Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bir kaç gün araştırıp öyle söyliyim yanlış yönlendirme yapmayayım reklamcılık için diğer okulların akademik kadroları ve başarılarına hiç bakmamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

yaptığım hiç bir soruyu hatırlamıyorum şuan

90 soru yaptım, yaklaşık 50 tanesini hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

onu bir kaç gün araştırıp öyle söyliyim yanlış yönlendirme yapmayayım reklamcılık için diğer okulların akademik kadroları ve başarılarına hiç bakmamıştım

hocam 50 tr 13 mat gelir %75 %50 hangisi olur sence ?
  • Ben bakipta moralimi bozamam gelsin sonuc goruruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halikarnasss kullanıcısına yanıt
    50 garanti , 75 yüzde 60 gelir :)
  • Bu sene bütün sınavlar çok hızlı okundu, ne olursa olsun bu duruma güvenerek sınavların bu hafta cuma yada haftaya kesin açıklanır diye düşünüyorum.
  • quote:

Bu sene bütün sınavlar çok hızlı okundu, ne olursa olsun bu duruma güvenerek sınavların bu hafta cuma yada haftaya kesin açıklanır diye düşünüyorum.

senin kaçar tane çıktı ? istanbulda olacak mı üni ? yoksa çağmı
  • benimkide nerdeyse seninkiyle aynı, bilerek ek tercihleri beklemeyi düşünüyorum :)
  • neden 75 icin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız memnun olurum.

İlk yerleştirmede kazanamazsak ek yerleştirmede tercih yapabiliyormuyuz ? Ek yerleştirmeyi beklemenin avantajı veya dezavantajı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız memnun olurum.

İlk yerleştirmede kazanamazsak ek yerleştirmede tercih yapabiliyormuyuz ? Ek yerleştirmeyi beklemenin avantajı veya dezavantajı nedir ?

Evet tercih yapabilirsin. Neresi ne kadar tercih edilmiş ne kadar kontenjan var gibi sorulara yanıt bulabilirsin. Devlet üniversiteleri için ek yerleştirmeyi beklemeni pek önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 30 Temmuz 2013; 22:34:59 >
  • Yav bırakın Türkiye'de Vakıf üniversitesi okunmaz(Çok pahalı).Devlet üniversitesi tutturulmaz(Çok puan).
    Hepimiz Kıbrısa akalım Yıllık ücret yarı yarıya vede puanlar düşük :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 30 Temmuz 2013; 23:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

neden 75 icin mi

yok 75 ilk tercihte yazarımda , çağın 50 sini ilk tercihte yazmayacam istanbul için beklicem ilk seçeneklerde gelmesi zor görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Yav bırakın Türkiye'de Vakıf üniversitesi okunmaz(Çok pahalı).Devlet üniversitesi tutturulmaz(Çok puan).

Ben mersinliyim baya okuyan arkadaşım var kıbrısta pek önermiyorlar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Yav bırakın Türkiye'de Vakıf üniversitesi okunmaz(Çok pahalı).Devlet üniversitesi tutturulmaz(Çok puan).

Ben mersinliyim baya okuyan arkadaşım var kıbrısta pek önermiyorlar :D

Niye la çokmu berbat bi yer.
  • KazuYA18 kullanıcısına yanıt
    yok berbat değilde, Yanımda çağ üniversitesi toros varken kıbrısa gitmekte komik olur :) Orda hayat daha pahalı. Kalmak yaşamak daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız memnun olurum.

Evet tercih yapabilirsin. Neresi ne kadar tercih edilmiş ne kadar kontenjan var gibi sorulara yanıt bulabilirsin. Devlet üniversiteleri için ek yerleştirmeyi beklemeni pek önermem.

Aynen katlıyorum vakıf üniversitelerinde okumayı düşünmüyorsan asla devlet için ek kontenjanı bekleme dolar. Benim yüzde 30 şansım var zaten kumar oynuyorum beni örnek almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 30 Temmuz 2013; 23:26:58 >

• Osym hic iplemiosun lan bizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soruların çoğunu unutmuşum bu ne ya
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.