Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrt__gl

ya bu dgs2013 sorularını ben ınternette bulamadım yayınlanmıcak mı?

bide soru çözümü ve konu anlatımı için hangi kitabı oneriyorsunuz ?

Konu anlatımlı olarak tasarı vvardı bende bu yıl dersane verdi memnun kaldım. Ek olarak karacan test kitabı ve beyaz kalem test kitaplarını çözdüm onlardan memnun kaldım. Yargı alma sakın hem çok zor hemde boş yere kastırmışlar saçma sapan soruları var. Çıkmış sorularıda çöz mutlaka bütün yılları. Beyaz kalem ve teoremin denemelerini çözdüm bütün yıl onlarda iyiydi. Birde sene başında matım zayıf olduğu için antremanlarla matematik 2 kitabını aldım oda çok yardımcı oldu. Kısacası konu anlatımlı olarak tasarı diyorum test kitabı olarak beyaz kalem diyorum karacanda iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok hızlı oldu ama birşey danışmak istiyorum
    Dış Ticaret bölümüne yerleştim
    Dgsye bu sene çalışmaya başlamayı düşünüyorum.
    Hangi kaynak/kaynakları önerirsiniz
  • Arkadaş bi durun ya, bi sorular verilsin, puanlar açıklansın ondan sonra halledin şu kitap kaynak olayını.kimseye bişey dediğim yok ama bu acelecilik niye

• arkadaşlar benim bu 2. girişimdi sınava geçen seneye göre gayet iyi geçti.
    geçen sene yapamadıgım sorularda cok ugrasmıstım.bu sene gözüme çözümü fazla olan soruları es geçtim.özellikle geometri soruları inanılmaz ugrastırıcıydı. Türkçe klasik her zaman ki gibi 1 soruyu 1 sayfaya zor sıgdırmışlar, ve inanılmaz beyin yoruyor türkçe soruları. geçen sene 230 yapmıştım bakalım bu sene kaç alacağım. herkese iyi günler umarım istediğiniz gibi gelir puanlarınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

arkadaşlar benim bu 2. girişimdi sınava geçen seneye göre gayet iyi geçti.
    geçen sene yapamadıgım sorularda cok ugrasmıstım.bu sene gözüme çözümü fazla olan soruları es geçtim.özellikle geometri soruları inanılmaz ugrastırıcıydı. Türkçe klasik her zaman ki gibi 1 soruyu 1 sayfaya zor sıgdırmışlar, ve inanılmaz beyin yoruyor türkçe soruları. geçen sene 230 yapmıştım bakalım bu sene kaç alacağım. herkese iyi günler umarım istediğiniz gibi gelir puanlarınız.

ea mı hocam kaçar net yaptın
  • halikarnasss kullanıcısına yanıt
    sayısal.
    daha soru cevaplar açıklanmadığından bilmiyorum tam olarak.
    ama en az mat 60 türkçe 45 diye düşünüyorum.
  • Isteyen istedigi zaman istedigini sorar cocuk. Adam belki simdiden calismaya baslayacak. Calismaya baslamasi icin senin sinavinin aciklanmasini mi bekleyecek. Kaldi ki sinavi aciklayacak mercih burasi degil ve ders calismanin aceleciligi olmaz herkesin kafasinda bir programi var.

Arkadasin sinavini aciklasalarda isimize gucumuze baksak

• quote:

Orijinalden alıntı: Caucauses

Isteyen istedigi zaman istedigini sorar cocuk. Adam belki simdiden calismaya baslayacak. Calismaya baslamasi icin senin sinavinin aciklanmasini mi bekleyecek. Kaldi ki sinavi aciklayacak mercih burasi degil ve ders calismanin aceleciligi olmaz herkesin kafasinda bir programi var.

Arkadasin sinavini aciklasalarda isimize gucumuze baksak

uuuu mevzu patlak veriyor
  • Çokta umrumdaydın. Git şimdiden test kitaplarınla oyna

• Tercih etmeyi düşündüğüm üniversitelerin yarısında hazırlık var. Bende hazırlık istemiyorum valla. Ayrıca başvuru koşullarında 5 ile 10 arası yok 16 yok ama başvuru koşullarında 16ya bakınız diye belirtilmiş.

• Tercih etmeyi düşündüğüm üniversitelerin yarısında hazırlık var. Bende hazırlık istemiyorum valla. Ayrıca başvuru koşullarında 5 ile 10 arası yok 16 yok ama başvuru koşullarında 16ya bakınız diye belirtilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: filinte

sayısal.
    daha soru cevaplar açıklanmadığından bilmiyorum tam olarak.
    ama en az mat 60 türkçe 45 diye düşünüyorum.

geçen seneyi sormuştum 230 almışsın ya
  • Beyler makine mühendisliğine girmek kolaymı? 60 türkçe 60 matematik çıkartmayı hedefliyorum ve şimdiden başladım 2014 dgs'ye hazırlanmaya. Matematik altyapım pek yok şimdi antrenmanlarla matematik 1den başladım. 2.kitapta konularımızla alakalı ise onuda alıp bitiririm önümüzdeki ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Beyler makine mühendisliğine girmek kolaymı? 60 türkçe 60 matematik çıkartmayı hedefliyorum ve şimdiden başladım 2014 dgs'ye hazırlanmaya. Matematik altyapım pek yok şimdi antrenmanlarla matematik 1den başladım. 2.kitapta konularımızla alakalı ise onuda alıp bitiririm önümüzdeki ay.

kardeş bi konu açmayı düşünüyorum dgs 2014 e gireceklere dair hemde işte kitap paylaşımı ,ne kadar test çözmek gerek vs gibi .

okul puanı felan kaç geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: invertal

quote:

Beyler makine mühendisliğine girmek kolaymı? 60 türkçe 60 matematik çıkartmayı hedefliyorum ve şimdiden başladım 2014 dgs'ye hazırlanmaya. Matematik altyapım pek yok şimdi antrenmanlarla matematik 1den başladım. 2.kitapta konularımızla alakalı ise onuda alıp bitiririm önümüzdeki ay.

kardeş bi konu açmayı düşünüyorum dgs 2014 e gireceklere dair hemde işte kitap paylaşımı ,ne kadar test çözmek gerek vs gibi .

AOBP 63 hocam sınava +38 puan ekleniyor olması lazım 3.15 ile mezun oldum. Konu açarsan bende yardımcı olurum herkese, yada bu konudanda devam edebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invertal

quote:

AOBP 63 hocam sınava +38 puan ekleniyor olması lazım 3.15 ile mezun oldum. Konu açarsan bende yardımcı olurum herkese, yada bu konudanda devam edebiliriz.

tamam kardeş haberdar edicem

• quote:

çok iyi hazırlanman gerek kolay dgs yok artık bu sene çok zor çıktı ygs ayarındaydı sınav..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Çokta umrumdaydın. Git şimdiden test kitaplarınla oyna

Ben simdi lys den mi yoksa dgs den gelecek olan yere mi kayit yaptirsam diye dusunuyorum morik. Umursamaman beni derinden uzdu Eger bir konuda bilgin varsa o bilgiyi paylastigin surece degerlidir. Kendine sakladigin bilgi ne b*ka yarar. Acele macele adam sormus cevap versen parmaklarin mi kopar. Bencil kumenin elemani.

• quote:

Orijinalden alıntı: myomrali

kocaelide işletme okudum geçme notu 65 . yani siz 50liyle cc aldığınızda 2.00 ortalama oluyo. biz 65 alınca 2.00 ortalama oluyo. o yüzden 2.07 ortalamayla mezun oldum. şimdi soruma gelince okulun verdiği herhangi bir puan var mı? ortalamamız dışında. sınava gelince 55 falan türkçeden net alırım diye düşünüyorum. matematik de 12 13dür. sizce kocaeli sakarya izmir bursa falan tutabilir mi ihtimali nedir ?

edit:http://dikeygecis.org/dgs-2013-puan-hesaplama/

edit2: dikey geçirdiler

yardımcı olun atkadaşlar
  • quote:

quote:

kocaelide işletme okudum geçme notu 65 . yani siz 50liyle cc aldığınızda 2.00 ortalama oluyo. biz 65 alınca 2.00 ortalama oluyo. o yüzden 2.07 ortalamayla mezun oldum. şimdi soruma gelince okulun verdiği herhangi bir puan var mı? ortalamamız dışında. sınava gelince 55 falan türkçeden net alırım diye düşünüyorum. matematik de 12 13dür. sizce kocaeli sakarya izmir bursa falan tutabilir mi ihtimali nedir ?

edit:http://dikeygecis.org/dgs-2013-puan-hesaplama/

edit2: dikey geçirdiler

yardımcı olun atkadaşlar

obp sınav belgeni çıkardığın yerden öğrenebilirsin. geri kalanıda verdiğin linkte netlerini yazarak öğrenirsin

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.