarla değil konuşmak değil fikir beyan etmek aynı havayı solumak bile gereksiz.Ben istediğimi derim sende aynı şekilde istediğini dersin ama bi benim üslubuma bak bide seninkine.Yazmadan önce bikaç kere düşünmeyi becer bi.
  • quote:

quote:

kocaelide işletme okudum geçme notu 65 . yani siz 50liyle cc aldığınızda 2.00 ortalama oluyo. biz 65 alınca 2.00 ortalama oluyo. o yüzden 2.07 ortalamayla mezun oldum. şimdi soruma gelince okulun verdiği herhangi bir puan var mı? ortalamamız dışında. sınava gelince 55 falan türkçeden net alırım diye düşünüyorum. matematik de 12 13dür. sizce kocaeli sakarya izmir bursa falan tutabilir mi ihtimali nedir ?

edit:http://dikeygecis.org/dgs-2013-puan-hesaplama/

edit2: dikey geçirdiler

yardımcı olun atkadaşlar

Kardesim bakarsan netlere dusuk gibi gorunuyor ama sonuclar aciklandiginda esas basarini siralaman gosterecek. Sinav gecen senelerden az biraz farkli oldugu icin pek yorum yapmak istemiyorlar gibi geldi bana; yanlis yonlendirmemek icin. Sonuclar geldiginde siralamana bak. Dusundugun yerlere bak ona gore tercihini yap. Kou da zamaninda 50 gecme notuyla okumustum. 65 ler 70 ler biraz astronomik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman açıklanacak yav

• 1 hafta oldu ya... ortada ne sorular var nede cevapları en azından onları yayınlasalarda bizde yaklaşık yaptığımız puanlara baksak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

1 hafta oldu ya... ortada ne sorular var nede cevapları en azından onları yayınlasalarda bizde yaklaşık yaptığımız puanlara baksak.

ösym artık yeni sınavların sorularını açıklamıyor aleste geç acıkladılar yavas yavas kaldırıyorlar bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

1 hafta oldu ya... ortada ne sorular var nede cevapları en azından onları yayınlasalarda bizde yaklaşık yaptığımız puanlara baksak.

ösym artık yeni sınavların sorularını açıklamıyor aleste geç acıkladılar yavas yavas kaldırıyorlar bunu

yapma bunu yapma bunu

• Beyler dgs ile kazanılan bolumde en bastanmı baslanıyor okula yanı 1. sınıftanmı ? Okuyanlar bu konuda bılgılendırebılırmı lutfen
  • DGS malesef OSYM tarafından hiç bir zaman dikkate alınan bir sınav olmadı üniversite sıralamaları bile açıklanmıyor resmen baştan savma her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 29 Temmuz 2013; 1:09:16 >
  • lolara16 L kullanıcısına yanıt
    o durum okuldan okula değişiyor kimi 1. sınıftan başlatıyor, kimi 2 den, kimi 3 ten başlatıp alttan 20 ders veriyor ( 1 de olsan daha iyi bu durumda :D ) kimi direk 3 ten başlatıyor. Fakülteden fakülteye değişen bir durum bu. Bunda önemli olan 2 yıllık ön lisansda okudugunuz derslerin yeni geçtiğiniz lisans bölümünde tanınması..
  • Ösysye göre daha az kişi giriyor ama sınavdan sonraki açıklamalara dair her şey çok geç yapılıyor, işlemlerin daha hızlı olması gerekir mantıken ama hala bekleme modundayız
  • o değilde bu sınavın ek kontenjanını bekleyenlere üzülecem cidden.. heralde kasım gibi okula kayıt yaptırmaya başlarlar
  • ya benım şimdi aklıma birşey takıldı.

üniversiteye baglı olmayan meslek yuksek okulları dgs sınavına girebiliyor mu ?

örnegin: Avrupa Meslek Yüksek Okulu
    mezunu dgs ye girebiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolara16

Beyler dgs ile kazanılan bolumde en bastanmı baslanıyor okula yanı 1. sınıftanmı ? Okuyanlar bu konuda bılgılendırebılırmı lutfen

hayır 3 den devam ediyorsun ama almadığın dersleri alıyorsun.
  • arkadaşlar birşey soracağım puan hesaplama 100 den mi başlıyo yani 100+okul puanı+net....

• arkadaşlar 2. Sorum da... Okul puanım 2.71 ortalama puan kaç geliyo bi cevap verirseniz iiiydi

• arkadaşlar ben bu yıl girdim sınava fakat sınavda çok heyecan yapıyorum. elim ayağıma dolaşıyor. en az bildiğim 10 tane soruyu yapamadım. heyecandan sadece. ve heyacanım aşırı, çok fazla. acaba bana önerebileceğiniz şöyle heyecan yaptırmayan, sakinleştirici tarzı bi şurup vs var mı ? yada bi öneri de olabilir. ek olarak ben bu sene hiç deneme çözmedim. iki tane falan çözdüm. deneme çözmeyişimdende kaynaklıyo olabilir mi acaba ? gerçekten yardım ıstiyorum :( yani deneme çözmedim hiç, sınav tecrübesizliği heyecan yapar mı acaba ???

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

hayırlı ramazanlar
  • Külyutmaz kullanıcısına yanıt
    Son 1 ay deneme çözünce heyecan vs kalmıyor .
  • Bu sene ösym sınav sonuçlarını hızlı bir biçimde açıklıyor, acaba diyorum bugün yada yarın bizi şaşırtırlarmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Son 1 ay deneme çözünce heyecan vs kalmıyor .

ben bu sene ocaktan itibaren başlayayım diyorum denemelere. haftada 2 tane. çok mu fazla olur sence arkadaşım. son bir ay yetecek mi.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.